Ha már így szóba került a humor, ezt ismeritek?
OLVASÓI REKLAMÁCIÓ:
Tisztelt Szerkesztőség! Az önök által szerkesztett multkori keresztrejtvényük egyik meghatározása mélységesen megbotránkoztatott, amely ugy szólt, hogy a szerelem nyílása, és négy betű. Most nem írom le ezt a szót, de ez egyszerűen gusztustalan, és a jó erkölcs, valamint a jóérzésű olvasók nevében nyílvános bocsánatkérést követelek!
SZERKESZTŐSÉG VÁLASZA:
Tisztelt Püspök Úr!
Sajnáljuk, hogyha keresztrejtvényünkkel megbotránkoztattuk volna, de az Ön válasszát, amely a "PINA" szó lett volna, sajnos nem áll módunkban el fogadni! Ugyanis a meghatározás nem a "szerelem nyílása", hanem a szerelem nyilasa volt, és így a helyes megfejtés Ámor lett volna! Erre a keresztrejtvényre összesen 23568 megfejtés érkezett, ebből csupáncsak kettő(!) volt rossz válasz, az egyik az Öné, a másik az Érsek úré, ugyhogy az előbbieket figyelembe véve, ezúton üzenjük neki, hogy így az ő "SEGG" válaszátt sem áll módunkban elfogadni.
Ahha, már értem tényleg jobban néz ki, nem vitás
Az enyémen van egy icipici sérülés és majd azzal is kéne valamit csinálnom és elgondolkodtam ezen a feketén...
Jópofi gyerek ez a Rammestejner. Kedves Mesóka, elmondom, roppant egyszerűen csináltam feketére, de el ne áruld senkinek: így vettem, ugyanis gyárilag ilyen. És szerintem így jobban mutat. Szerintem.
Hja, ha csaknem ugy. A farmeron már én is gondolkodtam, de nem. Kicsit messzebbről járok be, marad a bőr. És milyen elegánsan elmentünk a "szado-mazo" kérdés mellett
Hát csakis úgy nekem se ér el mindenhova a kezem...
Én ha muszáj, ha nem felveszem a bőrt, mert engem meg Apa fenekel el..., még a farmerért is szoktam kapni
Már a holnapi "műtétet" is várom kiváncsi vagyok milyen lesz az inplantátum...