Nem tudom mely környéken lakozol, ez egy budaörsi cím: http://www.kepesmotor.hu/motor...
De az apró rovatban találsz ez irányú hirdetéseket. Én is a fenti címmel csináltattam volna meg, de sikerült egy Givi-t vennem kihagyhatatlan áron
Helló! Lehet a Givitöl tartót venni de igen drága . Meg aztán lehet nem is jó ha sport kipu van rajta, és meg van emelve a gyárihoz képest. Én csináltattam egy ügyes kezű, szintén bocitulajdonossal .
Sziasztok:Boldog új évet mindenkinek. Még nem írtam ezen az oldalon,
de most kérnék egy kis segítséget.Egy 2002.08.havi 750f-em van.
Nem tudja valaki,hogy hol lehetne két oldaldoboz tartót beszerezni hozzá.Előre is köszi. Szép napot mindenkinek.
Örömhír: Beindult a motor. Majd 2 hónap állás után sikeresen mentem vele 2 KM-et. Ez a baleseten utáni első alkalom. Eléggé nehezen indult. 4X is szívató, átfolyós tank, nyek-nyek-nyek nem indult. Aztán egyszer csak nagyon halk és nagyon lassú pak-pak-pak hangot adva beindult. Iszonyat hangja volt / betudtam a garázs visszhangjának / és eszméletlenül füstölt. kb 1 perc járatás után abbahagyta a füstöt /mert megtelt a garázs...../ és kiálltam vele a ház elé. Amint kijöttem a garázsból máris teljesen jó lett a hangja. Felöltöztem, ahogy tudtam téliesen és irány az út. Néztek az utcában ki ez a hülye-gyerek hógolyónak öltözve. Szorít a benzintankot meg a légszűrőházat, mert a sérült idom nincs a motoron. Szerintem egyrészt emiatt másrészt miattam harmadrészt a hideg miatt eléggé bizonytalanul mentem nem éreztem a motort. Mentem két kört mikor megálltam éreztem ahogy nyomja a meleget a blokk, akkor kész is be van melegítve megjárattam irány vissza meleg kuckójába. Töltőt visszaraktam, várom hogy lehűljön a blokk és betakargatom a ponyvájával ismét. Nagyon jó volt menni vele ezt a két karikát. Már várom, hogy Márciusban újra induljunk az útnak. Persze addig rengeteg alkatrész javítás és szerintem még egy vezetéstechnikai training is lesz, mert most azt látom nagyon nem vagyok ura a gépnek. Ő tisztelt meg, hogy vitt egyet a ház körül, nem pedig én vezettem körbe az úton. Bocsi a sok körmondat miatt
Úszóféknyereghez fixtárcsa, fixnyereghez úszótárcsa kell.
Elöl szerintem fix féknyereg van, ehhez úszótárcsa kell, mert különben csak az egyik oldalát érintené jobban a fék.
Nem probléma ha lötyög a tárcsa, amíg nincs hangja és nem esik le.
Egyébként a tárcsán van egy minimum mm szám beütve, addig kophat le a féktárcsa, utána elvileg cserélni kell. Mérd meg a tárcsa vastagságát is. Persze vállalhatod, hogy vékonyabbra koptatod a tárcsát, de a gyártó ennyit vállal.
ahogy kivettem az első kereket észrevettem hogy az egyik féktárcsa kotyog nem a kerék felfogatásnál hanem a nagy üres karikáknál ez probléma? és ha igen hogyan orvosolható?
sziasztok!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
ma szétszedtem az egyik telót kimostam holnap rakom össze teszek fel majd képeket irtam a fékbetét ügyében a megadott helyre
BUÉK mindenkinek!
Üdv:r.sanyi