Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Szia Lozi8!
Kérhetek egy példányt én is a kezelési útmutatóból? (bigyo1@citromail.hu)
Előre is köszönöm!

Üdvözlettel
Space
Üdv a márkatáborban!
Várunk majd személyesen is 1-1 guruláson.
Emilben szokta küldeni. Majd szólok az érdekedben, ugyanis Lozi8 a testvérem. Persze emilcím szükségeltetik.
Üdvözlet köreinkben :D

Kissé furcsa, de sok hasonlót vélek felfedezni...
Nekem is szürke a motorom szintén 2004es.
1 Év különbséggel vettük a motorokat és mindketten balesetet szenvedtünk vele / én oct23.án / ............. :)
Üdv a bocisok táborában. Reméljük sok önzetlen jó tanács hasznodra válik, és sok bocissal ismerkedsz közös gurulások során személyesen is.
A kezelési útmutatót a 262 oldalon találod, próbáld meg LOZI8 -at megkeresni.
Tisztelt Urak, Kollégák!

Többször vetődtem már erre, olvasgattam is kis szakaszokat, de most benzincsap-gondok miatt megint erre jártam és gondoltam regisztrálok, beköszönök: Sziasztok! :)
2011 augusztusa óta vagyok tulaja (vagyis) üzembentartója egy 2004-es Bocinak, decemberben pedig taknyoltam is vele, mivel nem adtak meg egy stoptáblát a Rákóczi úton, úgyhogy többé-kevésbé teljes jogú bocista lehetek talán...
Baráti üdvözlettel,
Marci
Szia! Szervizkönyvet elküldenéd nekem, el lehetne kérni?
Szia! Szervizkönyvet elküldenéd nekem, el lehetne kérni?
Mikor csomagolták?
Háát nekem 1,5 hetente meg volt járatva. 4 hónapig hagynám álni, háááát nem bocsátaná meg nekem. Beköltöznek pókicák égéstérbe, családot alapítanak, azt azé nem hagyhatom
Sziasztok.A héten én is beröffentettem a motort 4 hónap pihi után.Kellemes érzés volt
Ilyen képem van nekem is.
Nekem NGK CR9EK van benne, olajból pedig Motul 5100 10w40. Elindítottam gépet, gyönyörű egészséges hangja volt blokknak. Elötte valvoline 10w40 motorcycle olaj volt benne. Többet nem lesz olyan benne.
Szia. Bizony jól emlékszel, az a valaki én voltam. Gondoltam megosztok Veletek egy képet a mai karikáról, mert ugye, a Dunántúlon esett ma a hó, itt ez nem volt jellemző .
Gyertya:NGK CR9E vagy CR9EK
Olaj: Repsol sintetico 10W40 eddig nem volt problémám vele.
De biztosan van sokkal jobb olaj is, nincs nagy tapasztalatom benne.

Talán han jól emlékszem visszaolvasva, valakinek volt magyar nyelvű szervízkönyve.
Sziasztok! Most lettem tulajdonosa egy ilyen Vasnak! :) Lenne pár kérdésem: Szervizkönyvet tudna valaki küldeni? (bigyo1@citromail.hu), Vezérműlánccsere mikor esedékes, feszítőt kell-e cserélni? Milyen olajat, gyertyát érdemes venni? -- Repsol Kawámnál nem jött be+ plusz ez léghűtés. Létezik, hogy csak 48kW-os lenne a gépem? Fojtott verzió?
Válaszaitokat, előre is köszönöm!
Sziasztok! Motul 5100. 10w50 olaj Eladó! 2000ft/Liter
Szép napot mindenkinek.
horvatht74@gmail.com
Az én motoromon van sárvédő ,,gyári" és így is dobja a poros homokos vizet esőben, ha ez megvigasztal.
Talán lehet carbon idomot találni hozzá, de biztosan nem olcsó.
Helló

egy kérdésem lenne.

A motoromról hiányzik a hátsó sárvédő Nemtudom talán levágták mikor a csomagtartót rakták fel, de így a hátsó dobozra veri a kerék a koszt és a mocskot. Ha lenne utasom biztos szólna érte. Van valami ötlet, hogy lehetne ezt orvosolni ?.

Valahol láttam a lengővillán sárvédőt vajon létezik a bocinkra ?
Örülök, hogy sikerült km-ekben gazdag, gumifákkal teeli szezont!
Köszönöm szépen a segítségeket.
4 új gyertya volt a megoldás.
Szivató, indítás és elsőre megszólalt a duruzsoló hangja.
Volt nálam olyan motor ami működött lerakták 1 hétmúlwa nem indult durrogott puffogott azt semmi. 4 új gyertya és pöc röff. szówal hiába van szikrád ha van lehet kompresszió alatt semmi. amúgy 12.000km-nél ne csodálkozz ha 4 új gyertya kell. az hogy benzines a gyertya benzines, de ha nincs szikra lehet benzines. Lehet tűszelep de az könnyen kideríthető. légszűrő le tank prí állásba és ha folyik karbiból ki benzin akko átereszt.