Elvileg ugyanaz, de mindenképp nézz rá ha lehet....ha látsz a bontott motoron csavarokat a vezérműtengely alatt akkor nem lapkás illetve van vegyes megoldás is, de ez elvileg nem az......
amit eddig én csináltam bociból nem volt lapkás sőt olyan manual-om sincs amelyikben ez szerepel és 98-től nem volt változtatás.....nézz rá a szerelőnál és mutassa meg hátha volt valami hengerfejcsere a gépen, de ha gyári akkor nem lapkás....
Beszéltem a szerelővel azt mondta holnap kész a motor kellett bele rendelni lapkákat a beállításhoz!Sanyi ilyenkor mi van kérdeztem tőle hogy ehez kell lapka azt mondta persze!
Jólvan majd megyek egerbe azt hiszem csütörtökön akkor hozom el a mocit meg utána megyek moziba.Majd felhívlak ha nállam van a motor és lessz idönk összefutni ,ha nem akkor meg majd megdumálunk egy időpontot!
Hali, :D valoban felre ertettem :D minden esetre nagyon tetszik a motorod. Mi a kulonbseg a Katana es a sima gsxf kozott? Ha jarsz egerbe, nekem csak 5 utan jo, mert addig sajna melo, minden esetre koszi a lehetoseget :)
Ja bocs Zsolti félreértettél eszem ágában sincs eladni !Csak gondoltam megnézed élőben meg kipróbálod mielőtt veszel vagy tudok esetleg segíteni valamiben elmegyünk nézni meg ilyesmi!
Ha nem titok elárulnád melyik szerelőhöz vitted a motorodat csak kíváncsiságból kérdem hátha ismerem mert én is egri vagyok.
Sajnos ez mar kiesik a keretbol :s Azert koszi.
Udv,
Zsolt
ha van idod, kuldhetnel 1-2 kepet, iranyarat emailben :) koszi