Köszönöm a véleményt a bociról.
Egy barátom festette(r-brusch.hu) nézd meg az oldalát,Gyöngyösi a srác.
Illetve, egy másik srác építette a dobot.(a héj egy gyári dobé,de olyat szól... )
Az ár?(az ember a barátait maga válogatja )
Üdv:Sanyi
Szerintem kiírhatod nyugodtan. A túra leírásban beírjuk, hogy kizárólag GSXF jelenlétére számítunk.
Azért lenne jó, mert akkor olyanok is tudnának csatlakozni, akik csak ott vannak, más fórumon nem.
Az idő szoros, ezért tervezni kell azoknak is, akik velünk jönnének.
Szerintem, ha beírjuk a fenti szöveget az nem sértő és veszi a lapot a más motorral közlekedő is.
Igen, egyedi! És persze szép is (nekem)!
Mint írtam is az előbb, szívesen találkoznék bocis"kollégákkal"de, mit látom, Te is messze laksz.(Békéscsaba)
Azért remélem sikerül összehozni egy közös gurit a közeljövőben!
Megértem a Gyöngyössel kapcsolatos aggályodat. (azért Paks, nem itt van).Illetve jelezném azon"csapattársaknak" akik nem ismerik a Mátrát, hogy (én) siralmasnak tartom az utat a Mátrában.(sokat járok fel.Van egy hétvégi házunk fent)
Azonban egy túrát azért tudnék javasolni, bár ebben(sem)nagy a rutinom.
pl:Gyöngyös-Hort-Hatvan-Salgótarján(kaja)-Sirok(vár)-
T
ermészetesen, ha lesz túra Én is csatlakoznék!
Igen! Köszönöm! Nekem az első tetszik, de holnap felrakom és akkor lehet válogatni! Meghajlok a többség előtt!
A túrát írd ki légyszi a motorozz.hu-n én meg szólok a gsxf.hu-n, hogy lesz ilyen.
Szilvásvárad nagyon gyönyörű! A Szalajka vízesés egyszerűen fantasztikus! De oda a feleségemmel akarok menni, nem 10-15 pasival.
Persze, ez csak vicc volt! Ha oda akartok menni, akkor oda megyünk! Én csak követlek Benneteket!
Nem egészen! Elég sok kisebb-nagyobb kerékpártúrán vettem részt, melyeket részben, vagy egészében én állítottam össze! A Hollókői vár pedig elég kellemes környék, ráadásul lehet kanyarogni is....
Egy barátom festette(r-brusch.hu) nézd meg az oldalát,Gyöngyösi a srác.
Illetve, egy másik srác építette a dobot.(a héj egy gyári dobé,de olyat szól... )
Az ár?(az ember a barátait maga válogatja )
Azért lenne jó, mert akkor olyanok is tudnának csatlakozni, akik csak ott vannak, más fórumon nem.
Az idő szoros, ezért tervezni kell azoknak is, akik velünk jönnének.
Szerintem, ha beírjuk a fenti szöveget az nem sértő és veszi a lapot a más motorral közlekedő is.
Igen, egyedi! És persze szép is (nekem)!
Mint írtam is az előbb, szívesen találkoznék bocis"kollégákkal"de, mit látom, Te is messze laksz.(Békéscsaba)
Azért remélem sikerül összehozni egy közös gurit a közeljövőben!
Megértem a Gyöngyössel kapcsolatos aggályodat. (azért Paks, nem itt van).Illetve jelezném azon"csapattársaknak" akik nem ismerik a Mátrát, hogy (én) siralmasnak tartom az utat a Mátrában.(sokat járok fel.Van egy hétvégi házunk fent)
Azonban egy túrát azért tudnék javasolni, bár ebben(sem)nagy a rutinom.
pl:Gyöngyös-Hort-Hatvan-Salgótarján(kaja)-Sirok(vár)-
T
ermészetesen, ha lesz túra Én is csatlakoznék!
Elkezdhetünk itt is egy felsorolást, mint legutóbb, hogy kinek lenne jó.......
GSX750F
Fazon
A túrát írd ki légyszi a motorozz.hu-n én meg szólok a gsxf.hu-n, hogy lesz ilyen.
Akkor a 23.-át vehetjük tutinak?
Tud róla. Június elején megyünk oda. Már nagyon várjuk!
Nekem is teljesen mindegy merre megyünk, csak akkor ne legyen hurrikán riadó.
Persze, ez csak vicc volt! Ha oda akartok menni, akkor oda megyünk! Én csak követlek Benneteket!