Egon! Amit küldtél, az a túra könyvből van? Nekem nagyon tetszik, főleg a Hollókő! Ott megnézhetnénk valamit, ha már ott járunk...
Utána egy pizza... A kérdés a többiek felé, hogy Gyöngyös helyett jó lenne e, hogy Hatvanban találkozzunk?
Holnap felrakom a térképet, szerintem megérné...
Nagyon jó lenne, ha minél többen lennénk...
Jó a társaság! Ha nem gond, akkor kiírnám a motorozz.hu-ra és a gsxf.hu -ra, hátha ott is harapnak a dologra és akkor többen lennénk!
Sziasztok! 26-án én is én is zavarnék ha lehet. Bár még "messze" van, de próbálom úgy szervezni a programomat, hogy ott legyek. Igaz erre a hétvégére is elintézte a kimenőt, de a szél miatt nem indultam el.
Gyöngyös az nagyon messze van, az üvegtigris talán 20km-el kevesebb volt nekem mint Ubinak.Nekem mindegy egyébként akkor nekem két napos lesz a túrám! Majd aszok valahol egyet. Ez a pizzás bocis dolog ez igazán jó ötlet!
....sajnos, most nincs nálam a túrakönyv, de Hollókő és környéke elég kellemes hely! Holnap, ha hazaértem, megnézem mit ír a környékre...már, ha kibírjátok addig!
Nem engedte a térképet. most nem szarakodnék vele...
gyöngyös-hort-pásztó-mátraszentimre-mátraháza-gyöngyö
s útvonalra gondoltam... nem ismerem ezt az útvonalat.
Jó ötlet!Viszont az a helyzet,hogy mi ugye messzebbről megyünk!Nekünk már az is maga egy túra ,hogy eljussunk a találkozási helyre!Jó lenne olyan helyen talizni ami nekünk sincs olyan messze!Pl gyöngyös vagy valami ilyesmi.
Én már bejelentkeztem erre a túrára, de annyira nem vonz 35 motoros... Ha meg tudnánk beszélni, akkor mehetnénk csak mi, bocisok egy másik útvonalon, vagy amit mutattál Esztergomban, az a Börzsönyös is jó túrának nézett ki.... De továbbra is azt mondom, hogy a többség döntsön. Talán azért lehetne jobb, ha külön megyünk, mert akkor a találkozót is elkezdhetnénk valahol megszervezni. Beülünk egy pizzériába ebédelni és közben ötletelhetnénk... Hm?
Én is benne lennék, akár ugyanebben az útvonalban is...Vagy végig a 11-esen.
Azt szeretném megtudni, hogy nem tudtok valami jó protektoros nadrágot (ócsón)
A méreteim:? 186cm / 120kg.
Köszi!Hát igen sajnálom mint a kutya,hogy nem értünk oda,de inkább biztonságosan akartunk gurulni mint gyorsan!Kicsit elidőztünk míg elindultunk mert vettem még egy derékvédőt mert nem volt és azt hiszem,hogy kellet is mert hideg volt!Remélem legközelebb már valami melegebb idő lesz!mondjuk ugyanide is mehetünk még egyszer ,biztos van aki még nem volt és akkor én is szívesen mennék még Esztergom felé is!
Utána egy pizza... A kérdés a többiek felé, hogy Gyöngyös helyett jó lenne e, hogy Hatvanban találkozzunk?
Holnap felrakom a térképet, szerintem megérné...