Akinek olyan tappancsa van mint nekem(45-ös, de 47-hez passzoló szélesség) az huzigálhatja, ahova akarja. Mikor karcol a lábtartó, mindenképp leér, mert egyszerűen lelóg oldalra.
De most lett megoldás, tettem be egy 2cm-t emelő kutyacsontot, azóta nem bírok lekarcolni
Vagy a másik, a láb elülső része legyen a lábtartón.
Igaz akkor tobbet kell mozdítani a lábon a váltáshoz, vagy fékezéshez. (Vagy lassabban kell menni )
Hali!
43.000 km volt a gépben amikor eladtam, de semmi gond nem volt a tárcsákkal. Ma 700 km-t mentem Gyöngyös-Pécs-Gyöngyös.
Yó volt nagyon, végre itt a jó idő!
Tamás, a te motorodban mennyi km van most? Kíváncsi vagyok, majd hogyan bírják az első féktárcsáid. Az évjárat ugyanaz, és az enyémek 28e körül már érezhetően hullámosak voltak minimális igénybevétel mellett
Örülök, hogy végre összejött, nem tudom mennyi volt az annyi. De sztem a motor nagyon jó állapotban van, szépen megy meg minden, bár ha jól emlékszem a fejidom egy kicsit berezonál. Sok balesetmentes km. kívánok
Sziasztok! Köszi Földi. Az én dobozom Givi E52N, nagyon állat. Van benne féklámpa, és két sisak is belefér. Egyébként egyforma a plexink. Ha jól látom. Ma az eredetvizsgálaton fél óráig kerestük a motorszámot. Elb.....ott egy helyen van.
mennék, csak nem tudom hol lesz a találkozó!
czegle
Hát már, hogy évült volna el a tagságod!? Még az is lehet, hogy én is beugrok erre a találkozóra, aztán majd dumálhatunk!
tegnap motoroztam egy kevéskét nyír városában, habár nem a gsx-szel, hanem a "kis" 650 bros-szal! egy éva nem ültem motoron, király volt!
amennyiben nem évült el a tagságom, beugranék a következő találkozóra
czegle
De most lett megoldás, tettem be egy 2cm-t emelő kutyacsontot, azóta nem bírok lekarcolni
Igaz akkor tobbet kell mozdítani a lábon a váltáshoz, vagy fékezéshez. (Vagy lassabban kell menni )
43.000 km volt a gépben amikor eladtam, de semmi gond nem volt a tárcsákkal. Ma 700 km-t mentem Gyöngyös-Pécs-Gyöngyös.
Yó volt nagyon, végre itt a jó idő!
Ma 340km Pécs-Orfű-Abaliget-Baja-Kalocsa-Solt,oszt haza!
Fogyasztás 5.6lityi/100km!
Hasznos ez a Givi A760, de stílusban kissé elüt a masinától. Én csak hosszabb túrák alkalmával teszem fel rá