igazából nagyon tipus hibáról nem tudok,de a karbantartásra és a precízségre érzékenyek.olaj rendszeres cseréje és a minősége, és a szervizelés pl szelep állítás,szinkron stb megkapja és nem hülyén kezelik mint hidegen húzatás,vagy alacsony fordulaton nagy terheléssel járni,ezek hosszú távon megröviditik a motor életét.amire érdemes figyelni hogy szépen induljon alapjárat legyen pontos,láncnak ezeknél már lehet kicsi hangja 40-50000kmnél de nem vészes.váltóval is ha szépen bánnak nem hullik szét.Egyedüli gyenge pontját ami nem volt túl sikeres dobása a gyártónak és az a karburátor.Lehetnek persze rejtett vagy korukból eredő hibák is,ezek a próba út során vagy kijönnek vagy csak később de meg lehet előzni sok mindent egy kis törődéssel.
Tudomásom szerint gsxf ben nem volt abs,igazából nem is hiányolom,elől 8 dugattú hátul 2 áll rendelkezésre,ezt extrázni lehet egy radiális fő hengerrel meg fém fékcsővel meg 5.1 folyadékkal ha nagy terhelésnek van kitéve.igazából aki motorozik szerintem érzi a gépet annyira hogy a féket tudja helyzethez igazodva használni
Szia Zilla! Sok szép moci van a piacon, azt tudni kell ez a dög golyó álló ,ha jó tulaja van. Nagyon,nagyon érzékeny az olaj minőségére és a szigorú 6000 km -es csere periódusra /a végefelé nem üvegre pörgetve/ . Van 1-2 fekete öves motorszerelő haverom és a saját tapasztalatomból beszélek. Sajnos sok Boci van a piacon amikben behal a vezérmű tengely, az előző okok leszarása miatt. Erre figyelj oda! Milyen mechanikus hang jön a blokkból hidegen illetve melegen. :)))) OK nem egy halk járgány ,mint a vizes blokkok ,de aki ismeri egyből hallja! Sok sikert! Üdv: Tommy /egyébként állatira szerethető masina, filléres fenntartással/
Sziasztok Zsiványok! :) Dekni kérdés pipa! /Ricsi bontó RESPEKT!/Már csak egy balos GSXF feliratot keresnék hátha van valakinek elfekvőben. Nekem van egy új..naná h, jobbos! :) Ja, és ha, valakinek gumi kellene bármilyen új. Keressetek! Tommy
Sziasztok Boci tulajok!
GSX750F vasarlasan torom a fejem. 650-700 penz kozott keresgelek, lehetoleg 2003-as evtol. Talaltam hahu-n par tetszos darabot, de gondoltam korbe kerdezek itt is, hatha van valakinek tuti elado vasa. Nagyon fontos lenne, hogy jo muszaki allapotu legyen. Hyosung tulaj vagyok/voltam. Sajnos tulsagosan sokat megtanultam a motorszerelesrol. Szeretnek magamnak par esemenymentes motoros evet :). Itt elertek: sasaone(kukac)gmail.com
kb 20-25e ft lehet a pár a látottak alapján.Újba még bárdis kedvességgel is egy erős 80-85ezer lenne a brembo.Ebajon érdemes nézelődni rendszeresen,sokszor olyan dolgokra bukkan az ember amit nem is gondolna,pl így sikerült kideritenem hogy yamaha xj 600 indexek vannak a dögön
na ő pont nem jutott eszembe,pedig aztán nála is akad minden finomság :) sok sikert,aztán remélhetőleg tanulság képpen szerzel a géphez egy bukó gombát vagy blokk protektort.Nekem malacom volt eddig a tehénnel eldőlésileg de hamar bereccsen,és ahhoz képest hogy egy 20 dekás vacak,8-10rongyot kérnek a bontóban érte
Bátszi motor,báthori motor,sugóékat próbáltad? Fekete van nekem ha nem találsz mást,de amiket mondtam valahol láttam a napokban .Esetleg itt Jelcsát vagy Tóth Gyulát is keresheted hátha van nekik
Tudomásom szerint gsxf ben nem volt abs,igazából nem is hiányolom,elől 8 dugattú hátul 2 áll rendelkezésre,ezt extrázni lehet egy radiális fő hengerrel meg fém fékcsővel meg 5.1 folyadékkal ha nagy terhelésnek van kitéve.igazából aki motorozik szerintem érzi a gépet annyira hogy a féket tudja helyzethez igazodva használni
Melyiket szemelted ki? :)
Én is most fogok venni...
Egy külön kérdés: abs volt valaha is ezen a típuson? Ilyen jellegű információt sajnos nem találok a neten.
Előre is köszönöm
Üdv. B
Udv P.
Vezérműláncra gondoltam
http://www.crservice.dk/Suzuki...
GSX750F vasarlasan torom a fejem. 650-700 penz kozott keresgelek, lehetoleg 2003-as evtol. Talaltam hahu-n par tetszos darabot, de gondoltam korbe kerdezek itt is, hatha van valakinek tuti elado vasa. Nagyon fontos lenne, hogy jo muszaki allapotu legyen. Hyosung tulaj vagyok/voltam. Sajnos tulsagosan sokat megtanultam a motorszerelesrol. Szeretnek magamnak par esemenymentes motoros evet :). Itt elertek: sasaone(kukac)gmail.com