Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült,megvan,kösziiiii
Sziasztok!

Elküldtem nektek, de csak "óriás mellékletként" tudtam feltölteni, mert elég nagy a fájl. Szerintem le tudjátok tölteni, ha nem, akkor jelezzetek!
Joreggelt. Van egy eladó bal első indexem fûstszinű ha êrdekel valakit
Sanyi! Én is megpróbáltam, de nekem sem sikerült! Áttolnád nekem is, ha szépen megkérlek? (egon.fazon@freemail.hu)

Kössssz!
sajna nem tudtam letölteni. ha el tudod küldeni a pdf-et megköszönném.
az emailem: tom181@freemail.hu

köszi
Szia!
Ha nem tudod letölteni, akkor át tudom küldeni, nekem meg van pdf-ben. Nem magyar nyelvű, de el lehet rajta menni.
...ez mással is előfordul! Azért jó lenne, ha el tudnál jönni!
Üdv!

szívesen mennék....de ennyire előre nem tudok most tervezni, sajnos.

Pedig ez most pont jó lenne, mert nem kéne korán kelnem hozzá..mivel a két találkozó közt lakom

ha nem jön közbe semmi (meló) akkor megyek..
a gond , hogy nálam ez csak az utolsó pillanatban szokott eldőlni.
Hali! És Ti, nem szeretnétek csatlakozni a 23-án esedékes pogromhoz?
Üdv!

grat a mocihoz..

én, annó ezt szedtem le, igaz angol de szerintem érthető..
remélem még letölthető.

http://www.hotfilesearch.com/d...
Hahó

Ma vettem egy 2000es évjáratú Suzuki gsx-750f et...tudna valaki tippet mondani,hogy honnan tudok szerezni letölteni stb szervízkönyvet hozzá?
GSX750F - Gabissimo
Fazon - EgonFazon
sanyi26 - sanyi26
geggencs - geggencs
cinga
anyul - anyul
- gillete007
molsandor-
....és? A szerelővel megbeszélted a fájdalomdíjat?
Sziasztok. 8 liter benyás olajat engedtem le a motorbol 1 lityit meg a légszûrőházbol. Ujolaj+ szűrő megátmosom a blokotfaszán.
Szép napot emberek!

Bucó! Remélem, megtéríti a kárt a szerelő! Ha nem, megyünk demonstrálni!

Ma gályázok, úgyhogy több időm lesz fórumozni! De gondolom, nektek meg motorozni!
Az a szar hogy blokba is ment benya megkell nézni oilba nekerűljőn mert beroban és szétnyomja a blokot.
Atyavilág..... Ez szomorú azért....
Sziasztok. Nem az aksivolt rossz. Hétfőn karbi és szinkron beállitás volt és az idiota szerelő ,üzemanyag tömlöt a légszürö tulfolyora tette. Nemkapot benyát és lemerült az aksi. De 12000 vettem egyet. Névzétek meg milyen szerelőhőz viszitek.
Én most vettem 7000.- ért..
Gyerekek!

Az olcsoakku.hu-n nézzetek körül, én nemrég vettem tőlük Yuasa-t, ami az egyik legjobb akksi. Postával együtt volt egy 10-es! Boltban 14-nél kezdődik! Szárazon van töltve, tehát 300Ft ért veszel 1 liter savat, feltöltöd és egy óra múlva goooo.
Hali!Sztem nem kell drága aksi bele mert úgyis kipurcan a drága is mert télen áll és az nem tesz jót az aksinak!1-2 évet bármelyik kibír utána a drága is tönkre mehet a legolcsóbb oszt jóvan !
Jóóó reggelt!

Sajnos mostanában nem sok időm volt bekukkantani ide .....

Az aksira reagálva, nekem is cserélni kellett, mivel hiába töltöttem fel, másnap már nem indult.... Úgyhogy vettem egyet az IMET-nél, ahol most akció van két típusra is! Szerintem mind a kettő jó és van méret is. Az enyém típusa: CTX9-BS. De ha jól emlékszem, a BS a lényeg! Itt van a link:
http://imet.hu/index.php?conte...
Az aksi halál pont ilyen , most cserlétem tavasszal. A téli portakarítás után gondoltam megjáratom, de egy kattanás és utána semmi a xenon be sem izgult olyan kevés lett az energia . töltés után jobb lett a helyzet, már mint a xenonnal, de az önindítóhoz kevés volt. Elvittem aksishoz, mérte a feszültség jó volt, de a terhelésnél 2%-t produkált . Nála vartaban volt nála 8500-ba fájt, nem tudom meddig bírja majd, de majd kiderül .