Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár érte .
Így került hozzám. Van forgalmija csak kicsit utánaérdeklődtem és nem teljesen jó dolgokat mondtak róla. 300-ér vettem így törötten ez a váz maradt meg a blokk. Én vettem egy vázat meg egy blokkot papírokkal törzskönyvel.
Ilyen állapotban,ahogy a képen van. És most lett kész(a másik kép)
Találtad ?
GSR váz(papírok nélkül) a képen látható sérüléssel illetve blokk(6000km!) eladó!
Ne figyelj rám, én csak trollkodok, gyári dobozokkal nyomom.
ennyiért beszámolják a vasat :) a dobozok meg a tartók 800eu volt hát szerintem a 125ezer jó ár.
ez komplett ár tartókkal szerintem az e55-öt nézted el az a tipus.egyébként most néztem új árat tartók 119,49,39eu a v35 379eu. az e55 meg 265eu.
Az E55 a típusa szerintem (55 literes), nem az ára :)
itt 55,a hirdetésben 125. Nézd össze az árakat.
sok telefonhívásban ne reménykedj
Nekem ennyit megér ha esetleg másnak is akkor hívjon Köszi!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
http://www.kepesmotor.hu/su
zuk...
Sziasztok!Ha valakit érdekel doboz szett V35 tartókkal és hátra maxima e 55 eladó.Egy éves az oldaldoboznál színre festettem az elemet de visszaállítom a gyári fekete színt. Profilképemnél megtudod nézni vagy küldök képet.
Hello képet és árat tudnál küldeni?köszi.frodo29@freemail.hu.
Köszönöm az infót!
Remélem kapok segítséget a kipufogóval kapcsolatban!
De szívesen meghallgatom mindenki véleményét,tapasztalatát az átalakítással kapcsolatban!
Nekem a plexim eladó.
Ha gondolod írj: 1.jacis@gmail.com
Szia!

A fogyasztás csukló függő, volt már, hogy 4,5-el elmentem, de inkább 5-6 között mozog, nekem. A kipu dologban majd Gino vagy Tybee bácsi segít. Széles utat!
Nálam durván 6 lityit eszik.
Sziasztok!
Újdonsült gsr-600 tulajként szeretnék kérdezni!
Gondolom megtalálnám a válaszokat ha visszalapoznék(amit szándékozom is időm engedtével),de így gyorsabb :)
Első kérdésem az volna,hogy normál használattal mennyi a fogyasztása a gsr-nek?
Második kérdésem pedig a kipufogó átalakítása!
Mivel momentán nem állok úgy anyagilag,hogy vegyek egy sportdobot(hacsak nincs valakinek olcsón),és szeretem ha hallják hogy jövök(nem jampeckodásból,csak ha már láthatatlan vagyok,akkor legalább halljanak),így arra gondoltam hogy magam oldanám meg a dolgot!
Szívesen várok minden hozzászólást az átalakításról ,pro-kontra!
Előre is köszönöm!
Szép napot!
Üdv. Én pedig tankbőrt keresek....
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Üdv gsr hez keresek plexit.üdv frodo 29
Üdv!

Tud valaki ajánlani a motoromhoz (gsr 600), kicsi rendszámtábla tartót? Olyat keresnék, amihez nem nagyon kell átszabni a mocit, vagy kis mértékben csak.
Köszi!
szólni fogok bár idén már csak kevéske motorozás lesz ha lesz egyáltalán
mi kettecskén + a macskák motor van mindenféle esküvő na az nem az én műfajom ... "Doktor úrral" nem beszélek évek óta, ez hosszú sztori itt nem mennék bele
hívlak ha esetleg meg tudlak látogatni
Bocsi, de csak most jártam erre ismét
Még a régi a számom Ha jössz megint Zsámbékra, igazán szólhatsz és megiszunk valamit. Még mindig hárman vagyunk és maradunk is És te? Motorok? Esküvő? Közös kék kawás barátunk ? Tegnap eszembe jutott valahogy.
Sziasztok,
Venni akarok egy öcsimurát a gépre.
Valaki tudja ki csinálja vagy hogy honnan tudom beszerezni?
Válaszokat köszi előre is.