Ohhhh jaj na a sok 7végi pia kitörölte a memóriámat bakker totál elfelejtettem francos krumpli
Lehet szerdán kiszaladunk megint, mert vettünk egy medencét, otthagytuk vízzel és ki akarunk menni megnézni, hogy minden ok-e vele...
Ilyenekről azé' nem tucc', mert egész nap a motorozás helyett zászlókat lengetsz!
Na de viccet félre:
Állati izgi a dolog, de nem attól függ, hogy milyen jól ismered a környéket, mert adnak egy "vicces" itinert, és azon kell végig menni, és még csak nem is az a legjobb, aki a leggyorsabb. Taktikás játék és egész nap megy kb 300km.
Az előző évek itinerei fent vannak a honlapjukon, érdemes megnézni őket, agyadat eldobod a végére.
Császárnő vagy, én pedig hálás, hogy a vackommal foglalkozol!
Nagyon arany vagyol, akárhogy alakul, előre is köszönöm!
Nem hallottál még a MERSZ Long Day Trophy-ról?
Az nem pályanap, hanem egy motoros tájékozódási verseny, amit mindig az orság más-más tájain rendeznek meg, hogy kicsit az országunkat megismerjük. Most Rudabányácskán lesz, Sátoraljaújhely mellett, ami cirka 250 km innen Pestről, de ahogy mi megyünk a Mátrán és Lilafüreden át, úgy 280 km.
Mellesleg először megyek én is, de sokat láttam és olvastam róla.
Az mi azaz, valami pályanap valahol? csak nem a pannonia ringre gondolsz júli 19-én?
Aszongya az Uram, hogy elvileg még van belőle, 7végén megnézzük a telken, hogy elég-e a mocidra 2500 Ft-ért vette és durván a fele elment az enyimére, szal osztva 2-vel
Az idom leszedése mellett, ami önmagában nem kis feladat még egy csípőfogóra és némi színtelen szilikonra lesz szükséged, ugyanis azzal van odarögzítve az idomhoz...
Majd kb. 1 cm ráhagyással kivágod a megfelelő méretű darabkát és csak rá kell hajlítgatni az idomra, majd szilikont neki
Horvátország?
Meleg volt, napoztunk, tengeri herkentyű evészet, nagy pizzázások, sokat bringáztam reggelente, amíg a többiek szunyáltak, és irigyeltem a motorosokat, akiknél ott volt a bringájuk. Hiányzott már, úgyhogy megyek is egyet valamelyik nap.
Szóval ha kell akárhova elmegyek ezért a rácsért, mert nagyon tetszik, úgyhogy ha esetleg Nektek van még, akkor elmegyek érte, mégha vidékre is költöztetek.
Szóval arany vagy, várom a visszajelzésedet!
(remélem nem volt nagy ügy felrakni a mocra, mert még csak szétszedem a bringát (mármint leszedem az oldalát) de sok célszerszámom már nincs hozzá ha lemezt kéne vágni, vagy hasonlók.
Elmentem Horvátországba 1 hétre, és nem győzök visszaolvasni 3 oldalt. Ment itt a ciripelés rendesen!
Mesóka!
Nagyon gyere be a bringád így optikailag tuningolva!
Szeretnék én is ilyen rácsot, már régen gondolkodom rajta, de nem tudtam hol lehet ilyet szerezni.
Help mí plíz!
Honnan lehet ilyet szerezni? Mennyi volna az annyi?
- Ellenőr: Jegyeket, bérleteket!
- Kismalac: Nem kell wazzeg
Na hát így nem kell a gumid nekem akko' wazzeg majd veszek a patikában