Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olaj témában merem ajánlani a Freebiker webshop-ot, főleg motul témában. A 4L-es 10W 40 olaj 9600 pénz, tavaly nekem az akció keretein belül ki is cserélték, mikor még megvolt az üzletük is. Mostmár csak webshop...
http://freebiker.unas.hu/spd/F...
Szia!
Nincs állandó forrásom, ahol éppen ráakadok ott veszem meg. Egyszer rendeltem neten, aztán Debrecenben a Powercity-nél vettem 10w-40-est, a következő olajcserénél kipróbáltam a 10W-50-est amit (mivel Poweréknél nem volt) Kisújszálláson vettem meg, igaz borsos áron 3400Ft-ért.
Teljesen jó a 10W-40-es legalábbis én különbséget nem éreztem, a váltó vajpuha volt mindkét teljesítményszintű olajjal és egyikből se fogyasztott a motor. Azt, hogy hamisítják-e nem tudom, viszont akcióban én is láttam 2500Ft-ért.
Egész jó árban vannak olajok!
http://olajhaz.hu/
Egy kis felpörgés!

http://youtu.be/7g3RGtBTbt4
Hali! Al Bundy megmondja a frankót!

http://youtu.be/owGxm7Ai0ZY
Nehogy a kábelek sülögessenek.....minél hamarabb nézd/nézesd meg....
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
Nagyjából két napja a blokk felől járó motornál enyhe égett gumiszagot tapasztalok.
A motor teljesítménye, járása változatlan.
Amikre gondoltam:
1.Valami hozzáér a blokkhoz (ez inkább idealista verzió)
2.elkezdett kiégni a hengerfejtömítés (nem láttam még de úgy rémlik nem gumiból van, valamint a teljesítményen szerintem látszana)
3.elkezdett kiégni a szelepfedél tömítés. (ez lehetne is akár, mert az valóban gumiból van.)
Volt már valakinek hasonló, vagy látatlanban tudtok rá mondani valamit?
És megelőzve az okos hozzászólásokat, el fogom vinni szerelőhöz és megnézetem, csak érdekelne mi lehet, és nagyjából mennyibe fájhat.

Előre is köszi!
Hali!

Próbált már valaki Q8 4T 10W40 olajat a gépbe? Van valami tapasztalat?
szia. te hol veszed a motul 5100-as olajat a gépbe? én találtam a neten 3075 forintrol leárazva 2500 forintra leárazva. szerinted ezt is hamisítják? csak mer hallottam már róla. hol lenne érdemes megvenni?
Igen a xenon-t én is halottam ,hogy nem szereti a szerv!Nekem mind két lámpa világít tompítottat is meg refit is így nekem elég jó a világításom este nem hiszem,hogy valaha is rakok bele xenont!Tavaly voltam a repnapon és éjfélre értem haza végig tök sötétbe,de nem volt gond a lámpával
Te mindent tudsz, igen A vizsgán, ami tavaly októberben volt, kiszedtük, a hátsó fehér búrát is és az eredeti dobot is visszaraktuk, nehogy baj legyen belőle. A rendőrség, bár nem sokszor állított meg idáig, soha egy szót sem szóltak. Itt Berlinben féltem miatta, na meg a sportdobot sem mertem kihozni..., de rakattunk bele egy furulyát, így szerintem nem lesz baj belőle. A Xexon meg hát mondjuk rá, hogy akár életet is menthet, hiszen én anélkül az orromig se látok sötétben
Jaja nekem is katana van az is 100 paci nincs lefojtva a eu szabvány miatt!A múltkori túránkon 4 lityi alatt/100km!
Nem tudom mit kell cserélni hozzá, a gyárba csikarták ki belőle ezt a ménest, én már csak terelgetem a lovakat. .
Mindegyik 600-as, amelyik amerikai kivitel (Katana) 98 lovas.
Mikor még megvolt a bocim ( 750 ), megkérdeztem a szerelőmtől, és ha jól emlékszem, a főtengelyt emlegette, és akkor felmehettünk volna 110 pacira.
De most 900 RR van, ami efölött tud.
Sanyi26, hogy sikerült 98 lovat kicsikarni a 600-asbol? Mit kell cserelni rajta?
Sziasztok!

Ma voltam a festő barátomnál, és éppen bukókat tervezett.(Győr környékére kell csinálnia 4db sisakot).Elbeszélgettünk egy kicsit és úgy tűnik, hogy kezdi komolyabban érdekelni a motor festés is(autó tuningban utazik inkább).Kérdeztem, hogy olyan dukkó mint pl. az enyém, mit is képviselne.
Azt a válasz kaptam, hogy 120-180e Ft között.
(persze, ha vaki valami "kissebb-egyszerűbb" dolgot szeretne, akkor az más árfekvés )
Úgy hogy, ha szernétek valami hasonlót akkor keressétek bátran!
r-brush.hu címet megtaláljátok a srácot, ha vaki valami"különlegeset"szeretne!

ui:köszi az eladó bocikat! Át is küldtem neki a gépeket!

Ciaó!

r.sanyi
Hali.Nekem már több mint két éve xenonom van.Tompított és refi is xenon,de még soha nem szóltak érte a rendőrök.
Szép estét Bocisok!

R.Sanyi az én kis bocim lassan 3 éve pihenget a garázsban letakarva igaz idén gurultam vele 400kmt februárban ha gondolod őt is megemlítheted a barátodnak 7 éve van velem van 1 kép róla az adatlapomon . Nincs hirdetve.
Ha jól tudom, akkor a szülinapodra Te is kaptál xenont a Karesztól...
Nem gyűlt meg a hatóságokkal a bajod eddig? Külföldön, hogy fogadták? De a lényeg, hogy itthon mit szóltak hozzá? Út közbeni ellenőrzés, illetve vizsga esetén?
Jelen!
A Páromnak van, ezzel "is" foglalkozik, nekem is ő szerezte
Ok
Szia!

Köszi az infót!
Tovább lövöm az illetékesnek és Ő fog keresni (rám hivatkozva),ha aktuálissá válna a"biznisz"!

Köszi még egyszer!
Szia r.sanyi!
Az enyém sajnos eladó , bár nem esztétikai sérült, de az egyik oldalán (amin nincs katana felirat) nem a legszebb a fényezés. Nem tudom milyen kerestek, de az enyém az maximálisan megbízható motorikusan. Nálam van két éve előtte apué volt két évig (még most is az ő nevén van), előtte meg egy ismerősé volt, tehát az előéletét is ismerem (ami téged nem vigasztal ). Igaz katana, de az alkatrészek azonosak, a különbség annyi, hogy 600-as 98 lóerős , a kilométer óra mérföldben mér, és egyszerre mind a két lámpa tompított is és refi is. Az ára sztem nem rossz, de az döntse el mindenki maga.
Nem minden áron eladó a vas, nem azért eladó mert sz@r (tehát nem szeretném ha valaki három kilózgatna itt nekem ), hanem sajnos másra kell a pénz.
Itt meg tudod nézni:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx600f_katana_98le_cs
ere_is_-3580099
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy ha tudtok bocit eladót, ami akár esztétikailag sérült is, légy szíves dobjatok infót.A festő barátom elkérte a mocit és belezúgott!Azt mondja, alkot arra is egy"durvát" amitől megint csak sokkot kapnának egy páran!(igazából, még idom sérült is érdekli.Van jó műanyagos a"csapatban".)Az a lényeg, hogy motorikusan jó legyen illetve maga a főelem rendben legyen,ja és Magyar papíros legyen!
ui:a műszakis témát nem felejtettem el,csak hát besűrűsödött egy picit.Kedden mindent megírok!
Üdv:r.sanyi
Köszönöm a segítséget és a sok hozzászólást. Most már nyugodtan nézegetem a bocikat is. Ha ilyet veszek végül akkor még úgyis jelentkezem. :) Széles utat!