Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizony, reménykedjünk
Már a holnapi "műtétet" is várom kiváncsi vagyok milyen lesz az inplantátum...
nem is vettem annak.
Akkor a Tiéd motrod is tutti lesz!
Huhhh! Teljesen kiállt a kezem a sok gépeléstől.... mit meg nem teszek értetek.....
Ha már így szóba került a humor, ezt ismeritek?
OLVASÓI REKLAMÁCIÓ:
Tisztelt Szerkesztőség! Az önök által szerkesztett multkori keresztrejtvényük egyik meghatározása mélységesen megbotránkoztatott, amely ugy szólt, hogy a szerelem nyílása, és négy betű. Most nem írom le ezt a szót, de ez egyszerűen gusztustalan, és a jó erkölcs, valamint a jóérzésű olvasók nevében nyílvános bocsánatkérést követelek!
SZERKESZTŐSÉG VÁLASZA:
Tisztelt Püspök Úr!
Sajnáljuk, hogyha keresztrejtvényünkkel megbotránkoztattuk volna, de az Ön válasszát, amely a "PINA" szó lett volna, sajnos nem áll módunkban el fogadni! Ugyanis a meghatározás nem a "szerelem nyílása", hanem a szerelem nyilasa volt, és így a helyes megfejtés Ámor lett volna! Erre a keresztrejtvényre összesen 23568 megfejtés érkezett, ebből csupáncsak kettő(!) volt rossz válasz, az egyik az Öné, a másik az Érsek úré, ugyhogy az előbbieket figyelembe véve, ezúton üzenjük neki, hogy így az ő "SEGG" válaszátt sem áll módunkban elfogadni.
Képzeld mutattam az Uramnak a mocidat és rögtön ezt mondta: fújassuk le a Tiédet is
Már el is kezdte a telefonálgatást...
Ok! Nem akarok én kekeckedni..... , csak megpróbáltam nem létező humoros oldalamat kidomborítani......
Ajjajjj...ez jelent valamit?
őszintén: még nem próbáltam de nem is motivál....de a látvány...
Ahha, már értem tényleg jobban néz ki, nem vitás
Az enyémen van egy icipici sérülés és majd azzal is kéne valamit csinálnom és elgondolkodtam ezen a feketén...
megkapod a magadét eccer
Jópofi gyerek ez a Rammestejner. Kedves Mesóka, elmondom, roppant egyszerűen csináltam feketére, de el ne áruld senkinek: így vettem, ugyanis gyárilag ilyen. És szerintem így jobban mutat. Szerintem.
alkoholosos fícc bezony...kiszinezed és késsz
hú mennyit írtatok inhuvejgyulladásot kapoltok ....... éééén mátó kezdven csak,, mondom,, írom,, csak egy gatjában fogok motorolni......mesebaba fenekejj fenekejj méég mééég
Te Sumi, hogy csinyáltad feketére az alsó idomot, ami ugye nálam szürke tök jól néz ki
Nem is kell, de akkor honki-tonki
Na jóvan nem kell, nem kell..... hanky-panky
Nem szégyen az..... csak furcsa
Hja, ha csaknem ugy. A farmeron már én is gondolkodtam, de nem. Kicsit messzebbről járok be, marad a bőr. És milyen elegánsan elmentünk a "szado-mazo" kérdés mellett
munkába be-ki, laza farmer-cordura kabát. nem túl nagy sebesség....hát ilyesmi.
Te ilyen szado-mazo félére buksz? . Nem szégyen az. És milyen az a "kicsit" motorozás?
Bőr...fenekelés....hát vannak ötleteim...
Én csak akkor veszek bőrt, ha "nagyon" motorozok.
Hát csakis úgy nekem se ér el mindenhova a kezem...
Én ha muszáj, ha nem felveszem a bőrt, mert engem meg Apa fenekel el..., még a farmerért is szoktam kapni