Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Suzuki gsx-750f hez keresek gyári hátsó dobozt ha valaki tud kérem segítsen, valamint érdeklődnék milyen gumikat tegyek fel a gép 2004 es de csak 6000km van benne, azt mondják a gumi megkeményedik és elveszti a tapadását kérnék véleményeket
Szia köszönöm a segítségedet csak én igazából egy1987 es gsx 550 -hez keresek alkatrészeket és a 750 f tünt hasonlónak de megmondom őszintén a tied is hasonlít főleg hogy látom neked is van a tolón bólintásgátló az én villaszáram középtől középig olyan 190 mm. Köszönettel.
Nem nagyon ismerem a GSX-F jelű Suzukikat, de lehet,hogy az enyém olyan. Ha rámész a reglapomra megnézheted a Katanámat,és ha olyan a tied is,akkor lemérem neked. A Yamaha virago topicon megtalálsz. Ja az enyém 1986os. Üdv. TT.
Nálatok mizujs milyen az időjárás ?

Itt alig esett
Most nem tudok elmenni a fényezett idomokért
Sziasztok meg tudná mondani valaki mekkora a villaszár távolsága egy 1985 ös suzuki gsx 750 f nek mert sehol nem találok pontos leirást róla. Köszönettel
Szeva. Épp most hoztam haza az új akksit nagykeráron 6500-ért megkaptam, ha jössz szólj és dumálunk.
A leömlő igen mostoha helyen van.
Léghűtéses motor révén nagyon változik a gázok, így a leömlő hőmérséklete - ezt kevés festék bírja.
Másrészt a kerék folyamatosan nyomja rá port és apró kavicsokat, mintha folyamatosan homok-fúvatnád.
Akkor fesd le, ha megvéded a kerékről felverődő kavicsoktól, ha elől berácsozod az idomot. De ez a hűtést is korlátozza, szóval csak finoman.
Szerintem egyszerűen bandázsold be, ez még egy kicsi tuningot is jelent, mert nem hűl le a leömlőben a gáz, így az gyorsabban áramlik, ami javítja a hengerek töltését.
Milyen kicsi a világ.... :)

Nekem mintha 6000 körül van egy ilyen lyukam....
Köszi.
Most kicsit elakadtam, mert esik az eső és nem száradna meg a festék. De szerintem nem is tudnék szépen felfújni még egy 2 réteges egyszerű metálpiros festéket. Viszont találtam egy fényezőt aki ha előkészítem, egy viszonylag kiköhöghető összegért festi, lakozza. A műhelyben meg van rendes pormentes levegő, meleg, nem baj ha esik. És talán szebb is lesz mintha én csinálnám.
Most megyek vissza vizes-csiszolni az elemeket, olyan szép babapopsi állagúra és karcmentesre kéne.... :)

Megjött az új szpojleres plexi, GPS konzol, vettem szivargyújtó töltő készletet alakulgat csak még rengeteg a munka vele.
Mit is csinálnék ha nem lennék munkanélküli... Nem is végeznék szezon közepéig :)

Mivel lehet a leömlőket lefújni, hogy ne legyenek olyan viseltesek ?
Azt is rozsdátlanítóval kell kezelni és valami ezüst festék megy rá ?
Hallottam valamit amit csak rá kell fújni és újra szép lesz...
Origi gyári Suzuki esőovarál,még nem használt eladó.
Részletesen lásd az Apró-ban
Nagyon bíztató jelek, csak így tovább
Hali. Az enyém is meghalt, de tudod én tavaly nem sokat mentem vele. Már meg van az új. Remélem az idén eljutok felétek.
Helló

Ma elindultam lefelé a lejtőn.... :)
A felénél elfogyott a spray...
De a végén csak sikerült.
Egész jó lett
Holnap vizes csiszolás és reméljük festés
Elküldtem az ismerősnek
Sziasztok!
Elkelt a Bocim,de dob megmaradt ha estleg kell valakinek 30000Ft-ért eladom.Frissen van tömve jó sokáig nem kell hozzányulni
Üdv!
Szia. Szerintem nincs különbség az idomban, megtudod nézni, mert hirdetem is. A hasidomot meg kell néznem , de az szerintem balos ....
Jobbos kellene és teljes hasidom, de viszont a kollégáé 600-as. Idomban van különbség vagy csak blokkban?
Felhívtam...

Mint kiderült 3M fóliát használ és Tapolcai mint én. Sikerült gyorsan megegyezni. Kíváncsian várom vajon milyen lesz.
Szia. Nekem van jobbos oldalidomom...a hasidomot meg kell néznem,. hogy jobbos, vagy balos...
sziasztok
első kerék kellene csupaszon se gumi se tárcsa 93-as bocihoz
Oldalidom és hasidom van valakinek? Egy ismerősömnek kellene.
Amúgy gumiba Michelin Pilot Power 2ct megy rá párba. Előre a 120/70 17 hátra pedig 160/60 17. Most még a Michelin Pilot Road 2ct van rajta ugyanebbe a méretpárba. Jó volt vele döntögetni is. Powerra kiwáncsi leszek milyen élmény lesz. Ezt csak úgy érdekesség képpen írtam be, ha valaki gondolkodik gumi kérdésen. Mondjuk én Michelin párti voltam motor gumiba mindig is. Kocsira Hankook megy csak. De persze mindenki mást szeret, szokott meg. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
Akkor most mit rakjak bele? Foncsor szép majdnem gyári állapotú. Na most milyen feliratnak kell lenni a búrán ami jelzi, hogy xenont rakhatsz bele mondjuk? Tudjátok? Mert ugye nagyobb a hője a xenonnak is és a erősebb izzónak is. Szówal csak szétégeti a foncsort. szówal, most jó beállításokkal ülök és lesek mi legyen
A jó beállítás a világítás 1/3-a
A fény tükröző réteg (foncsor) állapota 1/3
És a jó izzó 1/3
Beállítás jó
Feltételezzük hogy a foncsor jó
Izzó. Örök vita xenon vagy sem?
Most raktam Osram Nightbreakert a céges kocsiba -vélemény-: megnyílt a világ. eshet bármi lehet vizes vagy száraz nagyon jó fénye van. Teljesítmény nem változott annyi ami a gyári de ez nagyon durva. Ez nem ad kötekedési okot a rendőrnek nem kell paragrafust tudni másolni hordani ez jó
Engem több ember is irigyelt, hogy milyen jó fénye vagy a tompítottamnak.
Néztük biztos valami emelt fényű izzó, aztán ezt találtuk. Van benne egy xenon set. Philips az izzó na ezzel nem kell semmi. Még városon kívül sem szükséges a távolsági annyira jól világít. Azért felkapcsolom, mert magasabbra világít így az állatok talán nem jönnek ki elém.

Sajnos a Bocinál gyermekbetegség a rossz fényerő. Inkább csak pislákolásra jó vagy helyzetjelzőnek....