Nagyon szemezek egy GSR vásárlásán, ezért elég sokat olvasgatok utána. Régi teszteket is olvasok, és z egyikbe ilyet olvastam
"Ilyet még motoron nem tapasztaltam. Ezen a gépen nincs motorfék. Nyugodtan válts vissza számolatlanul, a hátsó kerék nem torpan meg, de ha csak éppen elengeded a gázt, akkor is minimálisan lassul, mintha a kuplungot is behúznám a gázvisszavétellel együtt." ez tényleg így lenne? :)
Aztán rájöttem, de csak ez a kérdés ragadta meg a figyelmem
Szóval, amik az én tapasztalataim, rugalmasabb, harapósabb, könnyebben kezelhetőbb lesz, városban különösen előny, fogyasztás szempontjából is jobb, nekem legalábbis ez a tapasztalat. A végsebesség csökken persze, de ennél a motornál ki nem szarja le :) Hegyen, kanyarban jobb a kigyorsítás, szóval mindenképpen jó választás volt. Az egyetlen hátrány amit márt írtam is, hogy a láncvezető gumiba belemar, de nem vészes, nem akadályozza.
Köszi GTFour! :)
Kicsit bővebb válaszra gondoltam, mindegy,ma megrendeltem a gyárinál 1foggal kisebbet.
Ami meglepett az az,hogy a gyári 16 fogas,megnéztem a régi leszerelt lánckereket,az pedig 15 fogas!
Majd kiderül a mutatvány. :)
van valakinek tapasztalata,hogy milyen a GSR 1foggal kevesebb(kisebb) első lánckerékkel?
Megeszi a láncvezetőgumit stb...?
Tudom hogy kb olyan mintha hátul 3foggal nagyobbat tennék fel,de nem szeretnék szettet venni,még új a láncom.
Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok.
A GSR-ben a hűtőfolyadékot hány évente érdemes cserélni?A motor 2 éve van nálam,még nem volt cserélve,de a víz színe még zöldes a tartályon keresztül.Bocs ha hülye a kérdés de nem értek hozzá.
Előre is köszi a segítséget.
Nagyon szemezek egy GSR vásárlásán, ezért elég sokat olvasgatok utána. Régi teszteket is olvasok, és z egyikbe ilyet olvastam
"Ilyet még motoron nem tapasztaltam. Ezen a gépen nincs motorfék. Nyugodtan válts vissza számolatlanul, a hátsó kerék nem torpan meg, de ha csak éppen elengeded a gázt, akkor is minimálisan lassul, mintha a kuplungot is behúznám a gázvisszavétellel együtt." ez tényleg így lenne? :)
Válaszokat előre is köszönöm :)