Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szakramentumát!:-))))
Szép estét kolléga!
Szép estét bocisok!
Ez nagyon, nagyon jó!
"Naa menj fiam, csapd le a fejét!"

http://youtu.be/p9v5lh4rRX0
Bocsi..

Vérnyúlnak elgurult kicsit a gyógyszere..:-)
:D:D:D

Bontóban még nem, most felvettem a kapcsolatot egy szervízzel, ahogy anyúl tanácsolta :) várom a visszajelzésüket. Köszi a linket, akkor beszélek vele is.
Vigyázz A Nyúl-lal! Piros a szeme! Ő szerepelt a Gyalog galopp-ban is!
Egyébként próbáltad bontóban is? Mondjuk a Csabinál? http://motorbonto.uw.hu/
csillió forintot én se akarok fizetni érte... triviális vagy sem, én úgy gondolom, hogy egy fórumnak, egy közösségnek ez a lényege, hogy ha valakinek ilyen-olyan problémája van akkor itt be tud kérdezni, hátha a többieknél már előfordult ilyen...és talán segítséget is kap...természetesen az ötlet bennem is megfordult, de úgy gondoltam előbb megkérdezlek titeket, hátha valaki tud ajánlani más alternatívát is...

Köszi...
Én ezt nem is értem.
Nekem is hiányzott pár csavar, meg gumi biszbasz, meg gumi anya, meg a vihar tudja még mi. Nekem az első gondolatom egy Suzuki szervíz volt, ahol bezacskózták nekem a vackokat ami kell és mentem a dolgomra. NEM fizettem csillió forintot, de gyári csavarok vannak benne.. Ez a megoldás csak nekem triviális?
sziasztok,

egy kérdésem lenne, elhagytam egy csavart az idomból, a kérdésem az lenne, hogy tudtok-e olyat ajánlani, ahonnan be tudom szerezni ugyan ezt a típusú csavart, esetleg nincs valamelyikőtöknek egy-két ilyen csavarja elfekvőben...

előre is köszönöm....

széles utat.
oksa. Akkor majd amikor megyünk az Egonnal....
megnézés után lehet mondani valamit...
Az kiderül, ha kell?
Amikor hidegen beindítom a motort, szívatóval, akkor nem pörög fel.
Kell fél perc, hogy felmenjen 3 fölé a fordulat.
Amikor már bemelegedett, akkor sem érzem, hogy a maximumot nyújtja a motor... Szerintem valamit állítani, pucolni kell rajta...
nem drága dolog amúgy ha egyáltalán kell...
Ennyi elég. Akkor nem fogok neki.
erre mit mondjak?....nem tudom mennyire vagy laikus....megcsinálható, de el is tolható..
Oké, oké! Csak kérdeztem!

Kelly hősei:
Bazi Joe: -Hát te mit csinálsz?!
Csodabogár: -Sajtot eszem, bort iszom és gyűjtöm a sugarakat.
Bazi Joe: -És a tank?!
Csodabogár: -Elromlott, most csinálják.
Bazi Joe: -Na és miért nem segítesz?
Csodabogár: -Én csak vezetem, azt nem tudom mitől megy.

Valahogy így vagyok ezzel én is.-.. :)
Lehet, hogy kellene egy karbi pucolás is... Az kemény dió egy laikusnak?
az nincs....
Sanyi! A karburátor szinkronizálásban benne van a karburátor pucolás is? Csak kérdezem, mert nem tudom! Ne érts félre!
kösssszzzz! Még nem kaptam szét a mocit.......majd holnap megnézem, ha elhoztam szerszámokat!
jó takarítgatást...
Igen jó volt.......meleg, jó út(Cered felé is), itthon esett egy kevés....
Biztosabb a dugulás, mert este, mikor gurultam a parkolóhelyre, 3000 felett húzott rendesen! Csak alapjáraton kellett annyira húznom a gázt, hogy ezer fölött tudjam tartani a fordulatot, mert leállt volna! Gondoltam, leszedem ma a karburátort, de inkább hagytam.......kicsit lustálkodtam, meg a szerszámosom sincs még nálam!