Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen már a kesztyűt hamarosan meg is veszem, hiszen a kezem már úgyse lesz nagyobb , aztán valami protektoros cucc. Szerinted mi a legjobb pl.: az a protektor ing, vagy csak sima gerincvédős, stb.

Nem baj legalább felelevenítem a dolgokat
Naja, ez is igaz
jajj most mért vagy ilyen? Mindenki annyi amennyinek látszik
Na látod, ez jó ötlet. Gyűjtögess szépen, addig is kitalálod, hogy milyen motort vegyél. De előbb a védőfelszereléseket vedd meg, azon nem érdemes spórolni, az életed múlhat rajta.
Egyébként a kresz motorra is ugyanaz mint autóra. De sajnos ennek ellenére motorra újra le kell majd vizsgáznod
Igazad van, csak kétszer annyi vagyok mint Te, az nem sok
Hja. Ózdon lehet. De költözz Pestre, és autózz egy kicsit. Rá fogsz jönni, hogy autózni is veszélyes
Én amondó vagyok hogy várok még egy évet addig szépen összegyűjtöm a pénzt egy motorra, ruhára meg a többi felszerelésre és akkor nekivágok a szárnyalásnak
Most ezt úgy mondtad mintha Te olyan őrülten öreg lennél.
Akkor a kresz tanulásra a válaszom hogy tudom a kreszt, mert nemrég vizsgáztam autóra Bár azt nem tudom hogy mennyire tér el a motornál. Van valami amit másképpen kell?

Egy kicsit meguntam a kocsit Semmi izgalom ,semmi veszély
Hogy mit csinálj? Hát ha én újra 19 éves lehetnék, akkor először is örömömben kiszaladnék a világból. Majd amikor visszaértem, és ilyen szar lenne az idő, akkor elkezdenék pl. kresz-t tanulni. Mert 19 évesen épp azon agyalnék, hogyan szerezzem meg gyorsan a jogsit, és vegyek egy fincsi kis paripát, amivel aztán újra kimehetnék a világból
Délelőtt egy egész hétre való napsütés volt délutánra kifogyott

De most úgy látom hogy kezd derülni az ég így estére, kicsit elkésett vele

Na és mit csináljak? Esetleg van valami jó ötleted?
Basszus, egy világ omlott össze bennem, hogy ott is szar az idő... Eddig ugyanis azt hittem, hogy ott 7ágra süt a nap :(
Ne unatkozz! Csinálj valamit
Úristen de unom magam
Hmm hát itt na jó itt Ózdon én is ózdi hős vagyok na jó én is csak egy csaj vagyok a sok közül

Mondjuk egy kicsit örülök ennek az esős időnek mert így legalább hűvösebb a levegő!

Elegem lett mára a napsütésből
Hol az az itt? Egyébként itt (XIV. ker.) sincs szebb idő, eddig esett, de most borult, felhős az ég. De szerintem most az egész országban ilyen az idő.
Milyen csúnya idő van! Legalább is itt nálam. Ez pont nem motorozós idő!

Abba hagyhatná már az eső az esést ( )
Igen elég kemény az öreg

Áldom az eszem hogy nem ezt a munkát választom
hát pedig ugyanezen a néven vagyok :D
Huu, maxirespect az öregednek, és Neked is!
Régen volt egy haverom, aki szintén hasonló munkával kereste akkoriban a kenyerét, és párszor elkísértem. Hát mit ne mondjak, rohadt kemény meló hajnaltól nyomni, egész nap aszalódni/ázni-fázni...
Kicsit szerncsétlen vagyok mert nem találtalak meg a klub oldalon
Cipőt árulunk. Ha esik ha fúj, ha +40 fok van ha -30. Kemény dolog, pedig az ember nem is gondolná. Én sem gondoltam, hogy ennyire utálatos egy meló. Pedig Apukám már vagy 30 éve ezt csinálja. Mondjuk örülök hogy elkezdtem, mert így jöttem rá hogy inkább megyek egyetemre tovább tanulni, mint hogy ezt csináljam.

Összességében hasznos volt nekem ez a munka.
Azta, nem semmi, én zombi lennék ilyen kora hajnalban
No, és mit dolgozol, mesélj nekünk.
Igazából már 3:45 kor felébredtem Nem vagyok az a sokat alvó típus. Néha elég 3 órát aludnom ahhoz hogy tovább pörögjek mondjuk eléggé pörgős teremtés vagyok ez egyszer biztos .

Mennem kellett dolgozni, mert édesapám vállalkozó és neki szoktam segíteni. A korán kelés szempontjából elég rossz meló, de az pozitívum hogy ki lehet nyafogni egyszer-egyszer( nálam elég sok egyszer van ), hogy ne kelljen menni

Köszi a neved és az ötletet a többiek szemügyre vételére
Hát olyat nem találtam sehol, pedig pár helyen megnéztem. Ebay-en sincs. Szerezzük meg GRU zsugorító sugarát, és csináljunk makettet egy 1:1-es ből
Hali!
Köszönöm ez már megvan a GSX 1400 modell feltalálása kellene még...
Üdv: Pörge