Tudod, laknak ott rokonok, és hozzájuk mentünk szombaton dél körül. Kajáztunk, és aztán indultunk tovább velük Pécsre (babarcszőlősre) egy borkóstolóra (ők is borászkodnak ott Pakson, de most más borára vágytak). Másnap fürcsi Harkányban, és irány haza. Jól meg is áztunk Pécsnél, szegény moci úgy nézett ki mintha bekenték volna sárral Ok, köszi, felírtam, legközelebb csörgök ha arra járunk
De, azért biztonságos is. Kivehető CE protektorok, könyöknél és vállnál erősített bő, és valami speckó erős anyagból van, ránézésre olyan mint a farmer, de sokkal erősebb.
Hát, nem olcsó. 60 ezer ott a moto.hu-nál, nekem van 10% kedvezményem, szóval 54. De tényleg eszméletlen jól néz ki. De csak városban/motoros talin szaladgálni benne!
Tökéletesen igaza van Gábor barátomnak. Csakis kétrészest. Kivéve pályára, de oda nem akarsz menni. Apropó Gábor, a minap jártunk nálatok a városban, gondoltam rádcsörgök. De aztán eszembe jutott, hogy nincs meg a számod Meg amúgy is siettünk tovább. De a szándék megvolt ;)
Én is ilyenben nyomtam tegnap is, ma is. Én azért veszek alá legalább egy hosszúujjú aláöltözőt (a.k.a. buziruha-felső), mert így csupaszon egyrészt elég buzisan néz ki, másrészt a hálós részeknél frankón le tud égni az ember bőre a napon.
Ha én nő lennék, akkor tuti akarnék egy ilyet is: http://new.moto.hu/components/...
Protektoros, és eszméletlenül dögösen néz ki...
Motoros találkozókon minden csinos nőnek kötelezővé tenném
A kétrészes praktikusabb, főleg a nőknek.
2 példa:
1. Pisilni kell a semmi közepén, wc nuku, csak bokor, hogy oldod meg? (Ruhát lepisilni nem ér! )
2. Beülsz nyáron egy motoros kocsmába, dögmelegben, és nem tudod levenni csak a felsőrészt, legfeljebb derékig lehúzni a cipzárt, ami nem sokat ér. Ha mégis kibújsz a felsőrészből, akkor mikor lépsz hármat, akkor leesik róad az egész, vagy liffeg utánad a felsőrész.
Én nem vennék egyrészest.
Ahha értem :) Köszönöm a saját tapasztalataidat Akkor majd én is rájövök hogy mi a jó nekem Szerintem venni fogok egy bőr ruhát, annak valahogy megvan a hangulata már csak azt nem tudom hogy melyik lenne a kényelmesebb az egyrészes vagy a kétrészes? Bár ha logikusan átgondolom a kétrészesbe befújhat a szél
Mondjuk a nyári motorozásod a városban tényleg nem a legjobb ötlet de Te tudod
Hát az UFO mellényben van egy kinézete az embernek, az tuti. Olyan kb. mint egy birodalmi rohamosztagos nyári kivitelben
Én nagyon szeretem, mert átfúj rajta a szél, és nem olvadok el a bőrben (vagy a cordura-ban)
Nos, ez a "mi a jó" kérdés kb. olyan, mint a melyik motor a legjobb.
Minden jó valamire. Én amikor motorozni kezdtem, akkor először cordura-ban nyomtam (tudod, az a ruha ami nem bőr, hanem egy erős vászonszerű anyag) Aztán vettem bőrt, mert azt jobbnak találom. De tuti vannak akik ezzel vitatkoznak, nekem ez jó és kész. Bőr nadrág, összezippzárazva a felsőjével, csizma, kesztyű, sisak. A bőr ruha protektoros, én nem veszek alá még, de vannak akik tesznek még alá gerinc protektort, vesevédőt, miegymást. Én a ruha alatt egy un. aláöltözőt hordok. Az egy spec műszálas anyag, ami a testedről elvezeti egyből a nedvességet, és így nem izzadsz (legalábbis nem marad a bőrödön) Szóval nekem ez a komfort. Nyáron a városban elkövetem azt, amit sokan nem tartanak biztonságosnak: UFO protektor mellény, és térdvédő. Na és persze sisak és kesztyű. Hát részemről ennyi. De a többiek is biztosan szívesen adnak tanácsokat.
http://csajokamotoron.hu/
http://new.moto.hu/index.php?p...