Szevasztok!Pöpec lett a festés!Ki csinálta ?Mennyi az ára egy ilyen festésnek?Ha nem vok pofátlan!
Tegnap mi is kiértünk az Üvegtigrishez!Csak sajna a nagy szél miatt késtünk így csak 13:00-ra értünk oda!Sajnálom,hogy nem tudtunk veletek összefutni!Majd legközelebb!Mondjuk esztergomi túrára nem mentünk volna már ilyen szélbe, így is küzdelem volt a motorozás mint élvezetes Aki nem indult el a szél miatt nem csodálom,itthol nem fújt annyira de Eger után már igen!Ha itthon is így fúj mi se indultunk volna el.
Szép jó reggelt!
Robi, köszönöm a képeket! Nagyon jók lettek!
A Mátrix. Igen... Most, hogy mondtátok, úgy már igen....
Szerintem is jó lett. Egyedi, az biztos... :)
Más: Nem tudjátok, hogy hátsó oldal idomot hol lehet szerezni? Illetve egy 2002 utáni forma felrakható e az elődjére?
Sanyika! Szerintem nem lett volna "Kawás", mert fekete alapszínre jött volna a zöld, ami más árnyalatú, mint a Kawa-zöld....de persze, ez csak az én szerény véleményem....és hozzá kell tennem, hogy azért nagyon állat lett! Egyszer csak élőben is megpillantanám!
Jó a megfejtés!Illetve a"zöld" észrevétel is megállja a helyét.Azonban a látvány terveknél ez a szín maradt.Igazából, lehetne az is a magyarázat, hogy a zöld az "Kawás"lenne,de nem ez a lényeg.Inkább az,hogy így tetszett!
Remélem a következő túrán már ott tudok lenni veletek.
{csináltam még egy két"érdekességet" a bocin:az első irányjelzők már helyzetjelzők,hátsó irányjelzők is ledesek,a kipu is"csak" látszatra gyári(épített) és az első karbon tükrökben vannak a"jobbra-balrák"!}
ui:még szerencse, hogy itt a Mátra lábánál(Gyöngyös)lakik egy-két ügyes kezű"szaki"
..nem láttad a Mátrixot?! Szerintem onnan merítette az ötletet, szerintem!
De akkor viszont fekete alapon zöld számokat kellett volna rajzolni a Bocira!
Háááát srácok! Ez nagggyon pöpec volt! Kicsit eldőltünk és csak nemrég ébredtem fel! Látom, eléggé felpörgött mindenki, mint a szél!
Hali Robika! Erre a mailcímre elküldhetetd a képeket!
Elkészült a"vas"!Ahogyan ígértem, a képeket is csatoltam!
Mit is mondhatnék?pl:Búúú!
ui:ha, megtisztelnétek a véleményekkel,azt meg köszönném!
Ki merjek vala menni holnap az utcára
Ráadásul, mint ötletgazdinak, ott lett volna a helyed a sorban!
Szép az a sárga boci!
Tegnap mi is kiértünk az Üvegtigrishez!Csak sajna a nagy szél miatt késtünk így csak 13:00-ra értünk oda!Sajnálom,hogy nem tudtunk veletek összefutni!Majd legközelebb!Mondjuk esztergomi túrára nem mentünk volna már ilyen szélbe, így is küzdelem volt a motorozás mint élvezetes Aki nem indult el a szél miatt nem csodálom,itthol nem fújt annyira de Eger után már igen!Ha itthon is így fúj mi se indultunk volna el.
Robi, köszönöm a képeket! Nagyon jók lettek!
A Mátrix. Igen... Most, hogy mondtátok, úgy már igen....
Szerintem is jó lett. Egyedi, az biztos... :)
Más: Nem tudjátok, hogy hátsó oldal idomot hol lehet szerezni? Illetve egy 2002 utáni forma felrakható e az elődjére?
Sanyika! Szerintem nem lett volna "Kawás", mert fekete alapszínre jött volna a zöld, ami más árnyalatú, mint a Kawa-zöld....de persze, ez csak az én szerény véleményem....és hozzá kell tennem, hogy azért nagyon állat lett! Egyszer csak élőben is megpillantanám!
Remélem a következő túrán már ott tudok lenni veletek.
{csináltam még egy két"érdekességet" a bocin:az első irányjelzők már helyzetjelzők,hátsó irányjelzők is ledesek,a kipu is"csak" látszatra gyári(épített) és az első karbon tükrökben vannak a"jobbra-balrák"!}
ui:még szerencse, hogy itt a Mátra lábánál(Gyöngyös)lakik egy-két ügyes kezű"szaki"
De akkor viszont fekete alapon zöld számokat kellett volna rajzolni a Bocira!
Hali Robika! Erre a mailcímre elküldhetetd a képeket!
Köszi! Egon (egon.fazon@freemail.hu)
Kinek az arca van a motoron?
Igen érdekes, egyedi festés. Nem semmi!
Elkészült a"vas"!Ahogyan ígértem, a képeket is csatoltam!
Mit is mondhatnék?pl:Búúú!
ui:ha, megtisztelnétek a véleményekkel,azt meg köszönném!
Ki merjek vala menni holnap az utcára
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4051&session_
id=JbkIKEOlgg.15084
Vagy menjünk csak boci terelésre?
Néhány kép: (lesz még!)
http://gabissimo1.motorosok.fo...