Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali nem titok a dynamic motornál szerelő de maszekba csinálta !Nem tudom hogy hívják haver ajánlotta!
Hali!

Ha nem titok elárulnád melyik szerelőhöz vitted a motorodat csak kíváncsiságból kérdem hátha ismerem mert én is egri vagyok.
Ha más a hengerfej lehet, de gyárilag biztos nem....(igaz nem tudom melyiket lehet ráaplikálni)...
Köszi Sanyi!Elviszem kinyomtattam megkérdem töle ,hogy hol a lapka?Mit is kell nézni ?Hol kéne lenni a lapkának? ami ugye nincs.
No, megkerestem a K4-es gixefnek a vezérlését és ott is ugyanaz van mint a többinél, nem lapkás így ez lehúzásnak tűnik elsőre ha még eredeti: link
Elvileg ugyanaz, de mindenképp nézz rá ha lehet....ha látsz a bontott motoron csavarokat a vezérműtengely alatt akkor nem lapkás illetve van vegyes megoldás is, de ez elvileg nem az......
Attól hogy katana nem gsxf attól ugyanolyannak kell lennie?Mivel amcsi lehet hogy ott más a hengerfej?103 pacinál?
Tulajdonképpen nem lapka hanem olyan mint egy alátét csak edzve van!Olyan sincs akkor meg hülyéneknéznek vagy mi?
És mivel nem lapkás a dolog így nincs mire várni és kb 3-4 óra az egész bontással-összerakással....
amit eddig én csináltam bociból nem volt lapkás sőt olyan manual-om sincs amelyikben ez szerepel és 98-től nem volt változtatás.....nézz rá a szerelőnál és mutassa meg hátha volt valami hengerfejcsere a gépen, de ha gyári akkor nem lapkás....
Beszéltem a szerelővel azt mondta holnap kész a motor kellett bele rendelni lapkákat a beállításhoz!Sanyi ilyenkor mi van kérdeztem tőle hogy ehez kell lapka azt mondta persze!
Jólvan majd megyek egerbe azt hiszem csütörtökön akkor hozom el a mocit meg utána megyek moziba.Majd felhívlak ha nállam van a motor és lessz idönk összefutni ,ha nem akkor meg majd megdumálunk egy időpontot!
Szia,

Sajnos ez mar kiesik a keretbol :s Azert koszi.

Udv,
Zsolt
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxf-4723419 Ha érdekel hívj fel. Nem minden áron eladó, nagyobb tesóját akarom gsxf1250fa szeretnék.
Hali, :D valoban felre ertettem :D minden esetre nagyon tetszik a motorod. Mi a kulonbseg a Katana es a sima gsxf kozott? Ha jarsz egerbe, nekem csak 5 utan jo, mert addig sajna melo, minden esetre koszi a lehetoseget :)
Most ilyen csak dobozt vettem egy nagyobb kappa-t.
Ja bocs Zsolti félreértettél eszem ágában sincs eladni !Csak gondoltam megnézed élőben meg kipróbálod mielőtt veszel vagy tudok esetleg segíteni valamiben elmegyünk nézni meg ilyesmi!
Adatlapon van :-)

ha van idod, kuldhetnel 1-2 kepet, iranyarat emailben :) koszi
Köszi Sanyi!
HFA3602
2004 évjáratú
évjáratfüggő, de alapvetően kétféle van...
Ja milyen levegőszűrő kell a bociba?Szám vagy valmi info
Telcsiszámod megadod felhívlak ha megyek be egerbe a héten biztos,hogy megyek du-tán.
szia, feltetlenul megneznem, a 600-as sem kizart :)