Koszi a valaszt. En is pont ennek a plexinek a vasarlasat utemeztem be a tavaszra. Egyforma magasak vagyunk kb, es igy a gyari pont a nyakamra kuldi a szelet, a nem olcso Shoei bukomban pedig autopalyatemponal fel ora alatt megfajdul a fulem annyira hangos. Mondjuk azt nem teljesen ertem mi tud zorogni egy bukon. Szelzajjal mi a helyzet vele?
186 cm vagyok. Nekem pont a bukóm közepére tolja a szelet. Ha 4-5 cm-el alacsonyabb lennék, pont eltolná a fejem felett. Így viszont zörgeti a bukóm! A gyári jobb lenne nekem. Én már ezzel vettem.
Amúgy a plexinek semmi baja, nem repedt, nem törött. A plexi tetején lévő átlászó gumi is rendben van.
Ja, MRA márkájú és füstös.
Mármint a színe!
Kb 3 óra maga az út.........tisztán. A megállásokat beleszámítva még egyszer ennyit adj hozzá........... Szóval úgy du. 5 magasságában lenne záróra.........legkésőbb! Persze, ez sok mindentől függ, de inkább ez legyen az elsődleges paraméter..........
Hali! En most tervezek venni egy turaplexit, de a gyaritol nem szeretnek megszabadulni. Mik az adatai egyebkent, es miert jobb neked a gyari, ha nem vagyok tolakodo? :)
udv,
SAiNt2102
Szevasztok!Tegnap gurultam egyet és észrevettem egy kis kattogást a blokkból meleg állapotba!Hmm hazaértem és már nem hallottam!Lehet meg kellene már ejteni az olajcserét!Ki rakott bele Motul-t?Mennyire jött be váltó csendesebb e, motor halkabb járású e?
Az uszoszintis lett állitva nyitvahagytam a csapot és 12óra alatt megtelt a karbi aztán átfolyt a légszűrőházba aztán a gyűrűmelett meg a blokba. Most szelözteten aztán átmosom az egészett. Hát ezvan!
Üdv
A 23-i guruláson sajnos nem tudok ott lenni , már elígértem magam a másik hobbimnak , de figyelemmel kísérek minden egyes megmozdulást . A következőn remélem ott tudok lenni . Tetszik, h. van élet az oldalon....
Ez sajnálatos hír , de jó h. tényleg nem lett nagyobb baj . A szerelő dologban teljesen igazad van. Én is sokat kerestem most tavasszal, itt a fórumon is. Még ősszel tsanyival beszéltem, h. lehet, h. oda vinném, de aztán a sors máshogy alakította .
186 cm vagyok. Nekem pont a bukóm közepére tolja a szelet. Ha 4-5 cm-el alacsonyabb lennék, pont eltolná a fejem felett. Így viszont zörgeti a bukóm! A gyári jobb lenne nekem. Én már ezzel vettem.
Amúgy a plexinek semmi baja, nem repedt, nem törött. A plexi tetején lévő átlászó gumi is rendben van.
Ja, MRA márkájú és füstös.
Mármint a színe!
Gergő
Kb 3 óra maga az út.........tisztán. A megállásokat beleszámítva még egyszer ennyit adj hozzá........... Szóval úgy du. 5 magasságában lenne záróra.........legkésőbb! Persze, ez sok mindentől függ, de inkább ez legyen az elsődleges paraméter..........
udv,
SAiNt2102
Szolgálati közlemény:
Túrapleximet gyárira cserélném!
Keresek oldaldoboztartót.
Köszi!
Gergő
Mikorra tervezitek a túra végét? Hány óra fele érnénk vissza/körbe?
A 23-i guruláson sajnos nem tudok ott lenni , már elígértem magam a másik hobbimnak , de figyelemmel kísérek minden egyes megmozdulást . A következőn remélem ott tudok lenni . Tetszik, h. van élet az oldalon....
Megjött!
Szerintem ránéznek a hirdetésre mielőtt kirakják.
amúgy helyette kaptam brutál nagy túradobozt,amit a srác 20 e körül tartott,mint kiderült 60e az új ára...