Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha heten vagyunk, akkor, hogy lehet 8 szavazat?
GSX750F - Gabissimo
Fazon - EgonFazon
sanyi26 - sanyi26
geggencs - geggencs
cinga
anyul - anyul
- gillete007
....és akkor 6-2 az állás!
Halihó!

Ha jól látom, Cinga is az egyesre szavazott!
Majd meglátom mitt tudok intézni. Tihanyba majd csinálunk egy talit az neked is közelvan!
Bucó! Nem megy a dolog, én nem tom se elcserélni, sem szabira menni. Nálunk ilyenkor van a bolondokháza a melóhelyen.
Kőszi a képeket. Robika te mész a turára?
Valahogy megprobálom elcserélni a műszakon.
Szia!(Sziasztok)

Valóban ,ahogy a munkái, így az árak is"egyediek".
Én csak a barátja vagyok, nem a menedzsere!(még! ,de lehet, hogy másodállásként érdemes lenne)
Annyit tudok az ügy előremenetléért tenni, hogy megkérdezem tőle! (de mit is? )

Más!
Az útvonalra Én még azért nem szavaztam, mert nekem is mindegy!
(arra gurulok, amerre a"tömeg" szeretne)
Nekem a"feladat" az időpont elrendezése!Sajnos a melóm nem"egyszerű"!(vagy csak nekem bonyolult? )
Persze,ha festő haveromat is rátudnám venni, hogy jöjjön el, akkor mindjárt megválaszolódnának a nyitott kérdések!
"máskor"... Akkor meg más mondja, hogy máskor...
Próbáld meg! Jó lenne, ha ott lennél Te is!
Sziasztok. Sajnos nemjó nekem a hétvége majd máskor!
Akkor 5-2... Alakul... :)
A pizzázó jó ötlet. Az Egon a Fóti pizzázót ajánlotta.
A végeredmény után megnézzük, hogy hányan leszünk és, hogy hol férünk el.
Egy szavazat az egyesre..
Ha jól látom Bánkon megy keresztül az útvonal. Ott pl van egy kurva jó pizzéria!
http://www.bowlingbank.hu/
Illetve két éve jó volt, remélem most is az:-))
gillete007 - Gödöllő

4-2
Szoros... szoros...
Hajrá! Csak 5-en megyünk?
3-2
Biztos, hogy nincs szufla a dudán? Nekem mikor még bocim volt, a kürtön kellett hangolnom, mert nem szólt egyáltalán.
Tekergettem, és utána egész jó lett.
Sziasztok nekem az 1-es túra szimpi.Az hogy 23 vagy24 nekem tök mindegy.Kérdés :a múltkori túrán meghalt a dudám.Tudja valaki hogy hova vezet a kábel a hangkűrttöl?nekem gyanús hogy szét kellene szednem a burkolatot meg a tankot ha a végére akarok járni.
3-1
Még péntekig van lehetőség a szavazásra!

Fizetetlen hirdetés:
Nem tudtok egy bőrruhát a méretemben? Láthattátok, nem vagyok pici ember. 185/115 a csípő: 106cm.
Ha valakinek lenne egy elfekvőben, akkor írjon már rám! Köszönettel!
Sziasztok!

Rég jártam itt sajnos, egyéb elfoglaltságaim miatt ahogy látom beindult a fórum. Én is benne lennék egy közös beszélgetős-túra-taliban. Sajnos még nem tudom tuti biztosra mondani hogy megyek " ha meló van az az első" de szeretnék menni. Én személy szerint a 2-es útvonalra szavaznék.
Nem azért írtam... Lehet 24, ha a többiek arra szavaznak!
Csak az aktivitásokat elnézve nem hiszem, hogy lesz válasz erre...
Persze ,persze megértem legyen 23.-án lehet hogy nem tudok menni de majd még eldől!
Sajnos nekem a 24.-e nem jó.... De miattam változtathatunk. Az a lényeg, hogy minél többen legyünk (legyetek).
Viszont az útvonalra csak 3 szavazat érkezett eddig...
Illetve a jelentkezések sem szaporodnak...
Aki tud az jelentkezzen: Jelentkezés az előhúsvéti Boci terelgetésre
ÚÚÚ basszus!23.-a most nézem ,hogy az szombat!Én azt hittem mivel húsvétről van szó hogy vasárnap!Lehet hogy a szombat nem jó mert a feleségem dolgozik és ő is jönne!24-.e gondolom már senkinek se jó ?
Remek! Működik most nekem is.
Szerintem árakat ne várj, mivel teljesen egyedi az összes air-brush festő, legalábbis én úgy tudom. Egy sisak is lényegesen többe kerül, ha 356 db KÜLÖNBÖZŐ koponyát akarsz ráfestetni, mint ha csak két vonalat szeretnél rá, vagy egy spongyabob emblémát. Személy szerint az utóbbiért milliókat kérnék előre, mert nem gondolom, hogy nem zárnak be valami elmegyógyintézetbe