Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb hányan leszűnk bocisok?
Sziasztok!
Sok szeretettel meghivunk benneteket az II. Győri Nyuszijelmezes Motoros Felvonulásra!
A szervezők: Mocilaci és Martinka
Ennek örülök. Esőt nem mond... De bármi lehet...
Akkor a megbeszéltek szerint? 10 kor Gödöllőn? (hacsak nem jön közbe valami, akkor telefon)
Holnapra enyhűlnifog de ha esik misemegyűnk!
Szerintem mi indulunk , ha nem szakad az eső!
Holnap reggel kiderül.Majd összecsörgünk reggel mi a pálya.De remélem enyhülni fog.Ha ekkora szél lesz én sem megyek,ma arra kellett koncentrálni mikor kap el egy nagy széllökés.Elég volt megtartani a vasat.Pedig nem nagy távolságot gurultam.
Hali Robika.Ha ilyen viharos szél lesz akkor én nem hiszem hogy elindulok.
Énis mentem ma pályán dobált a szélrendesen.
Paksról 9-kor indulás OMW kútról. Elötte veszek egy spanifert,mert ha ilyen szél lesz mint ma, akkor nem árt az üléshez rögzíteni magam. Van felület amibe bele tud kapaszkodni a szél!
Tatabányárol11 undulás az OMV-től havalaki megjőnne!
Sziasztok.úgy alakult az életem hogy 10:30kor tudok csak az M3-as hoz érni.Ott csatlakozom.A gondom az hogy mostantól nem leszek net közelben úgyhogy megkérném a társaságot ha valami változás addig történik telefonon értesítsen(06203239391).Köszi.
Na ez a beszéd Vasárnap lesz a csajos verseny délután, de én már reggel kimegyek, mert ugye nem csak nekik lesz
Fúj a szél.... Nem kicsit... Nagyon...
Ejnye-bejnye teringette... azt a fűzfán fütyülő rézangyalát...
Sziasztok tehén pásztorok! Szombaton énis elhajtom a tehenem meg pár haveris a tigrishez 12-tali!
Csákány mindenkinek. Szétnéztem a Tisza-tó körül is , akár az is szóba jöhet. Teljesen korrekt szállás helyek ( kempingek ) vannak és árban sincsenek elszállva . Azt meg kell tudni hogy ki honnan jönne és úgy belőni a buli helyszinét. Elkellene kezdeni komolyan foglalkozni az összejövetellel ,kb hányan lennék, kaja , időpont, helyszín, stb.....
Igen, utána jobban elolvastam és rájöttem, hogy nem a Tiéd lesz, csak mész oda.
Ettől függetlenül nem örülünk, hogy Te másfelé főzőcskézel, amikor lenne egy jó kis jamboree....
No, de ha 06.04.-én lesz, akkor tudsz jönni, így megvan a szakácsunk!
Nem én házasodom meg , én csak főzök a nász népnek. Kunmadárra jön valaki , 4 nap tömény drag eb, tavaly is voltam úgy kell megfogalmaznom hogy KEGYETLEN volt.
A leghangosabb bika! Ez jó!
A GSXF.hu-nál írtam a "gazdának", hogy jó lenne... Még nem érkezett válasz.
Úgy néz ki, hogy 06.04 lesz másoknak is jó, de ez nagyon képlékeny.... Amikor a többségnek jó.... De szerintem a lakodalmadat is megünnepelhetjük a helyszínen.
Üdv. Mindenkinek. Egy találkozó jó lenne , csak ne május 28 legyen, lakodalmam lesz melózok, lemondani már nem tudom. A vízpart jó ötlet, sátorozás szintén zenész. Bográcsozás biztos megoldható , vagy flekkenezés is lehet ki mit szeretne. A gsx-f.hu -ra 3éve nem tudok bebocsájtást nyerni , lehet már nem is foglalkozik vele senki. Esetleg a leghangosabb bika cím? Azt is lehetne díjazni. Egyszóval nagy buli lenne annyi boci egyben.
Íme: egon.fazon@freemail.hu

Oda én is regisztráltam, de a fórum oldalra még nem tudok belépni!
I. Boci találkozó.

Mit szóltok?
Négy-öt oklevélre gondoltam, de most nem jut eszembe, hogy mi legyen még... Talán a legmesszebbről érkező is kaphat egy oklevelet...
A Szelidi tó elég jónak tűnik!

Fazon! Küldd már el az e-mail címedet nekem.

Másik kérdés, hogy a www.gsxf.hu oldalon ismerős valaki? Lehetne ott is terjeszteni a dolgot... Esetleg, ha van még más bocis fórum, akkor ott is...
....ez remek ötlet! Mármint az oklevél! A kitöltését vállalom (tanultam szépírást ), csak a betűtípust kell eldönteni!

Mondjuk a Szelidi-tó? Mazda találkozókat tartottunk ott.... Lehet sátorozni, bográcsozni...stb