A képeidet megnéztem-én is babettával kezdtem!
A Te bocidon lévő túraplexi sem rossz
Hasonlót keresek én is, tudnál szélességet és főleg magasságot +adni
Az enyém még gyári, a búrkolaton kívűl mérve 41cm széles és 31cm magas
Előre is köszi
Hali
Köszi a választ, de én a 419-es hozzászólásomban az előzményben szereplő: gsxf750 nevű felhasználótól kértem volna a februárban feltett képein lévő plexiről infót
"pár centivel magasabb a gyárinál, magasabbat nem ajánlom"
Miért is
Nekem mra-tipusú plexi van a mocimon pár centivel magasabb a gyárinál, magasabbat nem ajánlom.
Én speciel Salgótarjánban vettem még egy pár évvel ezelőtt az ottani suzuki motorosboltból épp akkor nyitottak és gondoltam benézek és megkérdezem a plexit. Az ára akkor 20000-ft volt.
Még új vagyok Nálatok!
ÜDV MINDENKINEK!
Bár én egy 600-as bocitulaj vagyok, de néha meglátogatnálak benneteket
Ajánlani tudom a http://www.gsxf.hu/forum/
Hali!
A túraplexiről érdekelne néhány adat.
-beszerzési forrás?
-ár?
-név, esetleg méret-mármint a magasság?
Én is vásárlás előtt állok és eddig csak a 3-4 cm-rel magassabakat találtam.
Előre is köszi az infót
nem tudom hogy mondjam nekem az utolsó motorom simson volt 15évvel ezelőtt. És most 3éve kezdtem újból motorozni egy GSXf600 al majd tavaly gsxf750 re ülltem és most már ez is "kicsi" nekem.
Szóval bátran merem ajánlani ha óvatos vagy, ha nem akkor ne is motorozz.
Hello! Néminemű fenntartással: vegyél. DE! Csak akkor, ha meg tudsz ülni a seggeden, és nem rángatod eszetlenül! Mert ha nem tudod megállni, jobb ha nem veszel! A másik amire felhívnám a figyelmed: a robogó után ez egy nagy " dög"! Ha csak tologatod épp, mondjuk be a garázsba, esetlegesen kis lejtő, vagy emelkedő is van, és nem figyelsz, elborulsz, mert nagy a súlya, nem tudod megtartani! Szóval csak okosan .
Megy 200körül és van benne mélyen nyomaték ahhoz, hogy biztonságosan előzgess, meg kijöjj gázos szitukból.
Inkább 750-es, mint a 250-es vagy a 400-as. Az erősebb néha biztonságosabb (nem kell nyelezni, hogy menjen, mint a kicsiket, és ha csuklód nyugodt, sose fexel meg)
Most foglalkozom a gondolattal, hogy vegyek egy GSX-750F-t használtan, kifogástalan állapotban.
Azt szeretném kérdezni, hogy ajánlanátok-e első nagymotornak, eddig csak robogóm volt.
Ha nem ajánlanátok, akkor szerintetek milyennel kellene kezdeni?
Köszi a válaszokat.
Szervusz,
Nekem 600asom van, kicsit jobban kell neki pörgetni, hogy menjen, de teljesen elégedett vagyok vele. Ha nyelezem, akkor kb 6-6.5 a fogyasztása, de akkor megy is. Javaslom a 750est, jól jön az a 15 ló tartalékba, ha kell, főleg 2 személynél. Bár én is szoktam utassal menni, nincs gond, csak előzésnél 2-t kell visszatenni... Én ajánlom mindkettőt, megbízható gépek (lég-olaj hűtés, sor4, japán, mi kell még?). Ja, és feketében a legszebb!
Üdv
Ha csak a lakk karcolódott, akkor bemész egy autófesték kereskedésbe, veszel G3 vagy G6-os polirpasztát és felpolirozod. Barkácsboltban kapsz fúrógépbe vagy flexre fogatható polirkorongot.
Ha kicsit mélyebb, akkor javasolt előtte 2000-es vizes csiszolópapírral megcsiszolni. Vigyázz, ne maradjon alatta porszem. Ne ijedj meg, utána elégé matt szine lesz, de a polirpaszta csillogóra varázsolja majd.
Ha már látszik az alapozó a karcolásban, akkor ne csiszold ki a mélyedést, mert a homorúság látszani fog. Kis csiszolás után kenjél fel, vagy szórj fel egy kis festéket, majd 2000-es papírral az ív mentén csiszold fel, és polirozd fel.
Sziasztok,
Nem tudom, hogy GSX650F-el kapcsolatban jó helyen járok-e, de ha jól látom ennek a motornak (még) nincs saját topic-ja. Igazából nem is gép specifikus a kérdésem.... A motor álló helyében eldőlt és a burkolaton lett 1-2 karc... kérdésem, hogy ezek javíthatóak valahogy?
köszi,
NbK
Hello Steven66!
Nekem 750-es van, és igen elégedett vagyok vele. Kényelmes, ha akarod gyors, szélvédelme is van, rövid tekergésekre, hosszú túrákra is tökéletes. Ha nem rugod, vágod, sokáig kiszolgál majd. Én a multkor 4,8 lityit mértem 100-on. Ja, én a helyedben 750-est vennék! Ahogy a reklám is mondja: mert megérdemlem!
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne,ELADÓ a GSX 750 F mocim 2003 dec 27 kiadás,2004 forg.Friss műszaki,olaj,gyertya,gumi cserélve,igényesen csinosítva.22055 KM.Törés és tehermentes.Hitel megoldható!Az ára:1 M.Alku nincs.Szabolcs megye.Mail:janika10808@freemail.hu
nekem egy 750-esem van de semmi gondom nincs vele szerintem nme rossz választás.
bár attól is függ mire szeretnéd használni.
nem rég az egyik fórunmozó írta hogy haverjánek 100ezer KM van a mociban és szinte alig kellett neki javításokra költeni, persz az attól is függ mennyire figyelsz a gépre..
én csak bátórítani tudlak.
a fogyasztása sem rossz sz.tem tegnap voltun Balatonon 400km és 4,5l/100km jött ki.
ebben volt város de főleg autópályás szakasz volt..
Tisztelt Fórumtagok!
Suzuki GSXF 600 vásárlása előtt állok! Szeretnék tanácsokat kérni, ki, hogy van vele megelégedve! Esetleg mire kell figyelni a vételnél!Mennyi az a KM amit bírnak ezek a masinák?Kinek mennyi a fogyasztása?
Válaszokat előre is köszönöm, üdvözlettel: István
Keress meg.
Telefont nem irok egy nyilvános forumra, de znemeth@freemail.hu email címen megtalálsz.
Holnap magammal viszem a Budapest, XIII kerületben átvehető.
2 x 1000 Ft ár megfelelő lenne?
Mire is vagy kiváncsi?
Válaszolok ha tudok.