Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eszem ágában sincs a hivatalokat védeni ......

de a vagyonszerzési ileték berszedése és szabályzata komoly dolog .. a hivatalt nem érdekli a karbi problémád .. ö ad 15 napot azt kész ...

de például egy szerelö 2 nap alatt simán meg csinál egy karbit és üzemképes a boci .... de tovább megyek fel pakolod trélerre és eredetvizsgára viszed karbi nélkűl .. MEG CSINÁLJÁK A EREDET VIZSGÁT .. még tovább megyek kötsz egy biztositást ,,, karbi nélkül el viszed vizsgára akku van benne a világitást tudják elenörizni a fékeket meg tudják vizsgálni ... és a duda is szol .. kap vizsgát ...

ÉS MOST figyelj ................... ELMÉSZ ÁT IRATNI

ugye milyen egyszerű ?
Sziasztok!

Csak okulásul, hátha Ti is kerültök hasonló helyzetbe.

Augusztus elején vettem a Bocit (előtte 600as Boci volt).
Vásárlás után a karbi megadta magát, itt is kértem segítséget az ügyben.
Persze szétszedett Boci nem volt üzemképes, eredetvizsgát és az átírást (amit eredetvizsga nélkül nem tesznek meg) 15 nap helyett 30 nap után tudtam megtenni.
Tegnapelőtt kaptam a levelet a kormányhivataltól, hogy szabálysértési eljárást kezdeményeztek ellenem a NAV-nál :-(

Még mindig nem tudom, hogy lettem volna jogkövető, de hátha Ti okosabbak vagytok.

Szép napot mindenkinek!
Gyárit vagy azzal megegyezőt szita szerű a belseje nem papír betéteset.
nekem csak a tankba van,egyszer átmostam mindent eddig tiszta volt.tankcsere miatt ismétlés lesz
Jó reggelt,

Te a XIX környékén laksz? A múltkor többször is láttalak a kerületben, bár integetni nem tudtam mert autóval voltam. :)
Miért te milyen szűrőt tennél bele?
Jó gondolat. De az is ki lett takarítva mikor a szűrő is be lett szerelve. Torpanás eddig csak 230 nál volt mert ennyi a vége!
milyen évjárat?
GSX 600F Katana Bontódik!

70/6321-829
A szűrőt elnézve szerintem az üzemanyagtartályodra is ráférne egy tisztítás. Én nem tennék bele ilyen üzemanyagszűrőt ettől is torpanhat magasabb fordulaton.
6 Hónap termése !

Hazafelé meg-meg torpant a tehén, na gondoltam valami be sza....ik itt a semmi közepén akkor mehetünk vonattal haza. DE NEM ! Haza hozott de neki is hasaltam gyorsan meg keresni a torpanás okát .
Eredmény : a tankra csatlakozó cső bilincse le csúszott /ne kérdezd , hogy a rákba !/ és az el érett cső farsort szívott, így a nafta adagolása darabos lett ! figyelemre méltó a szűrő állapota !
Apró, szösszenetek a Mátrából ! Kicsit kentük neki és vittünk egy szál gyertyát .
600-asra jó ez a tárcsa? Hány mm széles? Már csak azért kérdezem hogy az enyémnél ne legyen kopottabb.:-) köszönöm a választ előre is
meg kaptad a választ?
teljesen jó 6ezer az ára
Üdv! Hátsó tárcsa milyen állapotú és mennyi lenne?
600-as kék bocval nem innen volt valakil Gödön?
sima liba,csak kondizni kell mert olyan csoffadt a lábam a semittevéstől hogy rossz ránézni de már fel tudtam ülni a nyeregbe,hajlik mozog,lesz itt még szilveszterkor ünnepi karika,csak ne essen a hó annyit
Hajrá hajrá! Mielőbbi felépülést neked meg az öreglánynak.
akárhová is mentek majd,fotókat lehet ám feltölteni ezerrel

Voltam ma revízión,szépen összenőttek a dolgok láttam a felvételeim,nem gondoltam volna hogy ilyen nagy gebasz volt, 2db kb 10centis dűbel látszik.Ha kiveszik tuti elrakom emlékbe

lassacskán nekilendülök és elkezdem kipofozni a dögöt, legalább tologatni lehessen
Egy Balaton megkerülés nem izgatna fel valakit?
Nincs különösebb útirány, csak gondoltam, ha összejövünk páran mehetnénk egyet
Nekem volna kedvem!☺Merre fele mennél?
Szia! Hatso rugostag erdekelne....
Hali! Sebesség váltó szenzor ha még meg van, mennyit kérsz érte?