Ezen kár agyalni, "hozott" anyagból dolgozol
Még nálad is magasabb vagyok, ennek ellenére nem mondok le sem a sport, sem a túramotorozásról, az hogy ki-szerint-hogy-nézek-ki a motoron, őszintén szólva..
De ha mégis zavar, túraenduróban gondolkodj, vagy hayabusa
Más. Hűtőfolyadékot kellene cserélnem, a vízpumpánál engedjem le?
Sziasztok srácok! Van köztetek aki 193cm vagy e-körül van mert hát nekem "megadatott"de nagyon tetszik motor és vennék is eggyet csak azt mondják hogy úgy nézek ki rajta mint egy tulok és hogy kényelmetlen lenne.Szerintetek?
Sikerült beszereznem 1 kutyát ,tiszta öröm bódogság (főleg ha lesz rajta rendszám). Ha lehet kérdeznék, látom van itt olyan akinek 50-60 ezret futott gépe van. Olajat milyet érdemes belerakni? Vezláncot cserélt már valaki? Kb mikor?
Érdeklődnék, hogy valaki nem tud eladó gyári gsr kormányt?
Az enyém alu és nagyon rezeg. 50 km után zsibbad a jobb karom. Azt mondták az alu kormánytól lehet! Ötlet? Tanács?
Sziasztok. Most akarok vásárolni egy 98 as SRAD os GSX-R 600 ast
Ismerem a tulaját, nagyon pipec állapotban van. Annyi van vele hogy hidegen bármennyi járatás után nem igazán müködik a kuplungja. Szóval indulnál el sebességbe teszed ugrik 1et és lefullad. De utánna már nem csinálja. Menet közben szépen veszi a sebességeket, nem recseg nem akad nem csúszik el a kuplung semmi nincs.
Mi lehet vele? És ami még fontos, van e valami amira oda kell figyelnem a vétel során.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszönöm az eddigi segítségeket amiket kaptam!Múlt hétvégén megváltam szeretett motoromtól mostantól öregesen cruiserrel nyomom:)
Kellemes ünnepeket és Széles utat mindenkinek!
Ez így erős túlzás.....
Igen a legalacsonyabb helyen.
Még nálad is magasabb vagyok, ennek ellenére nem mondok le sem a sport, sem a túramotorozásról, az hogy ki-szerint-hogy-nézek-ki a motoron, őszintén szólva..
De ha mégis zavar, túraenduróban gondolkodj, vagy hayabusa
Más. Hűtőfolyadékot kellene cserélnem, a vízpumpánál engedjem le?
Mi még "durván" összetartottunk annak idején......
Érdeklődnék, hogy valaki nem tud eladó gyári gsr kormányt?
Az enyém alu és nagyon rezeg. 50 km után zsibbad a jobb karom. Azt mondták az alu kormánytól lehet! Ötlet? Tanács?
Köszönöm
Ismerem a tulaját, nagyon pipec állapotban van. Annyi van vele hogy hidegen bármennyi járatás után nem igazán müködik a kuplungja. Szóval indulnál el sebességbe teszed ugrik 1et és lefullad. De utánna már nem csinálja. Menet közben szépen veszi a sebességeket, nem recseg nem akad nem csúszik el a kuplung semmi nincs.
Mi lehet vele? És ami még fontos, van e valami amira oda kell figyelnem a vétel során.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kellemes ünnepeket és Széles utat mindenkinek!