Ahogy írták: 10.000 től...
Azt javaslom, hogy ezen ne spórolj.
Tudom, hogy könnyű mondani, de ha körbenézel, akkor 14-15 körül már jókat kapsz. NE a 10.000 Forintosat vedd meg, mert az nem fogja bírni egy évnél tovább.
A Bosch, vagy a Banner, amit én ajánlok.
Én Tőlük szoktam vásárolni: Quick Moto
Eddig mindent olcsón kaptam és korrektek.
A másik: motoros webáruház
Itt típus, évjárat szerint tudsz alkatrészt keresni.
Ez ugyanez az oldal, csak az akksik: Akkumulátor
Még egy: Nagyon figyelj a méretre!
Pár milliméter eltérés és nem fog beférni.
Én onnan tudtam hogy szarakodik az aksim. hogy elaludt a xenonom útközben,minden ok nélkül.Újra indítottam és akkor világított újra.Aztán megadta magát,igaz indításnál nem vettem észre hogy gáz lett volna. Lecseréltem és megszűnt a jelenség.
Velünk történt olyan, hogy simán motorozgattunk mindenfelé és egyszercsak minden előjel nélkül, csak kattant az önindító!
No para, majdnem biztos, hogy akksi!
A motor akksik így halnak meg:-)
Nekem már volt úgy a bocin, hogy nem indult.
El volt oxidálodva az akku saru, egyszer csak nem indult.
Csavar ki, saru megmozgat és vissza, majd indult.
Attól mert az akksi 13V-ot mutat, még lehet rossz is.
Terhelésen mért feszültség a lényeg.
Legegyszerűbb ha féklámpa fényét nézed, hogy indításkor elalszik-e (a tompítottat automatikusan lekapcsolja indításkor a boci).
Másik hibaforrás a főrelé. Tartok tőle, hogy az indítómotor árama is átmegy a főrelén.
Sajnos nem tudtam/tudtunk menni az előző túrára, de a 23-ai terelgetésre újfent bejelentkeznék. Egyúttal jelzem, hogy nekünk az 1. sz. útvonal a szimpatikus.
Hátha érdekel valakit: Egy kedves ismerősömnek van egy eladó Aplinestars Gp Pro kesztyűje - kb. 20000Ft, fekete, XL-es, de valójában kicsivel kisebb.
Szebb reggel!
.....nekem az autóval volt ilyen gondom............. Először azt hittem, hogy az akksi, de ott is a szén-illetve a bronzkefe volt a ludas!
Sziasztok. Az őninditom megadta magát. Valakinek voltmár ilyen problémája? Csak egyetkatan azt kész. Lehet hogycsak szénkefe? Mert tegnap még elindult de gyatrán.
Azt javaslom, hogy ezen ne spórolj.
Tudom, hogy könnyű mondani, de ha körbenézel, akkor 14-15 körül már jókat kapsz. NE a 10.000 Forintosat vedd meg, mert az nem fogja bírni egy évnél tovább.
A Bosch, vagy a Banner, amit én ajánlok.
Én Tőlük szoktam vásárolni: Quick Moto
Eddig mindent olcsón kaptam és korrektek.
A másik: motoros webáruház
Itt típus, évjárat szerint tudsz alkatrészt keresni.
Ez ugyanez az oldal, csak az akksik: Akkumulátor
Még egy: Nagyon figyelj a méretre!
Pár milliméter eltérés és nem fog beférni.