Sziasztok,
Kiszereltem ma a hátsó kereket a mocimból, mert elérkezett a gumicsere. Mivel most csináltam először, ezért a tanácsotokat szeretném kérni! Itt is fel kell szabadítani a féknyerget, mint az első szerelésekor? Pusztán azért kérdezem, mert holnap rakom vissza és nem akarok kárt tenni semmiben! Köszi a segítséget!
Üdv mindenkinek. r.sanyi ha a fénykémeimet megnézed találsz a túráról képeket. http://www.gsx-f.com/ ide meg szinte mindenki felrakta amit csinált. Sajnálom hogy többen nem tudtak eljönni szerintem egy jól sikerült kis túra volt. Remélem legközelebb többen leszünk. Széles utat mindenkinek.
Sziasztok!
Nem látom a képeket a Vasárnapi túráról !
Remélem jól sikerült!
Sajnos Én nem tudtam hozzátok csatlakozni, mert időben ne fért volna bele.
Persze 1-2 bocis kollégával azért összetalálkoztunk ahogy támadtunk az a nejemmel Egerbe.(valakivel Gyöngyös előtt, Miskolc felől és sipeter-rel is Kálnál.)
Merre vettétek az irányt?
Mindenkinek széles utat!
Üdv:r.sanyi
/Eddig 3 an indulunk BP-ről, nemtudom honnan jössz ha megkeresel emailben / szabo.fantom.zoltan@gmail.com /, hogy ottani találkozó jobb akkor megírom. De dobj egy telszámot mindenképp/
Eddig úgy néz ki jó időnk lesz, bár elkapunk egy záport.
20 Fokra számítunk szóval, nem lesz gatyarohasztó meleg, fel tudunk rendesen öltözni.
Mivel nem vagyok ismerős azon a környéken az útvonal helyben dől el. Szerintem körbemegyünk a környék nevezetességein, valahol valami kaját közbeiktatva.
Szia!
Valamiért nem sikerült regisztrálnom a gsxf. com-ra ezért írok ide ha nem jön közbe semmi valószinű én is csatlakoznék, be tudnád ide is írni a túra utvonalát és indulási időpontját. Kösszi.
Kicsit utánanéztem egy kicsit más a típusa. Az a motor inkább egy 1997 Suzuki GSX-R 750-es.
Az ára nagyon csábító azt meg kell hagyni. Én a duplájáért nem tudtam volna megvenni a mostani Bocikát.
A 60.000 km kevéske egy ilyen éves motorban, de sokkal őszintébbnek hat mint a 10éves Túra-sport motorban a 30000... Akár igaz is lehet.
Az a legnagyobb bajom vele, hogy egyenlőtlenül néz ki.
Egyfelől látod a sok szép csilivili cuccot rajta: Sport kipufogó, Ledes index, fényes hegyes kormányvégek, fényes bukógomba.
Másfelől ott zavaró tényezők: KB 2 flakon 1800 Forintos fekete spray festék. Ha nézed a tankpadon is átment vele, nem ragasztotta le. A tank elején van egy nagy horpadás. Hiányzik a két légbeömlő ami összeköti az idomot és blokkot. Az elején is van két lyuk ahol 2 csavar kellene, hogy legyen. És le van törve a jobb oldali tükör.
Én nem tudom, hogy a csilivili azért van mert akkor még volt pénz vagy azért, hogy ne lásd tőle a rosszat.
Azt tudom mondani, hogy el kell vinni ismerős szerelőhöz milyen belülről. Nem hangra, mert lehet hogy első szétszedésnél a fele a kezedben marad. És végül itt egy kép ilyen volt fénykorában. Ha már a hangra is szar ott kell hagyni a fenébe, mert át fog vágni
Annyit még elmondok, hogy kb majd pont 1 éve motorozom, szerelgetek amit tudok szóval lehet nagyon rosszul látom a dolgokat, majd a többiek megmondják.
Nagyon kevés van ebből a motorból, az ezen a fórumon futó GSXF géphez kevés köze van.
Ezek a Suzuki blokkok tartósak 60ekm még nem sok kilométer, akár sokáig jó is lehet. Ugyanakkor bontóban nem fogsz találni alkatrészt, ha valami elromlik, akkor hosszú a várakozás. Esetleg nézz szét az ebay-en, hogy rendelhető valami hozzá - ez gyors szokott lenni.
Motor ára csábító, de nagyon át kell nézni. Kicsivel többért már tudsz venni GSXF-et (régebbit) vagy egy GS500-ast. Ezekhez találsz alkatrészt, bár nem olyan gyorsak mint a kínált motor.
Sziasztok! Épp motorvásárlás előtt állok és szeretném a segítségeteket kérni. Van egy Suzuki GSX 750 ES moci Suzuki GSX 750 ES amiről nem nagyon találok információt. Tudnátok esetleg segíteni, hogy érdemes megfoglalkozni ezzel a példánnyal?
Köszönöm előre is!
Elég messze lakok tőled. Békés megyében, Békéscsaba mellett, Csanádapácán. Több mint 200 km. Ha gondolod értejöhetsz, vagy postán elküldöm levélben.
Ha levél akkor, előre kérném fizetni a postaköltséget ami kb. 1000 ft, vagy még egy +oldás. Előre átutalod a 3.000 + 1.000 Ft azaz 4.000 Ft-ot, és símán küldöm, így olcsóbb.
Melyik legyen. Ha kell adom a számlaszámom, és utalod a pénzt, én meg a könyvet !
Szia ! Igen megvan ! Gyári Suzuki GSX 750 F gépkönyv, kezelési útmutató, magyar nyelvű, hibátlan, sértetlen, újszerű állapotban. 2001-2008 évjárat, de szerintem a korábbi modellek sem térnek el sokban.
Közeleg Május 12 és a szervezett találkozó.
Az időpont nem változott, de felkerült pár plusz információ. Hol, mikor találkozunk.
Szerintem nincs semmi meglepetés az új információkban.
Azon kedves részvevő, aki csak ide van regisztrálva, de a másik oldalra nem, az az adatlapom e-mailjére dobhatna egy emailt.
Ha bármi gond van, és nem ér időre, de úton van, valahol becsatlakozik, vagy +5 perc és odaér akkor tudjon szólni...
Eddig körülbelül 10-12 motorra számítok.
Gyári GSX 600,750 F suzuki sérülésmentes hátsó indexlámpa 10Eft, 1000 km ment levegőszűrő 6Eft, NGK CR9EK gyertyasor 6Eft, gyári suzuki benzinszűrő 2Eft, magyar nyelvű kézikönyv 3Eft, német nyelvű kézikönyv 500 Ft. ajándék első indexlámpa (külső része törött) annak aki egyben elvisz mindent.
Kiszereltem ma a hátsó kereket a mocimból, mert elérkezett a gumicsere. Mivel most csináltam először, ezért a tanácsotokat szeretném kérni! Itt is fel kell szabadítani a féknyerget, mint az első szerelésekor? Pusztán azért kérdezem, mert holnap rakom vissza és nem akarok kárt tenni semmiben! Köszi a segítséget!