Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nagyon szemezek egy GSR vásárlásán, ezért elég sokat olvasgatok utána. Régi teszteket is olvasok, és z egyikbe ilyet olvastam

"Ilyet még motoron nem tapasztaltam. Ezen a gépen nincs motorfék. Nyugodtan válts vissza számolatlanul, a hátsó kerék nem torpan meg, de ha csak éppen elengeded a gázt, akkor is minimálisan lassul, mintha a kuplungot is behúznám a gázvisszavétellel együtt." ez tényleg így lenne? :)

Válaszokat előre is köszönöm :)
Szerintem sincs különbség. Az előírt intervallumot a Hiflonak is tudnia kell.
Szinte semmi, tökéletes mindegyik.
Árban van különbség.
Sziasztok.
lehet hogy hülye kérdés,de a gyári levegőszűrő és egy Hiflofiltro levegőszűrő között nagy különbség van minőségben ?
Köszi.
Jahh,és rájöttem,hogy a 16-44 fogas lánckerekek még az SV-ről valók!
GTFour köszi a most már kielégítő választ,amint az idő engedi próba!
Aztán rájöttem, de csak ez a kérdés ragadta meg a figyelmem
Szóval, amik az én tapasztalataim, rugalmasabb, harapósabb, könnyebben kezelhetőbb lesz, városban különösen előny, fogyasztás szempontjából is jobb, nekem legalábbis ez a tapasztalat. A végsebesség csökken persze, de ennél a motornál ki nem szarja le :) Hegyen, kanyarban jobb a kigyorsítás, szóval mindenképpen jó választás volt. Az egyetlen hátrány amit márt írtam is, hogy a láncvezető gumiba belemar, de nem vészes, nem akadályozza.
Köszi GTFour! :)
Kicsit bővebb válaszra gondoltam, mindegy,ma megrendeltem a gyárinál 1foggal kisebbet.
Ami meglepett az az,hogy a gyári 16 fogas,megnéztem a régi leszerelt lánckereket,az pedig 15 fogas!
Majd kiderül a mutatvány. :)
Sziasztok,

alakult egy GSR-es facebook csoport. Aki érdekel, keresse őt:
https://www.facebook.com/auszt...
Köszi
Szia, igen, egy kicsit belekajál...
Sziasztok,

van valakinek tapasztalata,hogy milyen a GSR 1foggal kevesebb(kisebb) első lánckerékkel?
Megeszi a láncvezetőgumit stb...?
Tudom hogy kb olyan mintha hátul 3foggal nagyobbat tennék fel,de nem szeretnék szettet venni,még új a láncom.
Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok!
Van egy eladó gyári légszűrőm, ha valakit érdekel keressen emilben.
1 Millióért vihetitek!
Utoljára 2013.áprilisban írtam be.

"Ilyen fagyálló kell bele.
ethylene glycol, összesen 2.8 liter (keverve)...ha ki tud folyni teljesen (nem fog)"
Köszi szépen egyébként milyen fagyállót érdemes bele önteni,bármilyen jó lesz ?
Köszönöm! :)
Ha használtat veszel, mindenre! Mivel GSR, semmire! Olvass vissza kicsit.
Sziasztok!

GSR-600-as vásárlásán gondolkodok, tudnátok abba segíteni hogy mire kell odafigyelni vásárláskor? :)
Válaszokat előre is köszönöm! :)
Jól emlékeztem!
Úgy emlékszem, hogy 2 évente írja a könyve. Ha otthon leszek ránézek.
Sziasztok.
A GSR-ben a hűtőfolyadékot hány évente érdemes cserélni?A motor 2 éve van nálam,még nem volt cserélve,de a víz színe még zöldes a tartályon keresztül.Bocs ha hülye a kérdés de nem értek hozzá.
Előre is köszi a segítséget.
Nagyon Rambo a fényzés!
Kíváncsiságképp vetted?
Egy GSR600-ast eladni vétek és bűn. Ha már van egy.....

Milyen árra gondolnál?