Szerintem egy picit vékonyabb az anyag s a tetején nincs az a vastagított lekerekítés! Remélem érted hogy miről beszélek, máshogy nem tudom mondani Egyébként jóóó!
Szia Nem tudom rendeltél e már plexit de ha igen akkor telefonálj rá pár nap múlva én most érdeklődtem az enyém után lassan 3 hete rendeltem és ..ELFELEJTETTE megrendelni nekem..Így én le is mondtam róla náluk.. Rendeltem az EBAY-on egyet koreából.. 7500ft szállítással.. Kíváncsi leszek milyen lesz..A képen jól néz ki főleg ennyi pénzért...Pár napja jött egy mail ,hogy feladták lassan meg kell jönnie....
Reménykedek. Kb 150 kilcsi volt a "próba", mert vidéken vettem először észre, (múlt vasárnap reggel), hogy valami gond lehet. Hétfőn reggel nem volt gond. Pöcc-röff. Hétfőn délután ismét jelentkezett a probléma. Nem is mentem a motorral, csak most, kb 30 kilcsit. Szóval reménykedek.
Ilyenkor nem csak a légszűrőházba jut a benya hanem a motorba is és elég sok jut az olajba....és az nem tesz jót....ha jelentősen megemelkedett az olajszint akkor gyors csere kell...
Eddig még nem szóltam a fórumhoz, új tag vagyok. Tavaly vettem egy GSX600F-t.
Köszöntet szeretnék mondani, mert a fórumon találtam meg a megoldást a problémámra.
A jelenség: indítom a motort fordít rajta 2-t az önindító, megáll, indítom újra: fordít 4..5-t megáll. Indítom újra, akksi forgatja önfeledten, majd egyszercsak elindul apránként, levegő után kapkodva, mérhetetlen büdös lehelettel. Utólag végiggondolva: hosszabb állás után, hidegen, langyosan mindegy.
Viszont az alapjárati fordulatszám megemelkedett. Nyíííílván a gondos szarvtépéstől kitisztult a rendszer, jobban megy a motor. Király vagyok. Dehát azért a műszaki gyakorlat nem ezt szokta alátámasztani, tehát:
Túrtam a neten és itt kaptam egy ötletet: ha nem zár rendesen a tűszelep, és ebben a 'mindiggyün' (PRI) állásban marad a benzincsap akkor bizony a légszűrőház meg tud telni benzinnel. No ez történt velem is.
A javítás egyszerű: mivel a gyár életében nem én vagyok az első balf.sz van egy kis cső a légszűrőház alján, ledugózva. Dugó ki, az eredmény a csatolt képen.
Aztán egész reggel légszűrőt szellőztettem a 6-M0-M7 útvonalon .
Át lehet rajta látni ha lehasalsz a tankra?