Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajnyomás mérő.
Ha megfelelő olajnyomás alakul ki a blokkban, "lekapcsolja" azt a piros jelzőlámpát a műszerfal bal alsó sarkában.
hülye szőke nős kérdés jön jobb oldalt a blokkból gyün ki egy mérőgombaszerű izé, ami az olajdekni alatt megy tovább az ülés alá (sárga-zöld vezeték). no annak mi a funkciója, mit mér, mit jelez ha mi van köszi
Nekem még nem volt szükségem ilyenre, de próbáld meg a GSX-R Klub topikot, ott biztos segítenek.
Ok., holnap ráérek, augusztus végét viszont nem ígérem! Írd meg a az email címemre a számod, meg mikor érkezel Siófokra kb., ha jössz holnap!
wili72

Simán elgurulok feléd, csak írj egy mail-t, adatlapomon ott a címem

nickgrabowski

Valószínűleg sajna csak augusztus vége felé jutok le balcsira
De lehet meggondolom magam, és ha nem leszek túl másnapos, holnap leugrok kávézni a partra Ha járok arra rádírok
___

Egyébként azért lettem ideges (megint), mert a múltkorában tekeregtem az M0 végén (Budaörsnél), és a két szalagkotlát közé beszorulva brutál hangja volt a paripának. De csak az lesz a vége, hogy veszek valami sportdobot, aztán majd nem hallom
Sziasztok! Nem biztos hogy jó helyre írok, de segítségre lenne szükségem. Egy 98`-as gsxr-em van (SRAD), és úgy néz ki hogy hengerfej tömítést kell cserélni. Tudnátok ajánlani valami megbízható boltot, webáruházat, ahonnan be tudom szerezni /nem horror áron/. Köszönöm előre is!
Könyvet szoktam olvasni 2 táv között!
Arra még nem jártam de elég lapos arra a táj nem?
Ohállyó állam, Orosháza :)
Hol vagy?
Én benne lennék GSR túrában! Igaz, nekem innen a viharsarokból bármerre eljutni, maga egy túra.
Egyébként itt már nem szerveződnek GSR-es túrák? Mindemki megy amerre lát? Monitoron keresztül nehéz meghallgatni egymás gépét! Ma pl jó idő van erre IS!
szia! Gyere el hozzám.az enyém is olyan mint egy kereplő!
pont ilyen hidegen (is)

https://www.youtube.com/watch?...

Gurulj le a hétvégén a Balcsira, és közben meghallgatjuk melyikőnké csattog jobban!
Nekem is mind a kettőnek volt és van ilyen hangja, ez természetes
A blokk a gixxerből való, amiről köztudott, hogy van egy jellegzetes hangja. Én nem vettem észre a sajátomon semmit, mondjuk nekem GSXR volt előtte.
Szeretnék én is megnyugodva mosolyogni, úgyhogy csak jó lenne valakihez elcsatangolni :)
Szia!

Anno 7.5 éve, amikor megvettem a GSR-t 9000km-rel, én is féltem, hogy mitől van ilyen "csattogós" hangja, tartottam tőle, hogy mivan, ha széthajtották. Főleg hideg motorral durva. De ez ilyen :) Most 57.000km-nél járok, és pont ugyanolyan a hangja :)
De én is azt mondom, hogy érdemes máséval összehasonlítani a hangját, én is ezt tettem, utána csak mosolyogtam saját magamon, hogy kár volt túlaggódnom, de megnyugtatásképp mindenesetre jó :)
Szia,

Remélem semmi, de szeretném magam megnyugtatni. A szerelőm szerint semmi baja, nekem meg nem tetszik a hangja. Ezért szeretnék egy komolyabban hozzáértővel találkozni, aki megmondja, hogy ennek ilyennek kell lenni, vagy hogy el sem kellene indulnom vele.
Nem tetszik a hangja=szerintem csattog. És nem szeretném, ha valami komolyabb baja lenne. Hozzátenném, első motor, egy éve van meg, ergo fogalmam nincs milyen is lenne eredetileg. Úgy sem akarok járni, mint a szomszédom; megvette a paripár, aztán 3 hónap múlva cserélhetett blokkot...
Igazából ennyi lenne :)
Mi a probléma?
70
én