Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, köszi. GoPro lesz, rendelés alatt!
akkora látószöggel tökmind1 merre állítod, minden benne van a képben ha nagyon machinálni akarok, akkor telóval rácsatlakozok, és megnézem az élőképet
Nem kell arra lcd :D
Nem zavaró, hogy nincs lcd kijelzője?
Boldog Karácsonyt mindenkinek
Hát az sj-t nem próbáltam, így nem tudom összehasonlítani, de a GoPro nagyon bevált!
Ne próbálkozz. Gopro.
Mi a vélemény/tapasztalat a kameráról? Gopro 3 white és az sj 4000 között vacillálok.
Gyerünk motorozni!
GoPro Hero3 White
Tudok jó áron, megbízható helyről. Ezért kérdeztem.
Csak azért számolj utána, mert ha az olcsóbb helyről több idő (az idő pénz) és utána kell járni, ami idő és benzin is.... akkor lehet "olcsóbb" a könnyebben kézhez kerülő picit drágább is.
De azért csak nem baj, ha nem dobálom a pénzmagot ész nélkül a literenként ezer ft különbség nekem számít az lenne a gáz ha valami olcsó tacskós szart raknék bele.
Az üzemanyag költséghez képest nem tétel a szerviz költség.
Ennyi jár/kell.

Tudod, akinek van majomra pénze legyen banánra is!
Már csak jó áron kell beszerezni, mert vannak ám különbségek árban.
Teljesen megfelel az 5100.
Még nem, de saját kútfőből, 5100-as megy bele. Valahogy senki nem esküdözött semmire.
Üdv!

Olajból Motult használ valaki a GSR-ben? 5100 vagy 7100? Motul szerint mindkettő jó bele: https://www.motul.com/hu/hu/pr...
A TAMÁS-oknak Boldog Névnapot !

Majdnem elmaradt ..........
Deeee !

Csak most az első negyed évben volt meg az előző év utolsó negyed évében .Így kapom meg csak a kedvezőbb bónusz besorolást.Jövőre mehet a kivonatás okt.1-el megint 6 hónapig.
Tavasszal műszaki jön ...
gopro vagy sj?
Most nem vonattad ki, mint régebben?
Ma is ha felszárad, ugyanis tegnap este viharos eső villámmal spékelve volt.
Én is