Szia! Láttalak pénteken almádiban motorozni! (Meg ugye este is találkoztunk a rock kocsmában!) Érthető okból volt az állapotod, mind motorozás és az este is! De vigyázz magadra! Gyereked van és családod! Nem utolsó sorban pedig barátaid! Üdv.: budmyke
Nekem sajna még mindig az a SZOMBATI nap a probléma!ESETLEG vasárnap?Akkor 100000000%,h ott tudok lenni!
DE mindenesetre már attól is nagyon boldog lennék,ha látnám,h újra 10-15-20 GSR,Yamakka,vagy bármilyen más robogó menne el a túrára! Egyszer nekem is csak sikerül!
Szevasztok Motorosok!
Igaza van Syrusnak! Rázzuk össze a GSR Klánt!
Erre a legjobb alkalom a TÚRA! Július 28.-ára Mátra Klán túra van tervezve!
Én tegnap 400 km-t mentem Bp. és Miskolc között a Mátrába, hogy megfelelő útvonalakat keressek. Van választék bőven.
Ha van a túrára érdeklődés, akkor gondolkozhatunk az útvonalról.
Megjegyzem az utolsó 2 Klán túra egyikén sem voltunk többen 5 főnél.
Tehát ki akar jönni?
Rendben vagytok?Mindenki megvan?
Én akkorát aludtam...
1. Kovács István / Steve/
2. Medve
3. syrus
4. Nferi
5......
de nyugodtan tehetsz fel autós képet is.
1. Kovács István / Steve/
2. Medve
3.......
Ez a túraprogram nem szentírás.
Szervezhettek vasárnapra is túrát!
Szabad a pálya!
Nekem sajna még mindig az a SZOMBATI nap a probléma!ESETLEG vasárnap?Akkor 100000000%,h ott tudok lenni!
DE mindenesetre már attól is nagyon boldog lennék,ha látnám,h újra 10-15-20 GSR,Yamakka,vagy bármilyen más robogó menne el a túrára! Egyszer nekem is csak sikerül!
GSR Klán 2007 évi túraprogram:
- Július 28. szombat, Mátra, Klán Túra
- Augusztus 4. szombat, Prága, városnéző gurulás
- Augusztus 17.-20. péntek-szombat-vasárnap-hétfő, Kunmadarasi Klán Túra, Extrém Hétvége
- Szeptember 2. vasárnap, Hollókő gurulás
- Szeptember 22. szombat, Pécs – Mecsek Klán Túra
- Október 20. szombat, Esztergom-Párkány évadzáró Klán Túra.
Év elején azért csináltunk túraprogramot közösen, hogy aki akarja, hozzá tudja igazítani jó előre a saját programjait. Még lehet igazgatniTT
Kykee,Gino,Ricardo,Syrus és Tybee! Örülök,hogy megimerkedhettem VELETEK! Jobb lett volna ha nem ilyen szomorú esemény miatt ..............!
Igaza van Syrusnak! Rázzuk össze a GSR Klánt!
Erre a legjobb alkalom a TÚRA! Július 28.-ára Mátra Klán túra van tervezve!
Én tegnap 400 km-t mentem Bp. és Miskolc között a Mátrába, hogy megfelelő útvonalakat keressek. Van választék bőven.
Ha van a túrára érdeklődés, akkor gondolkozhatunk az útvonalról.
Megjegyzem az utolsó 2 Klán túra egyikén sem voltunk többen 5 főnél.
Tehát ki akar jönni?