Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"U" alakú gumipárna :
cikkszám:16628-27A00-000
neve: CUSHION,
NO.2 db
USA oldalon ennyiért láttam: 2.63$
Suzuki szalonban is megkapod ennyiért szerintem
Rendelési idő 4nap-1,5 hónap szokott lenni a tapasztalataim szerint.
Esőben motorozós, hideg. De, rohadt jó. :)
Hali!
Milyen volt Székelyföldön?
Másik kérdés, hogy a hűtőnél elvileg van valami U alakú gumi tömítés, két darab. Nekem az egyik hiányzik vagy sz@r, nem is tudom Tasi mit mondott már a múltkor, ezért néha zörög a hűtő. Tudtok abban segíteni, hogy ennek mi a pontos neve és honnan lehet beszerezni, hogy lehet rákeresni?
Olajcsere kérdés! Most váltok 10w40-ről 10w50 -re. Mennyi jelent gondot, hogy a hűtőben még marad majd egy liter 10w40 és ahhoz hozzákeveredik a 10w50?

Ugyanúgy Motul 5100 mindkettő.
Szia.van feliratom.ha erdekel 703179083.udv P.
Szia.van alkatreszem ha erdekel 703179083.udv P.
meleg oldali mérőszám vizsgázott méghozzá jelesre.Mentem pár napja a döglött tehénnel egy kicsit,van mit dolgozni még vele de legalább gurul.Városi tötymörgésnél üzemmelegen volt hogy furán viselkedett a kuplungom,szétszedve semmi komoly hiba,rugókat most cseréltem de szerintem inkább az olaj hozta a változást,eddig ha nagyon meleg volt kissé ragadós-ideges volt emellé nyúlós takony érzés a kuplung karon mintha szakadna a bovden,no ezek eltüntek
Sziasztok!
98'-... keresek jobb első indexet.
Lehet, hogy van valakinek elfekvőben egy otthon.
(műszaki alkalmas állapotban) :-)
Szia!
Én a 98-as bocihoz vettem az olajleeresztő csavart 14x1,25 méretben
1750Ft-ért a "motoralkatresz.eu"-ban
Olaj leeresztő csavart honnan? Bárdiba esetleg tudtok cikkszámot?

Közben megkérdeztem a bontót és hátsó féktárcsa 12k, első féktárcsa szett 45k-ért van a bocihoz. Ha valakinél érdekes lehet. Én nem élek vele, mert 18k-ért újat tudok, bár a gyártó NG-MOTO -ról nem sokat tudok.

Közben nekem is úton az új hátsó Pilot Road 2 és a 10w50-es Motul 5100 meg a szűrő. :)
Szia! Már vettem gumit, de köszönöm!
Szia Balazsin! Gumiban tudok segíteni! :)
A vegen meg ingyen lesz! :D
Sziasztok. A szöveg az elöbb lemaradt. Én tőlük rendeltem szűrőket is árulnak .ingyenes a kiszállitás 10 felett.
http://the-filtershop.com/spd/...
UL-5100-4T-10w50-4-L-motorkerekpar-olaj
Már megvettem én is. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz!
:)
Na de jó, hogy benéztem. Épp most kell nekem is olajat cserélnem és akkor kipróbálom a 10w50-et. :)
Köszönöm szépen a válaszod!
Nekem sincs facebookom.
Én nem vagyok fent facebook-on, szóval azért a fontosabb infókat ide is írjátok meg... :)
köszi
Én http://www.olajwebshop.hu/ tőlük szoktam venni, szűrőket is!
2 helyen személyesen is átveheted!
Köszi a választ és a tanácsot! Eredetileg is a 10w50-ben gondolkoztam. Így ez megerősítést nyert. Olajszűrő, ha jól láttam a KN138 jelzésű. Neten böngészve alig találtam, azt is csak webshopokon, ahol majdnem az ára pluszban a szállítás. Van Budapesten bejáratott hely, ahol gyorsan be lehet szerezni?
Pont ma cseréltem Motul 10W50 tettem bele, itt a fórumon ajánlottál mivel a levegő olaj hűtésesnek azért kell a 10W50 főleg ebben
a megváltozott idióta időjárásban . A kánikulára gondolok, mert mivel nem vagyok egy tegnap született még emlékszem a a 70-80-90 -s években közel sem volt ilyen meleg, pár nap max utána átlag 25 fok , kb az ezredfordulón változott ez +, azóta nem ritka a 30 feletti és több hétig tartó kánikula sem . Összegezvén, ezekhez a motorokhoz főleg a régebbiekhez sztem nem erre az időjárásra tervezték a 10W40-s olajat , kell a magasabb meleg viszkozitási oldal !
Bonusz kerdes:
motorolajbol 10w40, vagy 10w50 az ajanlott?