Nem ne ilyen ok miatt cserélem. Igazából nincs olyan vad hangja.
Én nem szeretem hogy van hangja. Jobban tetszett a gyárival. Nyáron szeretnék sokat túrázni és ott is kényelmesebb a gyári hang.
Én csak érdeklődésképpen kérdezném, hogy mi az oka annak, hogy az öcsimurát gyárira cserélnéd? Esetleg problémája volt a hatóságnak a hangerejével?
(sajnos én maradok a gyárinál a hátsó doboz tartó konzol alakja miatt)
Miért ne lehetne karcmentes?
Át lett fényezve, karcmentes. Ennyi.
Lehet pár oka egy átfényezésnek, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Azt viszont szerintem el lehet felejteni, hogy ~8 éves motorokat talál az ember gyári állapotban.
1000-ből egy, de annak megkérik az árát.
Csatlakozok , gyanús a felirat hiány, km- az is kevésnek tűnik nagyon.
Olasz paripákat sem dobálják el ilyen kevés km-val. Már az sem megnyerő ahogy levázolja a dolgokat. (persze ha közel van akkor meg kell nézni)
Én tavaly tavasszal raktam előre hátra Qualifier II-t,pályán még nem mentem vele,de utcára szerintem tökéletes,persze az én tudásomhoz Egyébként tényleg elég jó gumi,viszonylag gyorsan is melegszik,én meg vagyok vele elégedve.
Gumiból kellene vennem újat. Tudtok valami jó helyet? Sport gumit akarok felrakni, olyat, amivel lehet pályázni. Dunlop Qualifiert néztem, vagy van jobb választás?
Zoli32, nem tervezek esni, tavaly már megvolt. Kb. 3 hétre rá, hogy megvettem. Szerencsére mindketten rendben vagyunk, a tegnapi jó időben meg is volt az idei első kör :)
25-ért van itt az aprón gyári így annyiért :)