Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
A GSX750f Nagyon jó moci én csak tudom 50000én raktam bele.Tura képesséágéről csak annyit Horvát tengerpartról feljöttem utassal és pakkal és nem rokkantam bele, sőtt!
Ngyon jókat lehet vele csapatni,és szoktam is!
Az enyém ráadásul eladó
Nem rezopmál és nem zsibbasz!
király!
Üdv! eladÓ suzuki gsx-750 f - re valÓ 4 db. fÜstszÍnŰ index bÚrÁk a sÁrga ÉgŐikkel. 2 elsŐ+ 2 hÁtsÓ Áruk csak egyben 13000 ft. tel: 0620/992-4528 , 2003-ason volt fent.
Sziasztok!

Egy GS500-asról ülnék át nagyobb motorra, és az egyik jelölt a gsx 750f (a másik a 900-as Hornet). A szempontok:
1) Lehessen túrázni két személlyel, azaz legyen kényelmes hátul is egy 160 centis hölgyikének, ne üljön össze a futómű utassal, és lehessen rá dobozt tenni, meg persze legyen nyomaték
2) Lehessen csapatni egy személlyel :), ami nálam azt jeleni, hogy legyen jól dönthető, kezes, legyenek jók a fékek (jobban élvezek egy szerpentinen egy hajtűkanyart 50-nel, mint autópályán a -2 kilót)
3) Nagyon max. 1M Ft-ig mehet a vételár, de inkább 800 eFt vagy alatta, és ne legyen 6 évesnél idősebb

A gsxf mindhárom szempontnak megfelelni látszik, de lennének kérdéseim, és itt számítok a tanácsotokra:
1) Vannak olyan vélemények, miszerint szépen tud rezonálni, amitől aztán hosszú távon zsibbad a pilóta ülepe és keze. Ezt mennyire tapasztaltátok?
2) Kétségtelenül igen nehézre sikerült a gép. Mennyire befolyásolja ez a viselkedését szerpentinen? (A döntögetést egy próbakörön nincs igazán merszem kipróbálni, no meg az Alföld egyébként sem bővelkedik élvezetes kanyarokban... )

Előre is köszi a választ!
Jó ok.
Csak azért mondtam mert nekem pont a váltó kar tört el a boci találkozón és azt hittem hallottál róla és azért ajánlod.
Elfektettem a gépet egy kanyarba
Ball oldali lábtartó konzolod nincs véletlen?
Mert az is elhajlott egy picit
szia!nem csak neked,hanem mindenki másnak is ajánlom,akinek esetleg szüksége van rá
Szia!
Ha nekem ajánlottad a váltót akkor már tárgytalan részemről.
Megcsináltam már a hibás alkatrészeket.
Azért köszi!
suzuki gsx-f 750 bontott váltó eladó. érdeklődni:06302 692-998
Helló!
Tényleg jó volt, ahoz képest, hogy először volt, és hogy én újnak számítok a Bocisok közt.
Ha lesz jövőre is, biztos ott leszek,és nem egy napra.
Valóban bánhatja aki nem jött el!
Jó arcok gyűltek össze e pár napban.
Na meg a verseny!
Köszi a szervezőknek!
Üdv Öcsi.
Megvolt a badacsony tomaji találka!
Igen jól sikerült csak kevés boci volt,pedig ez nekik szólt volna.
Sajnálhatja aki nem jött el.
"JÓ volt"
Sziasztok szükségem lenne egy pár alkatrészre ha van valakinek eladó..750 eshez olajhűtő,komplett első fejidom lámpával,bal oldaldekli és mindkét oldalra borkolat ha valakinek van fekete az lenne jó de igazából mindegy csak legyen ezek közül valakinek van valami azt meg köszönöm ha egy emailt ír a capa3@citromail.hu -ra a fejidomba a kilométer óra az megvan az nem kell ...Köszi mindenkinek előre is..
Követési távolság nem volt mert a szembejövő sávból fordult elém és a jobb elejét találtam el ma volt a kárszakértő azt mondta tesznek egy számla nélküli ajánlatot és majd meglátjuk 350 alatt nem állunk szóba mert olajhűtö,mindkét oldali burkolatok,lámpa,és az apróságok jó hogy a villa az nem sérült mert csuszóra találtam el..
Jajjj .... 4 kiló, az nem kevés, de az is igaz, hogy nem nehéz ilyen kárt összehozni.
Ki lett a hibás végül? Vagy még tart a vizsgálat?

Bár az is lehet hogy azt hozzák ki, hogy nem tartottad be a köv. távolságot ...
Nekem semmi mert a ruha kopott és csak lassan mentem köszi az aggódást vigyázzatok magatokra.. A motor KB négy kiló...
Hello Cápa!

De sajnálom!
Remélem te sérülés nélkül megúsztad és a motorodnak sincs komolyabb baja azért ...

Mindenki sajnálhatja, aki nem volt ott ezen a találkozón, még tájékozódási verseny is volt.
A csapatban motorozásból pedig jutott ki rendesen, úgyhogy ez jó alkalom lehetett volna mindenkinek, aki szeretné ezt gyakorolni.
Sajnos a Badacsonyi menetem ugrott reggel egy opel úgy döntött,hogy megfordul előttem így le amortizáltam a kicsikémet..De jó bulizást nektek...
Sziasztok!

Csak annyit szeretnék hozzátenni,hogy én is tagja vagyok a gsxf fórumnak és persze én is ott leszek most hétvégén.A csapatban való motorozást ténleg úgy lehet megtanulni ha igazán jó közösség verbuválodik össze.
Na most mi merem kijelenteni ilyenek vagyunk.Igaz az alapito tagok majdnem mind lecserélték már a bocijukat különböző márkákra de ez semmit nem jelent.Igy is sok féle motor fordul meg a fórumon.
A kép igaz régi de jó csapat
Szia keni és Mindenki más!

A csapatban motorozásról akkor tanulsz meg a legtöbbet, ha csapatban motorozol.
Most lenne alkalmad, mert ugye nem felejtettük el, hogy a hétvégén GSXF találkozó lesz Badacsonytomajban a kempingben. Szombaton délelőtt 10-től egy közös gurulás is lesz, közös ebéddel, ahol sok "eszmét" tudnál ezügyben cserélni másokkal.

Részletek, kiírás a hétvégéről itt:
http://www.gsxf.hu/forum/viewt...

A jelenlegi létszámról, jelentkezőkről pedig itt (persze mások is lesznek jópáran, akik nem iratkoztak fel):
http://www.gsxf.hu/forum/viewt...

Bajtársi Üdv!
Tom
Szia! Köszi megfogom venni! Azért a tapasztaltabb motorosok véleményére is kíváncsi lennék!
Hello! Most nagyon okosat mondok: Óvatosan. Komolyra fordítva, most meg nem mondom, hogy melyik motoros oldalon, de volt már erröl cikk, valamint olyan okosságokról mint fékezés, csapatban motorozás, stb, stb. Én ezeket elolvastam, okosabb - tapasztaltabb - motorosokkal is beszélgettem, és igen óvatosan megpróbáltam a valós életben is. Kb 1800 km után egy autós jóvoltából sikerült a motort tk.-ra amortizálni, utána ültem fel a bocira. Már túl vagyok az hétezer kilométeren, és azt mondom, hogy mostmár kezdem kapizsgálni a LEGELEJÉT!
Szia!

Tudnám ajánlani Motorozás Mesterfokon című könyvet Harmati Árpád ajánlásával.
Sziasztok! tavaly vettem a vasat és még nem nagyon próbáltam döntögetni! A jogsim is tavalyi és szeretnék tanácsokat kérni hogyan kell elkezdeni. Köszi!
Sziasztok tudok egy új (2hónapos gsx650f-at legújabb kasznis,járatós)
1500000ft ért!
Szerintem ez nagyon alkalmivétel még új szaga van
Magyar, szervízkönyv,garancia,kulcsok, új állapot!
Ha valakit komolyan érdekel hívjon a 06-20-391-9664-es számon

Új motorként hitelezhető!
Sziasztok !

Én már vásároltam és nagyon jó

Sportmoci,apró,lámpák, 9000 HU-FT akció

Üdv
Üdv! eladÓ suzuki gsx 750 f , 2003-as ÉvjÁratÚ, magyarorszÁgi szervizkÖnyves, 41000 km-rel, Új lÁncszettel, olajjal, szŰrŐvel, elsŐ fÉkbetÉtekkel, sÖtÉt indexekkel És a gyÁrival, kopott hÁtsÓ gumival, mŰszaki 2009-06 ig. tÖrzskÖnyves, irÁnyÁr 730 eft. 0620/992-4528 , 0620/598-2538
Hétvégén nem fogok most sem, meg a következőn sem várhatóan arra járni, mert máshol vagyok és nem motorozom, de 20-án még bármi lehet.

Utána pedig GSXF találkozó Badacsonytomajban, ha gondolod.