Nagy a csönd a találkozóval kapcsolatban....
Az a helyzet, hogy egy találkozót megszervezni nem kis kihívás, ezért szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy felejthetetlen legyen mindenki számára.
Az idő véges és sem hely, sem időpont nincs még.
Jó lenne első sorban az időre koncentrálni, hogy mikor legyen.
EgonFazon javaslata alapján valahová május végére, június elejére kellene tenni.
Két időpont jöhetne így számításba: május 28 vagy június 04. De nyitottak vagyunk más időpontokra is, csak minél többen legyünk. A hely is nagyon fontos, ezért ha van valakinek ötlete, akkor jelezze. Olyan helyet kellene találni, ami megközelíthető több helyről, hogy (ismétlem) minél többen legyünk.
A találkozó célja nem a túra lenne, hanem egy kis összejövetel, hogy ismerjük meg egymást, barátkozzunk, tapasztalatot cseréljünk.
Jó lenne sütögetni, főzni. Erre is várnék jelentkezőket. Vagy önkéntes alapon étel-ital, vagy megveszünk mindent és a végén összedobjuk az árát. Terveztem néhány oklevél kiosztását. Pl. Legfiatalabb, legöregebb motoros, stb (erre is ötleteket várnánk).
Úgy vettük észre, hogy Ti is szeretnétek ezt a találkozót. Kérlek Benneteket, hogy legyetek egy picit aktívabbak.
Próbáltam, próbáltuk figyelembe venni az ajánlott útvonaladat, így született meg a végeredmény. Mivel más nem javasolt, ezért maradtunk a picit hosszabbnál, amit írtál. Így az elképzeléseid is valóra váltak.
...igen, a pilisi feltáró út mindig is a kedvenceim közé tartozott, ezért bátorkodtam javasolni! Bár annak idején rally ótóval jártam be, mocival is élmény lesz!
Rendben! Köszönöm szépen!
Akkor maradjunk annyiban, hogy ha 10-ig nem értek Gödöllőre, akkor csörögj rám és mi megyünk a kiindulási pontra.
Ha oda nem értek 11-ig, akkor az Üvegtigrisnél találkozunk. Így jó lesz?
Hát nem tom ,hogy pont 10 -re elérünk e Gödöllőre!Figyi elmentem a telefonszámod és hívlak előtte ,hogy hol járunk és majd megdumáljuk a telefonba ,hogy érdemes e ránk várni!Oksa?
Rendben! Örülök, hogy így döntöttél, mert nagyon jó túra lesz. Sokan leszünk és az útvonal is módosult, egy jobbra. czubacsi lesz a vezetőnk, Ő nagyon tapasztalt ezen a téren.
A bocis találkozót nagyon szponzorálom! Jó lenne, ha megírná mindenki, hogy előreláthatóan mikor lesz jó Neki.
Az időpont nekem tökéletes. A naptárat nézve június 4.-e szerintem jó lenne... Kellene valami kis látnivaló, valamit megnézni, esetleg, ha valaki kocsival jönne, akkor lehetne bográcsozni egyet valahol. Olyan reggeltől-estig tartó bocis találkozó lenne, ahol csak GSXF-esek lennének!
neeeeem............e miatt nem kell aggódni! Elég az időjárás miatt! :-)
De tudod mit, indítsuk el most a közvéleménykutatást, hogy mikor legyen egy "árja" Bocis találkozó......................
Én elsősorban május második felére gondoltam (esetleg június elejére) , hogy a nyári nagy meleget kikerüljük, no meg a szabadságra elszökőket is meg tudjuk tartani!
Az a helyzet, hogy egy találkozót megszervezni nem kis kihívás, ezért szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy felejthetetlen legyen mindenki számára.
Az idő véges és sem hely, sem időpont nincs még.
Jó lenne első sorban az időre koncentrálni, hogy mikor legyen.
EgonFazon javaslata alapján valahová május végére, június elejére kellene tenni.
Két időpont jöhetne így számításba: május 28 vagy június 04. De nyitottak vagyunk más időpontokra is, csak minél többen legyünk. A hely is nagyon fontos, ezért ha van valakinek ötlete, akkor jelezze. Olyan helyet kellene találni, ami megközelíthető több helyről, hogy (ismétlem) minél többen legyünk.
A találkozó célja nem a túra lenne, hanem egy kis összejövetel, hogy ismerjük meg egymást, barátkozzunk, tapasztalatot cseréljünk.
Jó lenne sütögetni, főzni. Erre is várnék jelentkezőket. Vagy önkéntes alapon étel-ital, vagy megveszünk mindent és a végén összedobjuk az árát. Terveztem néhány oklevél kiosztását. Pl. Legfiatalabb, legöregebb motoros, stb (erre is ötleteket várnánk).
Úgy vettük észre, hogy Ti is szeretnétek ezt a találkozót. Kérlek Benneteket, hogy legyetek egy picit aktívabbak.