Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Máj.8-án lesz Békés-Dánfokon Szállás:30/488 02 74.
szevasz István!

mennék, csak nem tudom hol lesz a találkozó!

czegle
Szevasz Czegle!
Hát már, hogy évült volna el a tagságod!? Még az is lehet, hogy én is beugrok erre a találkozóra, aztán majd dumálhatunk!
Hol is lessz az a találkozó?
Szevasztok!

tegnap motoroztam egy kevéskét nyír városában, habár nem a gsx-szel, hanem a "kis" 650 bros-szal! egy éva nem ültem motoron, király volt!

amennyiben nem évült el a tagságom, beugranék a következő találkozóra

czegle
Már módosult május 8.-ra!
Megvan a tavaszi találka ideje:máj.1-2.
Akinek olyan tappancsa van mint nekem(45-ös, de 47-hez passzoló szélesség) az huzigálhatja, ahova akarja. Mikor karcol a lábtartó, mindenképp leér, mert egyszerűen lelóg oldalra.
De most lett megoldás, tettem be egy 2cm-t emelő kutyacsontot, azóta nem bírok lekarcolni
Nem megyek én gyorsan de a gumi oldala is ki van fizetve!
Vagy a másik, a láb elülső része legyen a lábtartón.
Igaz akkor tobbet kell mozdítani a lábon a váltáshoz, vagy fékezéshez. (Vagy lassabban kell menni )
Húzd jobban be a blokkhoz és akkor nem ér le.
Hali!
43.000 km volt a gépben amikor eladtam, de semmi gond nem volt a tárcsákkal. Ma 700 km-t mentem Gyöngyös-Pécs-Gyöngyös.
Yó volt nagyon, végre itt a jó idő!
Egy kis probléma azért adódik....,nemgyőzöm emelgetni a lábaimat a fordulókban mert túl korán leér a csimma oldala!
Az enyémről nem is beszélve! (12360km)
Ma 340km Pécs-Orfű-Abaliget-Baja-Kalocsa-Solt,oszt haza!
Fogyasztás 5.6lityi/100km!
Sziasztok! Az enyémben 20600Km van, de még rendben van.
Tamás, a te motorodban mennyi km van most? Kíváncsi vagyok, majd hogyan bírják az első féktárcsáid. Az évjárat ugyanaz, és az enyémek 28e körül már érezhetően hullámosak voltak minimális igénybevétel mellett
Sziasztok! Köszi, tényleg nagyon jó a gép.
Örülök, hogy végre összejött, nem tudom mennyi volt az annyi. De sztem a motor nagyon jó állapotban van, szépen megy meg minden, bár ha jól emlékszem a fejidom egy kicsit berezonál. Sok balesetmentes km. kívánok
És még a hajóutat is jól bírja
De hülye vagyok, azt hittem a dobozról írtál.
Igen, az a Plexi típusa, amit írtam , egyébként nagyon jó kis gép, biztosan tetszeni fog hosszú távon is
Sziasztok! Köszi Földi. Az én dobozom Givi E52N, nagyon állat. Van benne féklámpa, és két sisak is belefér. Egyébként egyforma a plexink. Ha jól látom. Ma az eredetvizsgálaton fél óráig kerestük a motorszámot. Elb.....ott egy helyen van.
Szép kis paci, majdnem annyira mint ez!
Hasznos ez a Givi A760, de stílusban kissé elüt a masinától. Én csak hosszabb túrák alkalmával teszem fel rá
Az a baj hogy most lakáseladás, költözés stb.stb..... Nem nagyon van időm a motorra, de ha lesz kérdésem zaklatlak titeket.
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek. A fejidom kicsit napszívottnak tűnik, lefújom vagy lefényeztetem fényes feketére.