Szia Steve!
A vásárlás megtörtént 05.01-én és még aznap feladták postára.
Bízom benne, hogy a dollár árfolyam számításakor beleférek a keret összegbe( 40.000) és akkor .
Ha nem akkor sem esem kétségbe de informállak mindenképpen.
A klub lapon kezdtük konkretizálni a résztvevőket a szállás előfoglalás miatt kérdőjelesen feltettelek a névsorba.
Ha tudsz konkrétumot, hogy eltudsz jönni , mikor,és plusz esetleg kivel írd meg a klub fórumba.
Az eddigi létszám szerint az alap szállást kinőttük de a szomszédban ( 30m) van még egy panzió.
Üdv : Pörge
Ahogy írtad mindenképpen megéri én is így látom a kérdést .
Azon a tételen meg nem múlik vámolják és én meg nyugodtan alszom.
Ők meg költsék gyógyszerre.
Szia!
Köszönöm igen ez így van ahogy írtad. A barátom aki rendeli nekem a tárcsákat jelezte neki például nemrégen Kínából egy 60 dolláros cuccot is vámoltak kb: 5 ezer forintra. Ezért érdeklődtem körbe mindenkitől és a folyamatra is kíváncsi voltam.
Mint látható van aki szerencsés van aki nem annyira részemről majd elválik mi történik szombaton meglett rendelve a cuccom.
Még egyszer köszönöm és üdv: Pörge
Azt hiszem, hogy 40ezer forint a határ szállítással együtt. De hívd fel a VPOP-t, és megmondják simán. Ahogy nézem az említett tárcsák Kínából jönnének. Én a helyedben megrendelném. Még ha kifizettetik is a vámot és az ÁFA-t, akkor is jól jársz. A vám tizen pár százalék, és erre jön az ÁFA 25 százalék ugye. De ahogy írtam már, ha ráírják hogy "Gift" akkor jó eséllyel megúszod a vámot. Viszont így nem kaphatsz számlát, és a csomagon sem szabad feltüntetni az értékét. A kínaiak rá szokták maguktól is írni hogy "Gift", de ha külön megkéred, abból baj nem lehet.
Bocs, hogy beleszólok :) Az EU-ból érkező cuccokra nem kell vámot fizetni. Tehát ha pl. Németországból, vagy Angliából rendelsz bármit az ebay-en, az nem vámköteles. Az EU-n kívülről is csak bizonyos ár felett kell vámot fizetni. Érdemes utána olvasni. Én már számtalan alkalommal vásároltam ebay-en. Kína, Hongkong, USA, több alkalommal is. Eddig még egyszer sem fizettem vámot. De csak az érték miatt. Egyszer rendeltem két rádiót kb. 60ezer forint értékben Kínából, és az után sem kellett. Egy trükköt ismerek, a feladónak a csomagra rá kell írni hogy ajándék "gift" és ekkor elméletileg nem vámköteles. Sajnos a vámosok is ismerik ezt a trükköt, és ha olyan kedvük van, akkor vámot szabnak ki az "ajándékra" is. De ahogy írtam, ez csak az EU-n kívülről érkező cuccokra igaz. Az EU-ból érkezők be sem kerülnek a vámhivatalba. Remélem segítettem.
Szia Steve!
Köszönöm az infót, ezek szerint lehetséges bármelyik változat.
Ha szerencsém van olcsóbban ha nem plusz költséggel kapom meg.
Majd kiderül mert mindenképpen megveszem, tetszik és kell.
Üdv: Pörge
Szevasz Pörge!
Tucinak úgy látszik szerencséje volt. Én még mindig őrzöm a kiszabott vámról a hivatalos papírt. Bent van a munkahelyemen, így most csak fejből mondom, hogy kb. 12e HUF volt a vám és a FEDEX-es szállítás úgy 4.500.-HUF. Ezt a két tételt itthon kellett kifizetnem.
Szia Tuci!
Nagyon szép a vasad már csodáltam korábban is a képeit.
Köszönöm az információt remélem rendben lesz minden és én is hamar feldobhatom a gépre
Szia! Pörge ! nem kell vámot fizetni,a szállítás kb :10 ezer ft ,ha regisztrálva vagy az Ebay-on, és Pay-pal-on keresztül fizetsz, kb-2-3 hét alatt megérkezik,én is ilyet vettem,meg vagyok elégedve vele,és szép is.üdv Tuci
Szia Holgi!
Nada , tudod a kisdobos ahol tud segít
Legalább a remény legyen meg arra, hogy minél hamarabb talpra állítod a kicsikét.
Ja még van egy fék és egy kuplung karom is ( Gyári).
Lehet lecsapnék majd egy két alkatrészre, remélem addig meglesznek még. Lámpa, hátsó lábtartó konzol például. A kipuff nekem sem gyári volt ami csúszott. Köszönöm a gyors reagálást és a felajánlást! Tényleg!
A vásárlás megtörtént 05.01-én és még aznap feladták postára.
Bízom benne, hogy a dollár árfolyam számításakor beleférek a keret összegbe( 40.000) és akkor .
Ha nem akkor sem esem kétségbe de informállak mindenképpen.
A klub lapon kezdtük konkretizálni a résztvevőket a szállás előfoglalás miatt kérdőjelesen feltettelek a névsorba.
Ha tudsz konkrétumot, hogy eltudsz jönni , mikor,és plusz esetleg kivel írd meg a klub fórumba.
Az eddigi létszám szerint az alap szállást kinőttük de a szomszédban ( 30m) van még egy panzió.
Üdv : Pörge