Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hangosítás
herélés?
nagy itt a csend

ilyen kókánymurát csinált már valaki?

Messziről minden távolinak látszik........
A K6 és K7 kék is kék...... messziről még egyforma is, de amúgy nem.
Pedig ahogy nézem a Dl-nek is van ilyen színe.
Mert nincs recept a GSR színeihez, hiába van meg a színkódja.
hivjáá most kisgyerek
Hali!Én vettem és próbálták színre fújni de csak a kocsi suzuki színét találták meg az van.Egyébként a v35-ös dobozok.
Tibik , boldogat, tegnapra visszamenőleg!
Thx Tybee............. és nem utolsó sorban bódog Tybee napot!
Boldog GINO Napot a Tibinek !
Igen! Nekem bejött így elsőre ez a fekete narancs"kolbi :) " szín meg a forma .Nem sok futkos belőle. Előtte más vasakat néztem és akkor vitték be a szalonba első látásra szerelem volt .
Szép a gépezet!Nekem tetszik a"kolbászzsírmetál"
2008-as?
Akkor jó mert kicsit túlzás lenne az a 30ezer ami benne van :).
A dobozokat Te raktad fel v már így vetted?
Nekem is a Dunlop vált be úgyhogy ezt a Z6 -ot lehajítom a francba csak pénzkidobás volt
20 km után is csak langyos mint a kezdő buzi a gőzfürdőben
Nem Valószínű ugyanis ezeket a motorokat Bt 14-el hozták ki.(eg fos volt)
Akkor még gyári a gumim.
2008 18. heti a gumi. Ez mindegyiknél így van, ahogy egyre melegszik, egyre jobban tapad, amíg túl nem melegszik. Elkoptattam màr pár garnitúra gumit, én a Dunlopot szeretem. Ízlés, stílus tapasztalat kérdése.
Hali! Szerintem ahogy melegszik az út úgy javul a gumi.Ez a saját véleményem ,nekem lassan melegszik fel addig meg csúszkálós nagyon.Nem vagyok egy kanyarvadász ezért szerintem megvárom a végét és utána jön (köv. szezon) a pilot3. Ilyen szám van a gumiban 1808 lehetséges hogy még a gyári?
Tegnap voltunk szombathelyi szezon nyitón rengeteg motoros jó volt:).Videó a hegylakón is van.
Ez 1 szép kis karika lesz!
A cuccot nem szedem szét csak egyben eladó!
wili72: az árból amit írtál sztem félreértettük egymást..:) nekem nem komplett indexre van szükségem, hanem csak az átlátszó búrára, mert eltört..