Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Melyik környéken keresel szerelőt?
Helló Kedves Mindenki!

Tudnátok segíteni? Vezérműlánc csere ügyben?
Főleg Xebulont kérdezném ő eléggé vágja a dolgokat.... :)
Ha tudnátok 1 megbízható, nem lehúzós embert , aki megcsinálná,nagy segítség lenne.

Mi a vélemény a nittelésről? Szerintem ,ha jól megcsinálják nem lehet belőle később gáz........

Tényleg jól jönne minden infó.

előre is köszi: Tommy
Szia! Meg van még a kipufogó?

üdv: Tommy
Szép napot Bocisok!
zozokaq, Örkényvitéz! Remélem, Ti is jöttök erre a túrára!

http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4159&session_id=JbkIK
EOlgg.15815
Sziasztok,én is csatlakoznék.A boci nekem is megvan hozzá,de én nem olvastam visszamenőlleg 2 hetet,csak szúrópróbaszerűen bele-bele olvasgattam.De abba tavalyi is volt..
Miért küldenénk el? Maximum motorozni!:-DDD
Isten hozott! Eggyel többen vagyunk!:-)
Gurultam.
Sziasztok!
Megjöttem.Ez jól esett mindkettőnknek.
Azzal még nem találkoztam, viszont éjszaka a sáv közepén fekvő autógumival már igen. Mivel betartottam a sebességhatárt, időben megláttam és sikerült kikerülni.
Egy másik topicban egy pesti kolléga azon háborgott, hogy amikor az egyik hídon ment át éjjel 140-el, a végén a lekanyarodónál a sávjában jött szembe egy hülye autós.
A közút az Köz-út! Bár mi lehet! Hülye is, tárgyak is, ez nem egy steril versenypálya! Aki annak nézi, az ne panaszkodjon, ha valami váratlan jön közbe!
Ez az én véleményem.
Hi!
Találkoztatok már inox mosogatótálcával az autópálya belső sávjának közepén 170km/h-nál?
A Boci épphogy megúszta. Jobbról sikerült kikerülni.
A mögöttem jövő Merci nem.
Csak gondoltam megosztom veletek, hogy óvatosabban húzzátok neki. :):)
Szép napot mindenkinek.
Kellemes napot Bocisok!
Üdv mindenkinek!
Egy kicsit kilóg a motor témából amit kérdezek de van hozzá köze .
Egy ilyen tipusról (2004es ha jól tudom) vettem egy karburátorsort és autóba szeretnénk beszerelni. Az lenne a kérdésem hogy kb milyen benzinnyomás kell ezeknek a karburátoroknak, mert tudnom kéne milyen nyomású benzinpumpát vegyek.
Isten hozott!Sok balesetmentes KM,óccsó benzint,Üdv a csapatban!
Szóval végigolvastad?
123 oldal 4. bekezdés? Fejből!
Vagy végigolvastad és ezt a következtetést vontad le, hogy elküldenénk?
Szerintem nem csak az én nevemben beszélek, amikor azt mondom, hogy üdv a csapatban!
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok ha lehet.(ne küldjetek el légyszi! Az elmúlt 2 hétben végigolvastam a fórumot! )
Természetesen a szükséges Bocim megvan.
Az a helyzet, hogy a motorozáshoz ez hozzátartozik. Sajnos szerencsétlen helyzetben voltál, hogy nem volt menedék... Egyszer Miskolcról jöttem haza autópályán, végig esett az eső... mit esett? Szakadt! Ahogy beértem Gödöllőre, kisütött a nap... Ez van. Ha ettől megrettenünk, akkor szögre akaszthatjuk a bukót....
Szép napot Bocisok!
Uraim! Gondolkodjatok el rajta, mert tegnapelőtt belefutottam egy felhőszakadásba jégesőbe. Laza gurulásnak indult anyával, persze farmer nadrágba kabátba.Mentünk Soltvadkertre fagyizni.Odafele nagyon jó idő volt,visszafele a semmiből leszakadt az ég.Akasztó és Solt között,menekülni nem tudtunk sehová,bőrig áztunk,tele lettünk piros foltokkal, a jég miatt.Az út nyomvályús mint állat, kamionok betakartak vízzel minket, mint Moszkvát a hó.Sok mindent nem láttam, nagyon óvatosan mentem. Anya azt mondta ő többet nem jön velem,csak akkor ha egy hétig kánikula lesz. Nem vagyok egy fostos gyerek, de szó szerint vizet facsartam a kormány markolatból. Csak azért írtam le ezt a pár sort, hogy senki ne járjon így mint mi. Nagyon rossz élmény volt! Ráadásul köcsög autósok,(tisztelet a kivételnek) ott mutogattak meg röhögtek rajtunk, hogy őket megvédi az autójuk! Slussz poén, tegnap Szabadkán voltunk a piacon, visszafele ugyanott, ugyan akkor kb., ugyanúgy leszakadt az ég! Még autóból is szarul nézett ki, de most minket is megvédett a kaszni!
Uraim! Elég elkeserítő előrejelzéssel találkoztam az időképen! Jóformán 13-ig nem lesz igazán napos idő!
Lehet, hogy el kéne gondolkozni egy alternatív időponton is!
mtr sisak,nem egy csúcskategória
Milyen sisak? Szerintem van van rajta szűrő, nem hiszem, hogy azon sporolnának.
Mail ment.
Szia!
Ha jól nézem a dolgokat Suzuki GSX-F 750-en van:-D Ez jó kezdet. Az E betű annyira nem érdekel, nem hinném, hogy ebbe fognak belekötni. Mi lenne az ára? Esetleg hang nincs a gépről?
palcsikz@gmail.com, itt mindent meg tudunk beszélni. Vagy telefonon...
Hali!
Nekem van egy dobom ha erdekel. Delkevic a marka, jo allapotban, osszekotocsovel, E betu es furulya nelkul(azt kiloptak).
udv,
SAiNt2102