és bátran állítom mivel volt effem....hogy ez a típusú cbr kényelmesebb mint az eff...........bár csak 600 kilóméter körül poroszkáltunk eddig.........de jobbb nekem legalábbis
asszonkámnak mmmááár nem annyira kényelmes de megszokható
Nemm látnak, nem hallanak, át kell menni kaméleonba, azok egyszerre két irányba is tudnak kuksizini, és értelmezik is a kétféle infót. Ma reggel én is ugy kerültem el a furgont, mert különösebben lesz@rta, hogy ott jövök. Bátran tolta a sz@rát, de én voltam a gyorsabb. Rammenstejnesnek de csunya egy motorkája van.
Képzeljétek tegnap este a házunk előtti kereszteződésben elgázoltak egy endúró motorost csak a csattra lettem figyelmes, kinézek az ablakon és ott fekszik a betonon....
Azt, hogy hogy történt ugye nem láttam és hálistennek a srác maga mászott fel a hordágyra, de úgy láttam a jobb karja sérült, el is vitte a mentő
Persze semmi védőruha nem volt rajta, ha lett volna szerintem feláll és elmegy
Ma reggel már kihajtott elém egy öregbácsi, szóval nem lehetünk elég óvatosak azt hiszem komolyan külön oktatást tartanék az autóvezetőknek: "hogyan kell észerevenni egy motorost" komolyan botrány!
Na akkor asszem jöhet otthon az utlimátum, ha már a csokor is megvan! Jók a képek, nem lehetett könnyű melletted a menyasszonynak, mert valószínű sok férfiszem nem is ő rajta akadt meg.
Az eredeti témára pedig: Nem volt otthon baj persze!
(nem otthonról jöttem, hanem a munkahelyemről, úgyhogy ezért nem hoztam a másik felemet)
Én is nagyon örülök hogy megismertelek, egy nagyon jó gondolkodású valakit ismertem meg benned!
Komolyan mondom respect hogy abban a melegben kijöttél velem olyan messzire, ráért volna ugye, mert nem most a szezon kellős közepén fogom a bringát szétszedni, majd talán inkább október fele. Természetesen utána körbefényképezem Neked.
Valamikor - hét közben, munka után akár - egy közös Dobogókői motorozást összehozhatnánk, egy kis pogácsaevéssel összekötve a fenti büfében és akkor már természetesen motorral mennék én is.
Mondjuk picit hallgattam otthon, hogy milyen sokáig tartott a rácsot átvennem a női motorostól (mert ugye nem titkoltam el hogy egy női motoros társsal találkozom) , meg hogy miről tudtunk ennyit dumálni, de lehet hogy fordítva nekem is járt volna az agyacskám kicsit, de ez teljesen normális. (legalább tudom hogy számítok otthon)
Szal' ki lehet találni valamit, ahogy néztem jó idők jönnek rendesen megint.
Tom, örülök, hogy személyesen is megismertelek legközelebb muszáj motorral jönnöd
Aztán majd tessék megmutatni, milyen lett a boci
Ja és a kuplungom sokkal jobb lett, köszi
Ülök a hüsiben, és fagyizok. Sörözni nem lehet, mert viszem a biciglit lánc cserére, mert itt az ideje. Ugyhogy ma még megpusztulok a melegben . De ha hazaérek........
Ott leszek Mesike!
A bringát otthon hagytam, mert induláskor még a kocsinak is kell úgy negyed óra mire elviselhető a hőmérséklet benne. De a légkondi csodákra képes, kár hogy a bocikába nem tettek.
Szombaton már jobb idő lesz, akkor lehet hogy megyek egy karikát délelőtt.
No akkor fél 6-kor a szentedrei úton lévő Csillagvár parkolójában tali Srácok, akinek van kedve csatlakozni, ott talákozunk igazából a csajok dorogra akrnak menni pancsizni, szal ha összegyűlünk páran akár azt is beiktathatjuk
Azért nem ám elhanyagolsz mostmár minket
őtet úgy híjják hogy cbr 919 rr
és bátran állítom mivel volt effem....hogy ez a típusú cbr kényelmesebb mint az eff...........bár csak 600 kilóméter körül poroszkáltunk eddig.........de jobbb nekem legalábbis
asszonkámnak mmmááár nem annyira kényelmes de megszokható
Údászééép!
Szááávúúúsz!
Azt, hogy hogy történt ugye nem láttam és hálistennek a srác maga mászott fel a hordágyra, de úgy láttam a jobb karja sérült, el is vitte a mentő
Persze semmi védőruha nem volt rajta, ha lett volna szerintem feláll és elmegy
Ma reggel már kihajtott elém egy öregbácsi, szóval nem lehetünk elég óvatosak azt hiszem komolyan külön oktatást tartanék az autóvezetőknek: "hogyan kell észerevenni egy motorost" komolyan botrány!
Dááá céééép motoj
Gratula!
ilyent vettem
hűű de jóó motorka
a lagzidba ezzel megyek
Az eredeti témára pedig: Nem volt otthon baj persze!
(nem otthonról jöttem, hanem a munkahelyemről, úgyhogy ezért nem hoztam a másik felemet)
Mondjuk így hogy autóval jöttél, hozhattad volna Őt is és akkor lehet nyugodtabb lett volna.
Az esküvő is megvolt a hétvégén ami nagyon jól sikerült, asztalon táncolás volt reggelig
Íme egy kép, Emese kicsit más szerepben, ja és a csokrot is elkaptam:
Én is nagyon örülök hogy megismertelek, egy nagyon jó gondolkodású valakit ismertem meg benned!
Komolyan mondom respect hogy abban a melegben kijöttél velem olyan messzire, ráért volna ugye, mert nem most a szezon kellős közepén fogom a bringát szétszedni, majd talán inkább október fele. Természetesen utána körbefényképezem Neked.
Valamikor - hét közben, munka után akár - egy közös Dobogókői motorozást összehozhatnánk, egy kis pogácsaevéssel összekötve a fenti büfében és akkor már természetesen motorral mennék én is.
Mondjuk picit hallgattam otthon, hogy milyen sokáig tartott a rácsot átvennem a női motorostól (mert ugye nem titkoltam el hogy egy női motoros társsal találkozom) , meg hogy miről tudtunk ennyit dumálni, de lehet hogy fordítva nekem is járt volna az agyacskám kicsit, de ez teljesen normális. (legalább tudom hogy számítok otthon)
Szal' ki lehet találni valamit, ahogy néztem jó idők jönnek rendesen megint.
Ui.: A kuplungod szerintem NEM KICSIT jobb lett!
Aztán majd tessék megmutatni, milyen lett a boci
Ja és a kuplungom sokkal jobb lett, köszi
A bringát otthon hagytam, mert induláskor még a kocsinak is kell úgy negyed óra mire elviselhető a hőmérséklet benne. De a légkondi csodákra képes, kár hogy a bocikába nem tettek.
Szombaton már jobb idő lesz, akkor lehet hogy megyek egy karikát délelőtt.
vettem az effemre első gumát ...ami megmarattt
misleny pilot izé 120 per valami zsír új.....20 forinté odadom 30 körű van az árja
Na majd nyóc körül hílak.