Ok... Meggyőző a dolog... De árak nincsenek, ami rendkívül gyanús mindig.
Egy sisak milyen árfekvésben van? Csak kb. Tudom, hogy függ a festéktől, a mintától, a mérettől, meg mindentől, de valami árképzés csak van Neki, nem?
Na, hívd csak ide.
Először is köszönöm a képeket Robika.Ez a 23.-a akkor csak Bocis lenne?és hova mennénk végülis?Én tuti jövök +hozom a páromat is súlynak hátha megint fújni fog a szél
Hát ecsém ez nagyon randa lett! Persze csak jó értelemben!
Gratula hozzá! Nekem is kell egy ilyen, adhatnál valami elérhetőséget ha nem titkos, ahol lemázolják
Utcára meg ki ne vidd, mert lába kél.
Legyetek szívesek, nézzétek meg a két útvonalat! Amelyik jobban tetszik, arra megyünk. A lényeg, hogy a szervezés miatt e hét péntekig adjátok le a szavazatokat.
Fazon dobtam neked egy emailt, döntsd el hogy hol melózóm! szerintem ki lehet venni, de ha nem akkor elmondom neked hogy lapátolom az uránt. Vagyis én így hívom a atomreaktor szerelést!
Igen! Válaszoltam!
Ma kirakom a lehetőségeket mindenhová!
Felkérek mindenkit, hogy szavazzon, mert csak néhány gombnyomás és az a cél, hogy mindenki jól érezze magát!
Próbáltam a telepatikus képességeimet elővenni, de sajnos megkopott a tudásom... Így, hajrá! Jelezzétek, hogy hányan megyünk, hogy tudjuk kikre számíthatunk, illetve válasszatok egy útvonalat! Lesz majd A-B-C (egyenlőre)
Egy sisak milyen árfekvésben van? Csak kb. Tudom, hogy függ a festéktől, a mintától, a mérettől, meg mindentől, de valami árképzés csak van Neki, nem?
Na, hívd csak ide.