Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjon valaki egy jó ötletet.

Le akartam venni az olajteknőt. Javítani kell, és emiatt le kéne venni. Kitekertem az összes csavart, de belül van kiálló alkatrész, így nem tudtam kifordítani a leömlök miatt. Nosza vegyük le azt is úgyis jó lenne lefesteni. Levettem az olajradiátort, és elkezdtem kicsavarozni, a leömlő csavarjait. 3 órát szenvedtem Apuval, és 5-öt sikerült levenni. 9 éve nem volt hozzányúlva, így eléggé összeállt az egész. Próbálkoztunk csavarlazítóval és fagyasztó spré-vel, 8/5-nél jártunk amikor....
A 6. csavarban elforog az imbuszkulcs, kész megvan b+++va a világ. Mitévő legyek ?
Valakinek valami ötlete ?
30/9831851
Ha valakit érdekell van egy eladó műszerfalam. GSX 750 F-hez 2000-es évtől. Bővebben az apróban.
Már látszik a fény az alagút végén
1. kép
2. kép
Üdv. Igaza van HUfantomnak, forgalmiban ezek az adatok vannak. De a motorrad mérése alapján a 750-es padon mérve 104,4 le volt ,talán a 04-es volt amit mértek de erre már nem emlékszem tutira. Az én 600-asom papiron 86le , de pár éve madarason volt teljesítmény mérés ott egy 600-asnak 90,6-ot mértek én is csak lestem hogy ilyen eltérések vannak. Talán a biztosítás miatt lehet? A lényeg hogy többet tudnak mint ami papiron van. Napsütést , olcsóbb benyát mindenkinek.
Helló

Ne vedd készpénznek ami mondok, inkább tippelek majd az okos emberek megmondják mi a tuti.
Én azt látom hogy a inazuma folytott blokkal van szerelve. A Bocik is 3 féle blokkal jöttek ki. A király blokk 69KW ~ 92 Lóerő gyárilag, de van fojtott 86 pacis változat is.
Inazumában meg csak 63-at látok ami 86 lóerő.
Illetve esetleg meg van piszkálva az áttételezés, a kis és nagy fogaskerék.
Azt hiszem előre kevesebb hátulra több fogasat raknak így jobban gyorsul a motor de kisebb a végsebessége...

Ez a tippem, majd valaki megmondja igaz-e vagy hamis.
tiszteletem az uraknak.
kérdésem lenne:
a 750-es imazuma az mitől megy "csak"190-et?
mivel boci blokkos ezért kérdezném,hogy tudja-e valaki hogy miért butább mint a 750-es boci.....
köszi előre is.
Szia! Érdekelne a plexi? Mert itt most lenne rá egy vevő! Légyszi írd meg! Köszönöm!
Ok, jelentkezni fogok.
Szia.igen marosi vagyok.Szerintem gyere el valamikor ha tudsz és itt felrakjuk a tiedre és meghalgathatod.Teljessen egybe van a leömlöig.
Szia

Köszi a gyors választ. Azt írtad szép hangja volt, erről szeretnék többet ha lehet, ez nagyon érdekelne. Jelenleg a gyári kipufogóm van fent. Azzal nagyon halk a motor, gyakran ijedten vesznek észre. Valamivel többet szeretnék hallatni a motorból. Az összekötőcső hegesztve van a dobra? Nagymaroson laksz? Kb egy 50kilométerre lakom tőled.

Üdv,
Tóth S.
Az enyémen igy nézett ki.Ez összekötöcsövel együtt van.Nemtom mennyibe kerül egy ilyen de most lett kitömetve 15ért ezért szerintem 25ezer reális ár.Üdv.Tel.06203239391.
Érdekel a plexi?
Szia

Érdekelne a kipufogó. Tudnál esetleg képet küldeni róla. A gyári dobot nem akarom bántani, emiatt kellene egy összekötő cső is. Ja és a legfontosabb mennyiért válnál meg tőle?
Itt vannak a képek!
1 órán belül küldök!
Köszi! Tudnál képet küldeni?
Nekem van egy, de az előző tulaj úgy ragasztotta fel rá a gps tartót és az nem a legjobban néz ki! Egyébként gyári.
Sziasztok!
750 F-re kellene olcsón plexi. Tudna valaki segíteni?
gulyas-g@t-online.hu

Köszönöm szépen!
Hali.Nekem van egy dobom a Bocihoz.Nem gyári de nagyon szép hangja volt vele.
sajnos már nincsen meg a kipuffogó
Szia
Mégegyszer köszi az infót.
Üdv.
szia r.sanyi,

köszi szépen, végre ide (is) tartozom :)

üdv,
b.
szia,

rendicsek, köszönöm szépen.
Hogyne!
4x2,5 mm és BENZIN álló legyen, ne csak olaj álló!
Én azt szívtam meg..
Lásd 6576-os hsz:-)