Azt szeretném megkérdezni, hogy van lehetőség utólagos ABS beszerelésére ebbe a motorba? Úgy tudom 2007-es modellek már azzal érkeztek, de ha valaki használtan vesz ABS nélkülit, megoldható, hogy legyen benne? Vagy ahhoz olyan módosítások szükségesek, amik csak a gyártósoron végezhetők el? Köszönöm!
Skót vagyok, sajnálom rá a lét. Végigolvastam a kamerák tesztjeit, a 3 White is megfelene bőven. A különbözetből meg leszervizelem a tavaszi startra a gépet.
Úgy néz ki, hogy Hero 3+ Silverem lesz ennyiért, mert a White jelenleg nincs raktáron sehol. A kereskedő cimbi meg azt ígérte, hogy ha van a Silverből készleten, akkor megkapom a White áráért.
Eladó a képen látható Gopro HD Hero 2 az alábbi kiegészítőkkel:
LCD back+tokok,
csuklópánt,
a képen látható rögzítőfülek.
Ára: 65.000 Ft.
Érdeklődni mailben vagy telefon, +36309396943
A tankba töltöttem benzint, cseréltem gyertyát és vissza kötöttem mindent. De előtte tapasztaltam ezt a jelenséget. Nem indul, és amikor szétszedtem akkor láttam, hogy a fojtószelepen a felső pillangók nem záródnak. Hidegben azoknak szerintem záródni kellene. Az alsók a gázkarral működtetve működnek.
Nincs semmi trükk és attól nem is romlik el semmi, hogy lemerül az akksi. (
kellett volna rá csepptöltő)
Hova töltöttél rá benzint? Mi csapódik ki?
Nincs benne szívató.
Gyertyát nem szokta beköpni.
Cseréltél gyertyát? Visszadugtál minden lehúzott csatlakozót? CMP jeladóra pl.... mert lehet lehúztad.
Nem bikáztátok véletlenül fordítva?
Látatlanban nehéz.....
4 hónapot állt, akksi lemerült. Amit tettünk és tapasztaltunk:
Akksi feltöltés. Benzin rátöltés (nehogy kicsapódjon). Indítózás, forgat, de nem indul. Gyújtás rátevésekor nem jelez hibát, önteszt lefut, minden oké.
Utána: akksi leköt 10 percre, majd vissza. + bikakábel, autóakksi is rákötve párhuzamosan. Indítózás, forog, de semmi.
Van ezeknek valami titkuk? Más is volt így? Mi vezetett célra? (nem is durrog, mert először gondoltam gyertyára is,cseréltem és akkor láttam a fojtó szelepen a felsők"szerintem a szívató" nyitva maradnak a gyújtás ráadás után.Segítséget kérnék!
Ha annyira kell az ABS, akkor olyat kell venni.