Azért nem csak az E-Pass kell megfizetned azzal ugye tisztában vagy mikor egy tradicionálisan a motorsportban is fémjelzett gyártó dobját vásárolod. Amilyen nagy a szeretet a motorosok irányában (nem hivatalosan kiadott parancs hogy amennyire lehet keresztbe kell tenni nekünk) nem oly sokára itt is elkezdődik az EU hármas normák betartásának ellenőrzése. A decibelmérők beszerzése már megkezdődött. Mielőtt vásárolsz nem árt ha jobban átgondolod mit is választasz és nem csak a rövidtávon előnyösnek tűnő anyagiak dominálnak.
Halidéj!
Áttételesen itt meghallgathatod a Leo Vince ami E-Pass-szal rendelkezik. Ha Ausztriában, Németországban is szándékozol motorozni e nélküli kéménnyel el se indulj.
Hogy,mikor ,hol ?
Na mizu nem sikerült elérned Vigipapat?
Mé neked nem a gyári kell?
De amint többet tudok jelentkezem!
Az EU-ban nem szándékozom a közeljövőben motorozni,itthon is van sok hely ahova ellehet menni!
Ezért tényleg nem igazán ée meg Nekem + 100-et az E jel!
Jövő héten van LACA szülinapja,szándékozom én is eljutni a közeljövőben .
Nekem a szombat nem jó,vasárnap+ megyünk Ricardoval a Krisztiékhez! Sajna ez most kimarad.
Kriszti kicsit elhanyagoltalak , bocs,mik a fejlemények ?
Áttételesen itt meghallgathatod a Leo Vince ami E-Pass-szal rendelkezik. Ha Ausztriában, Németországban is szándékozol motorozni e nélküli kéménnyel el se indulj.