Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Én februárban lettem tulaja egy GSX-F 750-nek. Nagyon jó kis motor, imádom. Elérkezettnek látom az idejét, hogy beruházzak egy sportdobra. Ebben tud valaki segíteni? Milyet, hol, esetleg van eladó valakinek? Szeretném, ha a mindennapi városi használat során feltünőbb lennék az autók között, és persze nem utolsó sorban imádnám a hangját.
Előre is köszönöm a segítséget, remélem tudtok segíteni...
Sziasztok!

Kinéztem magamnak egy 96-os GSX S Katanát 260 ropiért mérsékelt városi használatra + kisebb túrákra...erről a kategóriáról tudtok nekem mondani valamit? típushibák, gyermekbetegséges stb...

előre is köszönöm
van egy bukóm,belső napszemüveggel...gondolom nuku UV szűréssel...létezik valami "fólia amit esetleg rá tudnék fabrikálni?nagyon jól jönne egy kis segítség....
Hát olyan 180 körül már kezd kicsit zajoskodni de addig mintha kocsiba lennék! Meglepően jó!30 pézért meg pláne boltba 85 péz lett volna.
...és, milyen a sisak? Nem zajos?
Szevasztok!Ma voltam petőfibányán vettem sisakot.Éppen nem kapott el az eső !Amúgy jó idő volt!
Szép jó reggelt! Benzingőzöset, gázkarhúzogatóst.
Napsütéses szép napot bocisok
Igen az árva gyerekeknek minden évben megszervezik ezt a gyűjtést, ez volt a 17. Játékokat és pénzt gyűjtöttek, valamint voltak programok, koncertek
Én sajnos nem tudok menni....
http://www.motorozz.hu/img/forum/1100807_1.jpg
Hali!
Valakinek kedve?
... de az a rózsaszín csőhálózat az egyik képen.... Az nagyon durva...

Jó sokan voltatok!

A másik jó kép az a "harcos papnő" Király!

Mi volt a cél? Vittetek az árváknak játékokat? Vagy "csak" szolidaritásból gurultatok? Esetleg adományt gyűjtöttetek egy árvaháznak?
Komolyan elgondolkozom egy ilyen összejövetel megszervezésén. Szerintem nagyon nemes cselekedet... Nem?
Gondolom!Nállunk ilyen a jó út ,nállatok sztem ez a legroszabb része!
Vannak természetesen itt is rossz utak, de a nagytöbbség szuper!
Szupi!De látom azért berlinbe se "jó az út!"Biztos a magyar aszfalt műve!
Nem tudom...
Én nem "rájuk" gondolok, ha a gyerek szó jut az eszembe...
Amikor felnőnek... Az már más...
Én szerintem igen jó ötlet lenne, én is említettem a csajoknak....
Csak itt ugye lehet az fordulna meg az emberek fejében, hogy a legtöbb árva ugye nem túl fehér bőrű és talán nem akarnának részt venni benne
Én részemről mindenképpen benne lennék!

Kellene itthonra is ilyen.
Jó dolgok ezek, de sajnos az emberek már érzéketlenek...
(mármint Magyarországon)
Ha lenne egy ilyen, én is vinnék játékokat...

Na, majd szervezünk egyet a fóti gyermekvárosnak.

Szerintetek lenne értelme?
Hello Fiúk, a múlt hétvégén volt itt Berlinben a Toyrun-Berlin nevű jótékonysági motoros összejövetel az árva gyerekekért. Pár kép a linken, ha érdekel Benneteket
Meg javítódott végre a benzincsap, úgyhogy mostmár tudok bárhová menni :) Bár kicsit mintha hangosabb lenne a blokk, mint volt, de lehet ez csak azért van, mert rég ültem rajta :) Majd valami hozzáértő bocis kolléga meghallgatja, hogy nóóórmális-e a kis drágám.
+1 fő
Nekem ez a link:
GSXF

Nemá csak ketten legyünk Gabissimo mesterrel!:-))))))
Tessék jelölgetni:-))

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=10000218
9066833
Hali!Szombaton megyek venni egy suomy vanadal típusú bukót!Valakinek tapasztalat vele kapcsolatba?
ugyan, semmi gond...

egyébként tegnap beszéltem egy szervizessel, ahogy tanácsoltad, :) és úgy tűnik van is neki raktáron gyári csavar... :)

Szóval : mission completed :)

És köszi :)