Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Ünnepeket!!!
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok !
Kellemes ünnepeket kívánok!!!!!!
Boldog karacsonyt minden kedves forumtarsnak!!! :)
ok privibe ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, taschner@citromail.hu ............ név ... bankszámla szám ...... online utalom 4300 ft cimet válaszban küldöm ...

békés boldog karit . mindenkinek üdv tasi
3500 + posta ?
Utánvét drágább. Utalással kb 800 Ft a posta
basi szerszámkészlet menyiért ugrik át mányra ....
Tudnátok tájékoztatást adni az első fékbetétekről. Milyen típus a megfelelő, és hol érdemes beszerezni?
Köszönöm a gyors segítséget, de szereztem újat jobb.bal 12be foglalatal,izzóval cakk pakk. Így mostmár hátra keresek fehér búrát, nehogy vizsgán az legyen a bajuk hogy elöl fehér hátul sárga van. Mégegyszer köszi.
GSX 750 F 2002 alkatrészek eladók!
Mèg egy kèrdes uram, a 600 as hatso rugostagja ugyanaz mint a 750 esè? Mert az biztos hogy cseres, vagy felujitasra szorul....
Koszonom uram! A telo fekezeskor nem üt fel, nem koppan, csak az elozo motorjaimhoz kepest olyan( maskepp nem tudom megfogalmazni....lágy...) egyebkent 2005 os, 70 e km van benne....ebbol 20 at en tettem bele.....Mindegy szetkapom, a tanacsaid alapjan megvizsgalom, aztan meglatom
Megegyszer koszonom!
A lengéscsillapító alján van egy szelep. Mikor összeül a rugó, akkor kinyit, így gyorsan - csillapítás nélkül - ül össze a telo. Viszont kifelé már a szelep bezár, így az olaj kisebb lyukon túl lefelé folyni, így csillapít. Ha a szelep rossz és bezár, akkor le és felfelé is csillapít. Ha a szelep rossz és nyit, akkor lényegében nincs csillapítás... Ha kivetted a rugót, akkor nyomd össze a telót, majd húzd szét. Ha könnyebb összenyomni, mint széthúzni, akkor működik a szelep.
Progresszív rugókat lehet kapni, ami egyben keményebb és lágyabb is - kis elmozdulásra lágy, teljes összenyomásra viszont keményebb. Csak nem olcsó, pontos árakat nem tudom, de 70-80Ft-ra emlékszem. Ha régi a motorod, akkor bontva próbálkozhatsz fiatalabb rugóval. 600-as rugója hosszabb és lágyabb, tehát 750-est keressél.
Esetleg megpróbálkozhat más típus rugójával. Kössél a saját rugódra egy súlyt és nézd meg mennyire nyúlik meg, ennél kisebb nyúlásút keress. Bár igazándiból nyomást kellene mérni, csak nehezebb kivitelezni.
Szeleptönkremenèst szerettem volna irni...csak telefon....
Xebulon, köszönöm a gyors valaszt! Letezik kemenyebb rugo? Mire gondolsz a szelepto kremenesnel?
Mit értesz az alatt, hogy lágy?
1, Fékezéskor összeül a futómű, és koppan
2, Fékezés után mikor felengeded, akkor hullámzik és pattog.

Az olajcsere a második gondodat oldja meg, bár szerintem előbb a magát a teleszkópot érdemes megnézni, mert inkább a szelep ment tönkre.
Az első problémát az olajcsere nem oldja meg, rugót kell cserélned keményebbre, vagy gyárira (mert a mostani rugó kilágyult).
sziasztok! kérdésem lenne: eléggé lágynak találom az első telót
(a rugóhossz tűréshatáron belül van), a gyári 10w-s olaj helyett használt már valaki keményebbet? 15w, 20w?
ha valakinek van esetleg a motorblokkról robbantott ábrája, szívesen venném ha elküldené nekem...köszi
Fehér jobb van ha érdekel. 3000 Ft
Segítségeteket szeretném kérni! Milyen első fékbetét való a motoromba? 2005-ös évjáratú és eredeti fékrendszere van. Köszi:fakopács
ÜDV. Jobboldali indexbúrát hol találnék. Ugyanis ma kihajtott elém egy biciklis , szerencsére személyi sérülés nemtörtént . Csak a búrám tört ripityára . és 5 cm-en az idom nyilt meg. Használt ,új minden érdékel. Előre is köszönöm.
Maximum körbe ütni szögekkel ha alkalmas rá a gumi,de az se nem 2 ft és aszfalton nem is használható,zajos és veszélyes lehet a többire nézve.Nézegetem ahogy itt a hegyek közt páran nagyon merészek,volt olyan nap amikor a bicikli (most már gurulhatok végre) fara meg akart előzni,valami takony szitált este épp.Vannak esőgumik de az sem az igazi,én nem kisérleteznék,inkább kivárom a már motorozható időt legalább 8-10fok
Téli gumi ! Emlékeim szerint a Németek készítettek kimondottan nagy motorra téli gumit , régebben itt olvastam róla a SportMotoron. Tegnap gurultam egy kört reggel és este is , már nem az igazi !!!!!! Majd 10 C felett . !!!!
Köszönöm
Jellemzöen robogókra, endurókra van csak.
Heidenau :pl