Akik nem ismerték!
Én ismerem az egész életét..... Nagyon nehéz dolgokon ment keresztül, neki nem abból állt a gyerkekkora, mint másoknak.
Túl lépett ezen és igenis sok mindent elért, bizonyított!
Igazán nagyszerű ember volt!
Én sem térek magamhoz ez már sok(k).De ha jöttök tudod jól ,hogy szívesen látlak benneteket,meg mindenkit.Ha mentek a helyszínre én is mennék.Csak légyszi szóljatok.Ne hagyjatok ki semmiből.Ha tudok segíteni valamibe légyszi akkor is.
Ha magadba roskatsz az nagyon rossz,vagyis a legrosszabb.Engem is a fiúkkal való beszélgetés húzott ki a gödörből és,hogy olyan sokan eljöttek és erőt adtak nekem és velem volt voltak a rosszba.Láttam rajtuk,hogy mennyire szerették a Lacát még a Gyuszi is itt volt.Egyszerűen nem hiszem el!
Igazán őszinte részvétem Zsuzsi!
Nem tudom felfogni és mélységesen el vagyok szomorodva hogy ismét egy nagyon jó barátot veszitettem el!
Bármiben segíthetek azonnal szólj!
Köszönöm Kriszti (azt hiszem, így hívnak), de most egyelőre inkább itt magamba roskadva vagyok...
Thebear, a rádióban mit mondtak? Alig tudok valamit...
felfoghatatlan .. már mikor a fórumra belépek félve olvasok bele hogy nem-e történt valami tragédia.. régen Laca hangadásával jópofa vicces évődésektől volt hangos ez a hely manapság sötét komor csend ami jellemző kezd lenni a rengeteg szomorú hírtől..
részvétem minden hozzátartozónak!
mindenki próbáljon vigyázni magára még ha úgy tűnik ez kevés ahhoz hogy haza is érjen aki elindult otthonról..
Én ismerem az egész életét..... Nagyon nehéz dolgokon ment keresztül, neki nem abból állt a gyerkekkora, mint másoknak.
Túl lépett ezen és igenis sok mindent elért, bizonyított!
Igazán nagyszerű ember volt!
Soha nem feledlek Gyula barátom!
Nagy volt a csatt a képet elnézve!
link
ímiért van ez?
Nem tudom felfogni és mélységesen el vagyok szomorodva hogy ismét egy nagyon jó barátot veszitettem el!
Bármiben segíthetek azonnal szólj!
Thebear, a rádióban mit mondtak? Alig tudok valamit...
részvétem minden hozzátartozónak!
mindenki próbáljon vigyázni magára még ha úgy tűnik ez kevés ahhoz hogy haza is érjen aki elindult otthonról..
Végtelenül brutális ami történt!
Felfoghatatlan...