Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Röviden.
A tompított, és refi vezetéket kettéosztom egy csatival-vagy valami szakszerű sorkapoccsal-és csak rádugom a a két szálas izzóra.
Nekem 3-as a csúszósaru az izzónál.
Gyárilag!
Csak az izzókat kell belevarázsolni a helyükre, az izzószálak helyzetét figyelembe véve.
Fókusztávolság!
A jobb lámpa tompítottja meg kap egy kapcsolót, az esetleges okoskodás végett.
A bal foncsor refije meg úgy szórja a fényt, ahogy akarja!
Rosszabb nem lesz, mint a gyári!
Már a xenongázzal töltött izzó is jobb volt az eddigieknél.
A xenon izzó meg nappal is vakított nappal szemben is, főleg este.
Bocs, hogy nem volt rövid.
...engem is érdekelne.
Hi! Érdekelne az a terv..........
Üdv a klubban!
:-D
Helló!
Mi a nejemmel megyünk innen délről, ha nem szakad az eső.
Külön géppel jön.-AN 400-as--Burgman.
Csak a Suzuki.....
Engem érdekel a dupla lámpa,már terv is van.A kapcsolási rajzokat összevetve,ugyan az a kapcsoló,csak két-két szál megy a lámpákhoz.
A jobb tompított meg kap egy kapcsolót,vagy lejjebb állítom ha valakinek nem tetszik.
Hétvégén jön valaki Soltvadkertre?

http://svk.uw.hu/svk/2011/11mo...
Sajna, már nincsenek meg. Elég gyorsan elvitték őket:)
Én is a xenont választanám ha nem lenne dupla ,de sztem a xenon se rosszabbul világítha a duplánál!Nem killódnék vele sztem nem éri meg inkább xenon!
HAli!
Én utánanéztem ennek a dupla világításnak. Hatóságilag nincs akadálya, csak a kivitelezés húzós... A szerelő azt mondta, hogy másik foglalat kell hozzá, át kell kötni. Pár napos meló, de szét kell szedni az egészet, hogy hozzáférjenek. Én nagyon gondolkozom, hogy mit tegyek, de valószínűleg maradok a xenonnál....
A hét végén jön valaki Etyekre?

http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4195&session_id=JbkIK
EOlgg.15815
Szia, konnyen meglehet :)) Probalom felmerni a kinalatot :))
Szia kzsolt! Vajon te érdeklődtél a motorom után telefonon pár nappal ezelőtt? Valaki érdeklődött rá Egerből.
Üdv. Írtam az msn.-edre, de lehet, hogy ezt hamarabb fogod olvasni. Tehát ha megvannak még az eladó dobozaid, akkor érdekelnének. Előre is Köszönöm.
Köszönöm szépen a tippeket Fazon. Láttam egy "hírdetést" pár oldallal visszább a fórumon 3 db. doboz egy 600-as Katanáról, platnival együtt 25.e.-ért Rákérdezek hátha él még az ajánlat. Mert 2 személlyel, csomagokkal kicsit húzós az elrendeés, melléklet a képeimen Ui.: Ubi77, az sem volt egy rossz vétel, gratula és köszönöm, a bókot. Kzsolt, te pedig ne aggódj, én is örültem mint, a malyom annak a bizonyos testrészének amikor kifogtam az vasamat. Sajnálom de nem tudok segíteni. Most jelenleg egy 650-es SV amit tudok eladót.
Hát nem tom Fazon nem egyszerű, akkor inkább egyszerűbb a xenon sztem.
...vagy ezt !

http://motorozz.hu/main.pl?menupage=ad_list&session_id=JbkIKEOlgg.1
5815&ad_id=3843
Ubi!

Szerinted meg lehet valahogy szerkeszteni, hogy az EU-s modellekben is mindkét fényszóró világítson (tompított-országúti)? Egyáltalán a fényszórók foncsorait lehet külön is cserélni?
Hali!

Nézd meg ezt! http://motorozz.hu/main.pl?menupage=ad_list&session_id=JbkIKEOlgg.15815
&ad_id=3917
Hali!Grat a géphez isten hozott!Én egyépként 620eft 2004 évj vettem a gépet tavaly igaz csúszásoso volt de a karcokon kívűl semmi baja nem mutatkozott!Úgyhogy Zsolt ne add fel előbb utóbb meglessz neked is!
GSXF 600/750 sima v. katana, 2001-tol. :))
Köszönöm mégegyszer. Milyen fajta, típusú motort keresel ? Hátha tudok segíteni.
Gratula! Ennyi penzert siman megerte :) Sok szerencset hozza! Remelem en is hamarosan talalok egy megfelelot :)
Nem titok. Köszönöm a dicséretet. Én sem hittem el a vételárat először: 500.000 Ft. A haverom a srác akitől vettem, felhívott, hogy hallotta, motort akarok venni. Közölte, hogy a fenti összegért számolják be neki használtautós, ha kell akkor ennyit kér tőlem a vasért. Nem kellett sokat várni a belső hangra, másnap mentünk tesztelni és szemügyre venni a motort. Meg jegyezni kívánom, a hitel elbírálási idő kicsit tovább tartott. A motort 37.800 Km-el vásároltam.
Szep a motor! Lehet tudni hogy mennyier vásároltad? Futott km?
Persze ha nem titok :)
Sziasztok. Nem régiben vásároltam, meg a drágát, ami egy 2000-es évjáratú GSX750F. Szeretem, sőt oda vagyok érte. Most viszont tőletek kérnék segítséget. Szeretném a motort felszerelni: hátsó, valamint oldalsó, doboz-konzolokkal és dobozokkal. Akinek van használt, jó állapotban lévő, doboza, vagy konzola esetleg mind kettő, akkor várom jeletkezését. És várnám a véleményeket is az ötlettel kapcsolatban. Előre is köszönöm.