Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tdm meggyöző. próbáltam. jó! más kategória. kicsivel magasabb kicsivel. meg a két hengernek is jó a hangja. megbizható! rengeteg km elmennek. nekem szempont a terep motorozás is. ha le cserélném csak tdm-re
Na az ilyen tanácsokért 1000 köszönet
na igen,a km csak tájékoztató jellegű.tönkre lehet vágni 5000km alatt is egy motort meg létező darab a 100000feletti futású szinte gyárias gép is
Hali ezekkel az olcsóbb kinai intercomokkal van valakinek tapasztalata?szemezek velük és hátha valakinek itt van már tapasztalata velük. http://m.ebay.com/itm/2-500M-B...
DUma és külalak szerint rendben van. Ezeknek a váltója (3-4-5 fokazat ) pittingesedik, énekel, búg, ha lödörögve használták (magas fokozat alacsony sebesség). Meg a hátsó rugóstagon a rugó fárad el...
az lehet
Állapotot veszünk, nem km-t!
Ez hülye kérdés...
Bajorba járok GSX1400-el, meg GSXR 1100 92`-vel...

A 1200 bandittal nem lenne gondod...zzr-ekhez nem nyúlnék...

Vagy akkor hayabusa, fjr 1300, Honda 1100 xx

Mint mondtam a 2000 euro körül kapsz GSX 1100-et a vizest még olcsobban is. Külön van a pilota ülés, pikk-pakk megzselézhetö...van szélvédelme, és van olyan is amit már kiemlet kormánnyal árulnak.
szerintetek mennyi az a max futott km amivel érdemes használtmotort venni?
szia!
mindenképpen kényelmesebb motort akarok venni mint az elöző volt 93-as gsx 750f mire kiértem vel e Berlinbe majd leszakadt a nyakam a seggemről meg ne is beszéljünk
gondolkodom a banditon nem tudom , hogy a 600 .as menyire megy a 200km/h tudnia kell , vagy az 1200 bandit de még hajlanák a tdm 900 felé csak az zavar nagyon , hogy csak 2 hengeres
Gondoltam még a zzr 1100-ra de igen jó áron adják még az idősebbeket is de annyiért már kapnék zzr 1200-ast is
ugyhogy teljes a káosz motorválasztás terén
szempontok : mennyen ha menni kellene , kényelmes legyen és jól nézzen ki és ha lehet 2 kipufogos legyen
ajánlani tudtok nekem valamit?
Régi 98 előtti GSX F két kipufogó volt.
A leömlő átszerelhető, de még egy csomó problémát meg kell oldani.
És nem tudod a középsztendert visszaszerelni.
Amúgy sok haszna nincs, csak dupla annyi kipufogó dobot kell venni.
Elvileg kicsit könnyebben szelel a motor, némileg nőhet a teljesítmény.
De ha teljesítmény kell, akkor vegyél egy 1200-es Banditot.
Itt a németeknél ennyiért már lehet kapni az örök életü 91-92-es olajhütéses GSXR 1100-et eredeti állapotban. Az alatt van fék futómü, kormánytelo és teljesítmény. Ès a megitélés kiállása is egy kicsit komolyabb...
Nincs rossz oldalon hanem mind a kettő oldalon van .Nekem tetszik .Arra lennék kiváncsi hogy oldotta meg,ezért keresem.
Nem hinném, szerintem mind 2 oldalán van, 4-2-es leömlövel.
Most nézem... csak nekem furcsa, hogy annak a lentebb keresett, kék motornak rossz oldalon van a kipufogója?
köszi mindenkinek ha itt kinn veszek motort a nevemre irtva viszem haza az itt kinn 50 euro
de még nem biztos semmi lehet hogy otthon veszek elméletileg az adóbol vissza jár némo pénz lehet hogy megvárom
szép napot mindenkinek
Az a BOS dob az E jelzéses forgalomba használható db killerel. A hirdetésbe irva is van. Nem kell cserélni.
a forgalonba helyzés 110-120 ezer körül van. de ezt csak honositani kell ha jól látom. az azért kevesebb kb 50ezerrel.
Ellenőrizd az idomokat.
Az oldal idomon nincs GSXF felirat, szerintem mindkét oldalon fényezve volt. És szerintem a 2003 utáni motorokon a tankon nem SUZUKI felirat volt, hanem Suzuki embléma (S).
Ettől még lehet jó a motor, egy elcsúszás belefér az életbe...

Gyári kipufogó dobot is kérd el, vagy számítsd be, hogy cserélni kell a dobot, amelyikben van E jelzés.

Itthon nem találsz olcsóbban? De hát te tudod...
http://suchen.mobile.de/fahrze...
ha visszajövök jan 5-én és még addig meglesz lehet megveszem szerintetek megéri az árát?
Aztán vigyázni,nemhogy lecsapjon a gonosz NAV keményen dolgozó ellenőre...Én tegnap sírva röhögve nyálcsorgatva zokogtam a tévé előtt,200k-ra megvágtak egy Mikit...nem volt igazolványa,bakker.Az hogy milliárdokat csalnak ki az államkasszából,az persze a kutyát se érdekli,minden "legális"
Sziasztok!
Motoros Mikulás vonulás volt Vecsésen is :-) Gyálig.....
ilyenek ezek a tatai mikulások,ha nincs hó akkor bocival csapatnak elég takony idő van de ahogy azt hiszem Vstryker mondta,az első hóig gurulás,lehet hogy motorozós lesz a szilveszter is