Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor elnézést valakivel összekevertelek, de biztos vagyok benne, hogy van itt ebben a forumban egy duplakipuffos Boci 90es évekből :D
Szia nekem pont az ellenkezője kellene :) ha érdekel a dolog még besz telón vagy valahogy megoldjuk.
Igen mert a 99es model egy dobbal jott ki
oemmotorparts.eu cimen lehet nezelodni hogy melyik bocin mi van
(Igaz egy parszor mar leirtam )
Ezt sajna cáfolnom kell, nekem pont olyan bocim van, mint neked, csak 99-es. Szimpla kipus.
Sziasztok!

Sajnos pár hónapja összetört a bocim és a rendőrség elvette a forgalmimat. Lassan-lassan elkészül, de nem tudom hogy a KPM-nél mennyire számít, hogy van-e rajta hasidom. Tudtok esetleg ebben infót adni, hogy számít-e a hasidom a KPMnél, vagy az ebay-n kívül merre felé találok esetleg a 2002-s bocimra hasidomot?
De attaba -nak régi szép dupla kipufogós Bocija van...
így neki nem borul fel az egyensúlya....

Én is olyan dupla rendszert szeretnék az enyémre. De nekem 2004-esemre maximum hegeszteni lehetne olyan rendszert... De az a dupla hurkatöltő de szép lenne :D

A egyensúlyozással egyetértek mikor a tescoban vett cuccokat belepakolom az oldal dobozba +15KG nagyon húz a motor balra :D
Nem szeret kanyarodni olyankor...
Vagy pont fordítva: egyik oldalról megszabadítod 5-10kgtól
Világért sem szeretnék senkit lebeszélni a kipuff átalakításról, de azt gondolom tudjátok, hogy ezek a motorok úgy jönnek ki a gyárból, hogy keresztirányban is nagyjából ki vannak egyensúlyozva. Ha ezt az egyensúlyt megbontják, pl azzal hogy a gyárilag üres oldalra is odabiggyesztenek egy 5-10 kilós dobot, az biztosan nem tesz jót a dönthetőségnek.
Te tudod milyen hangot szeretnél de én pont amiatt nem cserélném
Ismerősnek ZZR400 2 amerikai full-karbon dobbal olyat zenélt mint ha valami szimfóniát hallottam volna "rendesen benedvesedtem rá" mondtam ilyen kell nekem is már nem emlékszem a gyártóra de amcsiból rendelhető lett volna valami 450khuf +vámért toroktól és úgy döntöttem hogy inkább veszek még egy bocit de végül egyiket sem vettem meg.
hang miatt!
de gondoltam 2 egyforma sport dobot rá a gyári helyett
nekem lesz ha tudok szerezni helyette 4-1
ÓÓÓ Tényleg elnézést

De miért akarod elrontani? SZVSZ sokkal jobban (akusztikailag és nem hangerőben) szólnak ezek a rendszerek mint amin csak 1 dob van. Hallottam busát is pl így is meg úgy is és szerintem ha 1 dobbal szól akkor elveszlik valami valami ami tekintélyt parancsol a hangjában és olyan lesz mint bármi már mint egy R1 egy sima gixer vagy akármi. Hozzáteszem optikailag is jobban néz ki szerintem.
2000-es bocira vajon fel lehetne építeni úgy hogy az jó is legyen mint optikailag mint motorikusan?
De a kérdés él miért?
Nem lehet hogy Honved1990 -el tudtok cserélni? Nem szoktál visszaolvasni egy kicsit?
nem akarok okoska lenni de ezeken még 2-1 x2
Igen
Gyárilag az van rajta
sziasztok!
tud nekem valaki segíteni 93-as motorra 4-1 kipufogó rendszert szeretnék
Nem lett erősebb, de érezhetően javult a rugalmassága.
Gyorsabban pörgött fel, és talán nőtt a nyomatéka.
Nem tudott nagyobb végsebességet.
De úgy 7-8 évvel ezelőtt is ráköltött erre vagy 70 ezer forintot.
Bontott leömlő, két új kipufogó dob (bontott hayabusa dobokat tett rá), és némi lakatos munka (gondolom a kipufogó felfogatása érdekében).
Érdemes lenne élőben, összeszerelve megnézni egy ilyen motort, és átjelölni a felfogatásokat is, esetleg a leömlőn kívül más alkatrész is átvehető, talán még dobok is.
Esetleg úgyis ki lehet hozni pozitívra az egyenleget, hogy veszel egy komplett motort, szétbontod és a maradékot eladod. De kb. 1 év mire visszajön az ára.
Kiváncsi lennék vajon erősebb lett-e a gép a leömlő cserével?
Egyik haveromnak van régi gixerhez való leömlője vastagabb cső átmérővel télen megprobálom rá lehet-e varázsolni a bocira.
Egy gödi srác már megoldotta ezt egyszer.
A középsztenderdet biztos nem lehet tőle feltenni, szóval kicsit nehézkesebb lesz a lánc olajozás. De lehet venni a hátsóvillára felszerelhető motoremelőt is.
Nem kérdeztem akkor a technikai problémákról, de nem teljesen egyszerű a felszerelése. Még ha a leömlő egyszerűen felmegy (itt már szopni lehet a berohadt csavarokkal), akkor is a kipufogót két csavar tartja - de most csak az egyik oldalt van kialakítva a motorodon, és valószínűleg a felszerelendő két dob felfogatása sem egyik ugyanoda.
Ja és persze két kipufogót kell venned, a régit meg kidobhatod, eladhatod.
mert nem tudtam! ha meg akartam tartani a 21 szemet nekem 20 van! akkor még jobban el lett volna tolódva! Kivettem a szívó vezértengelyt és úgy raktam vissza hogy 21 szem legyen a két nyíl között még jobban elcsúszott!Sajnos így is a ház melett szereltem egy parkolóban! Ha lett volna garázs még jobban szét szedtem volna de így majd otthon veszek bele új vezérműláncot és kicserélem meg beállítom
ÉS érdeklődnék hogy a dupla dobos leömlő rámegy e a 2002 es motorra?
Sziasztok . Szeretnék érdeklődni hogy ki tud nekem gsx f750 es de a régebbi 93 as körüli dupla dobos leömlőt? Megköszönném.
Még nem.
Megjöttek már a szerszámok? Sikerült összelőni?
A világítás ráadással mindig esik a fordulat, hiszen ráterhel a generátorra, a kérdés csak az, hogy mennyit esik a fordulat?
Ha el van állítódva a vezérlés, akkor vagy már át tud ugrani, vagy valaki előtte elrakta...az viszont szerintem biztos, hogy abban a gépben inkább 133 ekm van, mint 33 ezer. Viszont nem értem, hogy ha szét volt bontva, és nincs jelen, miért nem állítottad vissza jelre?