GSX 750 F alkatrészek eladók
2002- től
gyújtótrafók
ülés
balos tükör (gyári)
plexi (gyári csak valaki lefújta sötétítő spray-vel)
embléma
hibátlan hátsó kerék
kapaszkodó
első lábtartó konzolok
a balos görbe.
én lecserélném, nem viccből írják elő az egy évet. idén 3500 körül mentem, de csere lesz, nem is egy olyan egetverő összeg.
a téli indítgatással az a baj, hogy benzin és vízpára kerül az olajba, ami egy hosszabb úton kipárolog, egy járatás alatt nem biztos.
Nem lesz tőle közvetlenül baja, de ha sokáig akarod használni, akkor érdemes szerintem.
NÁlam ugyanez a helyzet,csak 2000km van az olajban.... én nem cserélem le. Bár én járok vele ha száraz az idő. Most az utóbbi másfél hónapban az idő miatt nem lehet, így 2 hetente legalább üzemmelegre járatom és kész. Nem lesz annak semmi baja. A benzin miatt a karburátorban jobban aggódom, amilyen pancsolt benzinek vannak.
Sziasztok!
A motorom olajcseréjével kapcsolatosan érdeklődnék nálam okosabbaktól. A motorban motul 5100 10w40 van, amivel kevesebbet tudtam menni mint szerettem volna, csak 3500 km van benne, ezzel az olajjal tettem el télre is. Muszály ezt tavasszal rögtön cserélni? Arra gondoltam, hogy elmennék még a szezon elején ezzel az olajjal addig, míg a 6000 km nem lesz benne és akkor cserélném le. Télen azért havonta egyszer elindítom a bocit és üzemmelegre járatom, tehát nem áll benne az olaj tétlenül. Mi a véleményetek, tavasszal egyből csere, vagy maradhat még egy kicsit?
Nem riogatni akarlak de első tippre nekem a karbisor ugrott be.
Tulajdonképpen van két derékszög alakú lemezprofil ami össze fogja a 4 karbit egy sorrá.
Mintha ott láttam volna ilyeneket....
Tudnátok segíteni abban, hogy hol vannak a motorban ilyen csavarok? Ma mikor visszaértem vele és már leponyváztam, akkor találtam mellette ezt a csavart. Valahonnan olyan helyről lehet, hogy nem éri kosz, mert olyan, mintha új lenne. És mivel nem hányódnak ilyenek nálam, egyből feltűnt, tuti belőle esett ki valahonnan...
suzuki gsx 600f légszűrőház légszűrő betéttel, alsó km óra meghajtás, utas kapaszkodó, hátsó sárvédő, kuplung szektor karral kapcsolóval, hátsó tengely eladó.
Ma elmentem gurulni egy keveset csakhogy megjárassam a vasat így pár hónap állás után ,nemigen lehetett rendesen menni
mert ugyan sütött a nap ,de ott ahol árnyék volt nyálkás vizes csúszós volt az aszfalt inkább csak arra kellett figyelni el ne hasalj .
Így nem élvezetes a motorozás .
Szia biztosan találkoztunk már mert ismerős az arcod ,de nem motoros berkekben mivel én újrakezdő vagyok és ősszel vettem a vasat .
Kicsit ez a város így ez nem meglepő , ha egyszer összefutunk te talán meg tudod mondani honnan :)
2002- től
gyújtótrafók
ülés
balos tükör (gyári)
plexi (gyári csak valaki lefújta sötétítő spray-vel)
embléma
hibátlan hátsó kerék
kapaszkodó
első lábtartó konzolok
a balos görbe.
a téli indítgatással az a baj, hogy benzin és vízpára kerül az olajba, ami egy hosszabb úton kipárolog, egy járatás alatt nem biztos.
Nem lesz tőle közvetlenül baja, de ha sokáig akarod használni, akkor érdemes szerintem.
A motorom olajcseréjével kapcsolatosan érdeklődnék nálam okosabbaktól. A motorban motul 5100 10w40 van, amivel kevesebbet tudtam menni mint szerettem volna, csak 3500 km van benne, ezzel az olajjal tettem el télre is. Muszály ezt tavasszal rögtön cserélni? Arra gondoltam, hogy elmennék még a szezon elején ezzel az olajjal addig, míg a 6000 km nem lesz benne és akkor cserélném le. Télen azért havonta egyszer elindítom a bocit és üzemmelegre járatom, tehát nem áll benne az olaj tétlenül. Mi a véleményetek, tavasszal egyből csere, vagy maradhat még egy kicsit?
Csak ami a képen van az van a kormányból.
A balos kormány cső nincs meg sajnos.
Üdv
De csak jobbos van!
Tulajdonképpen van két derékszög alakú lemezprofil ami össze fogja a 4 karbit egy sorrá.
Mintha ott láttam volna ilyeneket....
A többit pü-ben
basi2(kukac)citromail.hu
Koszi
mert ugyan sütött a nap ,de ott ahol árnyék volt nyálkás vizes csúszós volt az aszfalt inkább csak arra kellett figyelni el ne hasalj .
Így nem élvezetes a motorozás .
Kicsit ez a város így ez nem meglepő , ha egyszer összefutunk te talán meg tudod mondani honnan :)
http://www.bmotor.hu/motortipu...
(ha nem tölti be, másold be fentre)
Érd.: +3620/482-2625