Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tsanyi! Akkor te voltál ott a citán aki kérdezte a konzolt ügye?
Megbeszéljük. Keress meg.
most került hozzám egy 600-as, gondolom jó lenne rá, de a dobozt igen olcsót tudok csak a konzol érdekelne ha "általános" a platnija és nem típus specifikus.... ....vagy kompletten az egész, de az ár nekem most sok...
Részemről rendben van!
Kedves mindenki.
Régebben pedzegettem, hogy szoktatok-e együtt túrázni...
Na mármost mi lenne, ha felkerekednénk egyik szép napos májusi hétvégén, és összepöffentenénk a társaságot valahol mondjuk a Bükkben egy turistaházban.
A program, még természetesen alakulhat :
Túrázgatás a környéken helyszíntől függő útvonal, kötetlen csevegés, este tábortűz, bográcsozás(főzést bevállalom), és mindenki jól érzi magát .
Indulás akár péntek délután, vagy szombat reggel. Találkozás létszámtól, és résztvevők számától függően... Egyenlőre még csak ötlet, de ha kaphatók lesztek rá, akkor nem csak egyedül megyek
Szia!
Megvan még ,mi érdekelne?
Ha lehet az egészet egybe adnám.
Kompletten 30 pénz.
Tettszik az ajánlat?
ehh neked is csak megszületni vót nehéz!
Szia, megvan még a konzol és adod-e külön?
Asszem valami bedobós, spam küldős, regisztrálós nyereményjáték volt, és úgy néz ki kisorsoltak. Most először! Azért meg dupla, mert nem csak téged láthattalak személyesen, hanem még nyertem izs.
De hogy bővebben mivel, meg hogyan azt már ne kérdezd, mer nem emlékszem... Töröm az agyam, de nem rémlik... vagy lehet a te kezecskéd van a dologban? No mindegy. Megyek Suzuki Hollósékhoz 10ezerért válogatni valamit, vagy lehet ott cseréltetek olajat. Ha kifutja belőle
Na meselj csak
Nyereménye 1 db 10.000.-Ft értékű vásárlási utalvány amit...

Megérte ez a motorkiállítás mégiscsak. Duplán
Köszi, akkor majd megnézem...azt hittem hogy sikerül megspórolnom a keresgetést.... :( Ha véletlenül megtaláljátok belinkehetnétek :):):) Köszi a válaszokat...
Köszönöm az ajánlatot, a moci gyönyörű, de sajnos egyenlőre ennyi pénzem még nincs... :(
Igen, ki volt tárgyalva, de csak 20-30 oldalt kell visszolvasnod, mert ott volt róla szó.
Megveszed az én gsxf emet és nem kell,hogy ilyenen fájjon a fejed :)
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Én bal oldalra raktam volna.

Bukógomba kell valakinek gsxfre? 15e. 0670-2-4-4-9-8-8-8
Csomagtartó dobozzal kappa nem tudom pontosan hány L de két sisak elfér benne akkor szerintem 48L. 30e.FT
Sebring sport dob 40e.Ft.
Nagyon csúnya, de az enyémen jobban nézne ki, add nekem...
Természetesen jó. :)
Hali törött volt, most épül , és a szinkron nem segített. Fenn marad a fordulat.
Sziasztok,

Előre is elnézést kérek a kérdésért, gondolom, már sokan feltették a előttem, csak lusta vok átolvasni 85 oldalnyi hozzászólást. Kérdésema következő: hamarosan szeretnék venni egy ilyen mocit és azt szeretném kérdezni, hogy vásárláskor mi az amire oda kell figyelni ezeknék a mociknál, illetve milyen "típusbetegségei" vannak (ha van ilyen)?

segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.
Jó lett nagyon!

Hajrá PAMSE!

:-D
Igen, egészen jó lett. Sőt, nagyon jó. A fénykép ( Család) is jó. A kereszt is elfut. De az az európai uniós csillagos lötyögő kifejezetten randa. Szerintem.
Sziasztok! Én készülök a tavaszra, csináltam magamnak egy GPS tartót! Szerintem egész jó lett. szerintetek?
szevasztok! na mi a helyzet? elég ronda idő van... remélem már végre beköszönt a TAVASZ
ja a telefonszámom a kipufogóra 06702-4-4-9-8-8-8
Köszönöm ez nagyon korrekt ajánlat, de sajna mostanában nem tudok Bpestre menni !
köszi,hát remélem többet nem esek el vele